Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát idáig igen, így haladt a fejlődés! De ott a Sony SRS XB40 vs 41 közti különbség. Itt Live Sound a legnagyobb változás meg egy kicsit az külső, de jobb hangot nem igazán hoztak ki belőle.
De ott van az JBL Xtreme vs Xtreme 2 példája is hogy még a második halkabb lett jóval.
Dockin D fine / JBL Extreme/ Sony SRS XB40/41 Jó volna ha ezek szintjén lassan még olcsóbban adnák oda a gyártók.Szerintem lehetne ettől többet is kihozni ezekből a hangszórókból, csak hát akkor nem volna olyan olcsó az előállítási költsége
2016 végén jött amúgy is a Dockin és azóta nem igazán jót hasonló hangszóró.Jövőre januárba jön ismét az új generáció Sony hangszórón belül, hátha abba már lesz lényeges előrelépés

Meg Maybe JBL Charge 4
Igen ha van pénz vehet az ember mindegyikből egyet, a kérdés kihasználja-e. Én például már megszívtam mikor 3 hangszóró volt a nyakamon.
3-ből 1-et használtam a másik kettő a szekrény tetején porfogó volt
Meg hát nekem is itt a T6 de sokszor ki se használom, mivel nagyrészt mindig a Hifi megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16/256 FHD
- Apple iPhone 15 Pro max 256GB Teljesen új, 100% akkumulátor, gyári független, Zero karc
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 8/256 FHD
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2016 végén jött amúgy is a Dockin és azóta nem igazán jót hasonló hangszóró.