Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trop
kezdő
Én pár hónapja vettem 1 Minirig 3-at és nagyon megvagyok vele elégedve. A hangja iszonyat erős, napi 1-2 órát használom és 1 hétig bírja az aksi. Mély az annyira nem kielégítő, max hangerőn picit elhalkul a mély részeknél és utánna megint felhangosodik (annyira nem észrevehető csak 1 picit zavaró lehet). Közepes hangerőn kifogástalan, a tokja nagyon tetszik amit ingyen adnak hozzá, bárhova elfér mindenhova magammal viszem.
Amihez vettem ahhoz tökéletes egyedül a mély amiben 1 picit csalódtam de 1 kis hordozható Bt hangszórónál, ne várjunk 1 házi mozi rendszert. 1 hét alatt megjött, aki szeretne ilyet venni bátran ajánlom neki, most akciós a weboldalán aki gondolkodik rajta most vegye.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
kisninja #7498 üzenetére
Motion + is elvileg tudja. Az Anker oldalán említik, ha jól értelmeztem a leírást. Az angolom nem a legjobb.
Ez lenne az: Wireless Stereo Pairing
By pairing two Motion+ speakers, you expand your options—full stereo sound or double the volume—while controlling both speakers via a single device. -
carl18
addikt
Üdv! Kis amazonos témába kis infok, szóval a amazon.de nem akciózza a Dockint, de ma telefonon böngésztem. Megnéztem a Spanyol, olasz amazont ami 99 euroba akciózta fekete péntek alkalmából. Onnan is be lehet rendelni ha valakit érdekel.
-
Zizi123
senior tag
Nalam, ponosabban a gyerekemnel a DOSS nyert, mert bar sokkal kisebb az Anker de mindenhol a mely hangokra panaszkodnak, hogy nagyon keves. Gondolom az EQ-val lehet jatszani, de a fizika az fizika, a melyhez meret kell. Az teny, hogy a DOSS kozelsem full hangeron maszkal az asztalon, olyan melyet nyom, pedig 1,5kg.
Kb ugyanez a fenntartasom a Minirig3-al is, bar mindenhol omlengenek rola, tehat siman lehet szuper rohadt mega brutal jo is, csak meg nem hallottam, es igy nem tudom elkepzelni.
-
gtamate2
veterán
Nemrég én is ezek között őrlődtem, de nálam végül az Anker nyert: ezek miatt
-
neight
csendes tag
Sziasztok!
Doss soundbox xl és Anker soundcore motion+ közül melyiket érdemes inkább választani?
Most azonos áron vannak amazonon, közel hasonló hangzás és ahogy olvasgattam a topicot, mindkettő ajánlott. Van valami ami az egyik vagy a másik javára billentené a mérleg nyelvét? -
jocoka75
tag
Megvan az újabb döntés és ez már végleges :
Soundcore Motion+ meghallgattam youtube -on több videót megnéztem róla és meggyőző volt viszont a Tribit is frankó azt lehet megrendelem az asszonynak.
Egyébként mennyire jönne ki Magyarországra szállítással a Soundcore Motion+? és ez mennyi idő még megjön ? -
gtamate2
veterán
válasz
jocoka75 #7485 üzenetére
Sosem értettem, hogy miért venne bárki is hasonló presztízshangszórót, amikor ezért az árért cserébe a kisebb-közepes gyártók nagyjából mindenben odaverik. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a beoplay a1 rossz cucc lenne, de az árának a felét talán megéri. A cikk egyébként egy fizetett hirdetés, ne tévesszen meg.
-
jocoka75
tag
Eről mi a véleményed https://imagazin.hu/beoplay-a1-teszt/
és ne az árát nézd nem vagyok a pénzem ellensége ,de eldöntöttem max 70 ezret szánok az egészre . ezzel nem azt akarom mondani ,hogy ami ez alatt van az mindegyik szar ,amit ajánlottál az is tetszik lehet ,hogy meglepem vele az asszonyt mindig nyaggat neki is kéne ,mert ami most van az katasztrófa pl DOCKIN D FINE is tetszetős darab biztosan szépen szól .
-
Cyborg
őstag
válasz
jocoka75 #7482 üzenetére
Szia,
nem akarlak befolyásolni, jó hangszóró a Bose, de a Tribit Maxsound Plus ~15 ezerért hozza a soundlink mini 2 szintjét. Nekem Tribit van, kollegámnak Soundlink Mini 2, a Tribit hangosabb, a Bose icri-picirit több mélyet ad közepes hangerőn, de összességében nincs különbség köztük, csak a 3x-os ár.
A lent említett Doss XL, és a sláger Anker Soundcore motion+ fele annyi pénzért egész biztosan 3x "körbehugyozzák" azt a kis Bose-t.
-
jocoka75
tag
Köszi szépen a választ ,én is igy gondolom csak mondom teszek egy próbát .
A héten meg is veszem a bose soundlink mini II -t egyik ismerősöm ide adta két napra teszteltem ,engem meggyőzőt itt kezdődik a bluetooth hangszóró. Ami jó az jó nem mondhatóm ,hogy sz.....r.
A soundbarom is bose gyönyörűen szól és azok a mélyek tudom ,hogy rohadt drága és mindenki fikáza emiatt ,de egyik legjobb márka ezen a téren. Akinek van az tudja miről beszélek -
TylerDurden
tag
válasz
TylerDurden #7479 üzenetére
Csak youtube-on csinálja, gépen lévő zenéknél semmi gondja.
-
TylerDurden
tag
Hali!
Valakinek van esetleg SSS 4001 hangszórója?
Olyan gondom van, hogy néha elhalkul csak úgy, aztán újra normál hangerőn kezd szólni, ha úgy gondolja.
Mi lehet a hiba, valakinek van ötlete? -
jocoka75
tag
Sziasztok!
Szerintetek a Wish-röl érdemes rendelni bluetooth hangszórót ? Láttam egy két jó típust ,vagy gagyi mind?
-
carl18
addikt
Doss SOUND XL Is most 56 euro akciósan ha valakit érdekel
[link] -
Acélfarkas
őstag
válasz
Viktor77 #7474 üzenetére
[Anker Soundcore Motion+] Tessék.
[És még 1.] Ez még kicsit olcsóbb is.És szállítanak magyarba.
-
Egy hete van meg a Denon Envaya 250. Eddig úgy tűnik, az önmerülősdi túl lett parázva (vagy nem mindenkinél egyforma) Múlt kedden töltöttem fel, tehát holnap lesz egy hete. Sajnos azóta nem tudtam túl sokat hallgatni, kb 6-7 órát ment összesen, de a töltöttségjelző 5 ledből még 3 világít. Szóval lehet, hogy merülget ömagában unalmában, de egy hét alatt nem észrevehető az önmerülés okozta töltésvesztés.
A hangja imádnivaló. Még soha nem zuhanyoztam úgy, hogy közben a fürdőszobában szól a zene. A Denon rávett erre is 😃 És előszedtem azokat a régi zenéimet, amikben a basszus hangsúlyos szerepet kap, pl. Bob Marley. Szuper módon szólnak. Karnyújtásnyi távolságból már érezni, hogy van némi tere a hangszórónak. Mintha néhány hangszer a Denon mellől szólna. Közelebbről hallgatva egészen kiszélesedik a hangtér. Nagyon kihallani az flac > mp3/384 > mp3/192 közötti különbséget. -
darkrock
aktív tag
Amazonon akciós az Anker Soundcore Motion+
-
pauliboy23
senior tag
MARLEY NO BOUNDS SPORT EM-JA016
JBL Flip 4
Sony SRS XB22Valakinek tapasztalat esetleg?
Mondjuk az LG PK5 is esetleg...
-
jocoka75
tag
Sziasztok !
Segítségeteket szeretném kérni ,van egy Sencor sss 81 bluetooth hangszórom .A gondom az lenne ,hogy nem kapcsol be ,feltettem töltöre a kis LED zölden világít ,de mikor bekapcsolom folyamatos pufogó hangot ad nem reagál semmire mi lehet a baj ? lehet ,hogy nagyon lemerítettem ?
Előre is köszönöm a segítségeteket -
szasai
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, fogalmam sincs mit volna érdemes vennem Bt hangszórók közül. Csónakban, vízparton szeretném használni elsősorban, csak abban vagyok biztos H vízálló darabra volna szükségem. Természetesen szeretném ha jól szólna a jó hangzás prioritás ha lehet minden tartományban. JBL Xtreme v Xtreme 2 de egyáltalán nem ragaszkodok a márkához viszont jó volna hasonló méretben. Ha van ötletek, konkrét tapasztalatotok kérlek segítsetek. Köszönöm!
-
Tika6
tag
És 45 a Harman Kardon Onyx Studio 5 ugyanott
.
És úgy látom, hogy ennek és Denon Envaya 250-nek nagy előnye, hogy egyszerre bír rájuk 2 eszköz csatlakozni bluetoothon.
Anker Motion+ és Dockin D Fine tulajok megerősítitek, amit neten olvasok, hogy ezek csak egyszerre egy bluetooth kapcsolatot kezelnek?Annyi hangerő mindegyikből kijön mint egy Thonet Vander Kürbisből?
-
Zoona
aktív tag
Ma is megérte felkelni. Az Extrem Audiónál 35ezer a Harman Kardon Onyx Studio 4!
-
LeadR
csendes tag
Nem, nem a wattot néztem
A méretet. Lehet akármilyen hangszóró, ha ennyire kicsi. A fizika törvényeit nézve képtelenség, hogy egy dupla ekkorát (ami rendes elektronikával van) túl szóljon
Meg mint mondtam, nem szükség a prémium hangzás, a hangerő annál inkább. A cikkben ott van, hogy 2db kell egy 25-30 nm helységhez, nekem ettől kapásból nagyobb teret kell hangosítani, illetve külteret. 2db meg árban már húzós, főleg hazai árakat nézve. (@HornedReaper). Ettől függetlenül, hiszek nektek, biztos, hogy jó cucc, de nekem ez nem opció
Hallgattam már ilyen noname húzókás cuccot (GoGEN BPS 898)
JBL Flip és hasonlók mellett. Hát a kisebbek elbújhatnak, ha a hangerőt és az öblösséget nézzük. (Természetesen alacsony hangerőn, minőségben lazán verik ezt a noname bőröndöt, de mint mondtam nem ez a cél. Persze biztos, hogy az általatok említett sokkal jobb mint egy flip, de csak összehasonlításnak írtam)
Ha az említett GoGEN-től mindenben kicsit jobbat tudok szerezni, akkor már elégedett vagyok. (Persze jelenleg az ár-érték arányban legjobbra hajtok, ami az én igényeimet teljesíti)Azért köszönöm a válaszokat
-
-
Breki
veterán
GGMM M4, bár most ahogy nézem nincs akcióban.
Leírás A beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően bárhol és bármikor élvezheted a zenét
A teljes hangszóró strapabíró mikroszálas anyaggal van bevonva, míg stílusos bőrővvel lehet kézben vagy vállon hordani
A CSR Bluetooth 4.0 APT-X & Realtec Wi-Fi átviteli mód lehetővé teszi több M4 készülék összekapcsolását
A Kevlar hangszóró és az integrált WOLFSON DAC digitális erősítő minimalizálja a torzításokat
Közvetlen kapcsolat és router üzemmódok. A router üzemmód lehetővé teszi, hogy egyszerre több, akár 16 felhasználó is kapcsodjon az otthoni Wi-Fi hálozathoz
Nagy kapacitású lítium-polimer akkumulátor 6-8 óra folyamatos használattal
Vezeték nélküli aktív hangszórók, digitális jelfeldolgozás és MAX BASS funkció
Az exkluzív GGMM Applikáció könnyű hozzáférést biztosít a tárolt zenékhez, illetve az internetes rádiókhoz
Kompatibilis: iOS / Android / Mac OS / Windows.
Itthon 120 felett van kintről akcióban annyi dollárért elhozható. -
LeadR
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék mostanság beruházni egy nagyobb fajta "hordozható" hangszóróraszóval nem a kólás flakon verzióra gondolok, hanem az asztali hangfal hordozható verziójára.
Alapkövetelmény a bluetooth, és a beépített akku.
Kertipartikon, házibulikon, és hasonló dolgokon lenne használva, tehát minél nagyobb hangereje legyen. Az ilyen típusú felhasználás miatt nyilván nem egy audiophil stúdió minőségű cuccot keresek, de azért legyen korrekt hangzása, a mélyhangok ne recsegtessék az egészet, és ne halkuljon be tőle.
A keret nagyon nagyon max 50, akkor ha tényleg megéri ennyit szánni rá, de egyébként maradnék 30-40 között.
Amit eddig néztem:
-Sharp ps-920. (Elég jónak tűnik első ránézésre, és árban sem vészes)
-Blaupunkt PA10. (Ez még éppen beleférne a keretbe, ha megér ennyit)
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok! Jbl Xtreme-be rendelt már valaki valahonnan normális akkut? Visht néztem, de csak barkácsolós van.
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest