- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
válasz
Makszimusz #8440 üzenetére
Minden eszközön kikapcsoltam a bt-t, wifit, routeren is, de semmi változás, pl ha a tv-n vinyóról indítok egy filmet, továbbra is csuszik, viszont érdekes, azt tapasztalom, hogy amikor megy a film, kikapcsolom a bose-t, majd pedig vissza, akkor majdnem szinkronban van de ismét csúszik. Én valószínűnek tartom hogy nem a bose a ludas, vagy esetleg nem csak az, hanem a tv nem bírja, erőforrás igényes neki, mert amikor be van kapcsolva a bt akkor szaggat a webOS egere tehát a kis nyil amivel vezérlem, valszeg nem erre lett ez így tervezve, más megoldást keresek épp, csak a tv-n nem jó ez. Tesóm tévéje mellet meg nincs is semmi zavaró tényező, ott is ugyanez van úgy, hogy 2019-es modell, szerintem ezekben a tv-kben nem annyira jó a bt mosul, vagy a tv-nek megerőltető ez. Érdekes mód a jbl hangszóróval szinkronban van, arra is gondoltam h a bose-ban 5.0 a bt, a tv-ben meg nem, tudom visszafele kompatibilis, de valami mégsem jó sajnos. Mobileszközökben rendben van. Írtam a bose-nak is ezzel kapcsolatban, hogy esetleg nem néznének-e utánna ennek, egy szoftver update keretében hátha orvosolható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest