Hirdetés
- Linuxszal szállítja a Dell az egyik Windows notebookját
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát idáig igen, így haladt a fejlődés! De ott a Sony SRS XB40 vs 41 közti különbség. Itt Live Sound a legnagyobb változás meg egy kicsit az külső, de jobb hangot nem igazán hoztak ki belőle.
De ott van az JBL Xtreme vs Xtreme 2 példája is hogy még a második halkabb lett jóval.
Dockin D fine / JBL Extreme/ Sony SRS XB40/41 Jó volna ha ezek szintjén lassan még olcsóbban adnák oda a gyártók.Szerintem lehetne ettől többet is kihozni ezekből a hangszórókból, csak hát akkor nem volna olyan olcsó az előállítási költsége
2016 végén jött amúgy is a Dockin és azóta nem igazán jót hasonló hangszóró.Jövőre januárba jön ismét az új generáció Sony hangszórón belül, hátha abba már lesz lényeges előrelépés

Meg Maybe JBL Charge 4
Igen ha van pénz vehet az ember mindegyikből egyet, a kérdés kihasználja-e. Én például már megszívtam mikor 3 hangszóró volt a nyakamon.
3-ből 1-et használtam a másik kettő a szekrény tetején porfogó volt
Meg hát nekem is itt a T6 de sokszor ki se használom, mivel nagyrészt mindig a Hifi megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Eladó Dune Pro Vision 4K
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2016 végén jött amúgy is a Dockin és azóta nem igazán jót hasonló hangszóró.