- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi hangfal építés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeadR
tag
Nem, nem a wattot néztem
A méretet. Lehet akármilyen hangszóró, ha ennyire kicsi. A fizika törvényeit nézve képtelenség, hogy egy dupla ekkorát (ami rendes elektronikával van) túl szóljon
Meg mint mondtam, nem szükség a prémium hangzás, a hangerő annál inkább. A cikkben ott van, hogy 2db kell egy 25-30 nm helységhez, nekem ettől kapásból nagyobb teret kell hangosítani, illetve külteret. 2db meg árban már húzós, főleg hazai árakat nézve. (@HornedReaper). Ettől függetlenül, hiszek nektek, biztos, hogy jó cucc, de nekem ez nem opció
Hallgattam már ilyen noname húzókás cuccot (GoGEN BPS 898)
JBL Flip és hasonlók mellett. Hát a kisebbek elbújhatnak, ha a hangerőt és az öblösséget nézzük. (Természetesen alacsony hangerőn, minőségben lazán verik ezt a noname bőröndöt, de mint mondtam nem ez a cél. Persze biztos, hogy az általatok említett sokkal jobb mint egy flip, de csak összehasonlításnak írtam)
Ha az említett GoGEN-től mindenben kicsit jobbat tudok szerezni, akkor már elégedett vagyok. (Persze jelenleg az ár-érték arányban legjobbra hajtok, ami az én igényeimet teljesíti)Azért köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest