Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
norbertoth #9120 üzenetére
Ez típus függő. Jellemzően a drágábbakban van erre okosság, az olcsóbbak esetén nem tesz jót. A gyártót érdemes faggatni.
-
válasz
norbertoth #8449 üzenetére
Nekem itthon két LG tévém van, az egyik egy B7-es oled (2017), a másik egy öreg 40"-os led (kb. 8-9 éves), mindkettőn webos, de még sosem szaggatott a mutató.
Egy másik BT cuccal azért kipróbálnám azt a tévét.
Amúgy valszeg sokat nem tudnak hozzátenni a dologhoz ha mobillal megy. Úgy látom debreceni vagy, ha gondolod és benne vagy egy "kerítésen átadós" tesztben, akkor kipróbálom az én tévémen mi a dörgés. -
válasz
norbertoth #8439 üzenetére
Azt értem hogy kábellel van összekötve, de a hangszóróval nem. Tehát amíg a közelében jammeled a wifi frekvenciát, nem teszteltél semmit. Tehát ha kábelen van jó, de azért a többi részt megcsináltad?
-
válasz
norbertoth #8431 üzenetére
Sávszélesség gond, vagy frekvencia zavarás lehet. Előbbi lehet az utóbbi miatt is, amit ki tudsz próbálni:
Kapcsold ki a tévén a wifit, és a routeren is, majd dugd be lan-ra a tévét. Közelre tedd a hangszórót, a közelben lévő mobilokon kapcsold ki a wifit és a Bluetoothot is.Tehát a tévé csak dróton kapjon netet, és ne legyen a közelben semmi wifi és BT frekvencia adó. Sokan nem tudják, de a wifi és a BT egymást is tudja zavarni.
Teszteld és írd meg változott-e valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest