- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
Köszi!
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy véleményetek szerint ha a bt-os hangszóróm folyamatosan töltőn (dokkolón) van akkor nem sérül idővel az akkumlátor vagy nem okoz valamilyen kárt az élettartamban?!
-
norbertoth
senior tag
Megoldottam a hang csúszászt, Apple tv-n szuper, az lg tv-k középkategóriában úgy látom nem bírják...
-
norbertoth
senior tag
válasz
Makszimusz #8440 üzenetére
Minden eszközön kikapcsoltam a bt-t, wifit, routeren is, de semmi változás, pl ha a tv-n vinyóról indítok egy filmet, továbbra is csuszik, viszont érdekes, azt tapasztalom, hogy amikor megy a film, kikapcsolom a bose-t, majd pedig vissza, akkor majdnem szinkronban van de ismét csúszik. Én valószínűnek tartom hogy nem a bose a ludas, vagy esetleg nem csak az, hanem a tv nem bírja, erőforrás igényes neki, mert amikor be van kapcsolva a bt akkor szaggat a webOS egere tehát a kis nyil amivel vezérlem, valszeg nem erre lett ez így tervezve, más megoldást keresek épp, csak a tv-n nem jó ez. Tesóm tévéje mellet meg nincs is semmi zavaró tényező, ott is ugyanez van úgy, hogy 2019-es modell, szerintem ezekben a tv-kben nem annyira jó a bt mosul, vagy a tv-nek megerőltető ez. Érdekes mód a jbl hangszóróval szinkronban van, arra is gondoltam h a bose-ban 5.0 a bt, a tv-ben meg nem, tudom visszafele kompatibilis, de valami mégsem jó sajnos. Mobileszközökben rendben van. Írtam a bose-nak is ezzel kapcsolatban, hogy esetleg nem néznének-e utánna ennek, egy szoftver update keretében hátha orvosolható.
-
norbertoth
senior tag
válasz
Makszimusz #8432 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Alapvetően kábellel van a netre kötve A tv, van mellette egy xbox de az ki van kapcsolva. Az érdekes az hogy a kis jbl hangszórón meg jó a kapcsolat a tv-vel, valami a bose szoftverében lehet a bibi úgy vélem, de mobileszközökön meg jó! Valami szinkronizáció hiba lesz ez, de újabb lg tv-n is ugyanez van a tesómnál. Azt viszon észrevettem, hogy ha yt-on visszatekerem a videót akkor nagyobb a szinkron bár úgy sem az igazi. Érdekes ez nagyon de sztem a tv-ben nem olyan fejlett a bt, vagy nem amiatt lehet mert a tv nem 5.0 bt hanem csak 4.1-2? Tudom visszafelé is kompatibilis, de lehet mert gagyibb a tv-ben a bt modul.
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A napokban vettem egy BOSE portable home speaker-t (2019) de olyan problémám van, hogy lg tv-n a hang csúszik. Ipaden és iphone-on rendben van, igaz ott airplay 2-vel használom, de az előző jbl-emel nem csúszik. Mi lehet a csúszás oka? Egy régebbi verzión (revolve+) is olvastam ilyen jellegű hibát. Szoftveres probléma lehet a BOSE-nál? Testvérem 2019-es lg tv-jén is ugyanez van yt, netflix használata közbe. Volt olyan hogy kikapcsoltam a tv-t és vissza akkor yt-on jó lett, de nem tartósan.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest