Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trop
kezdő
Én pár hónapja vettem 1 Minirig 3-at és nagyon megvagyok vele elégedve. A hangja iszonyat erős, napi 1-2 órát használom és 1 hétig bírja az aksi. Mély az annyira nem kielégítő, max hangerőn picit elhalkul a mély részeknél és utánna megint felhangosodik (annyira nem észrevehető csak 1 picit zavaró lehet). Közepes hangerőn kifogástalan, a tokja nagyon tetszik amit ingyen adnak hozzá, bárhova elfér mindenhova magammal viszem.
Amihez vettem ahhoz tökéletes egyedül a mély amiben 1 picit csalódtam de 1 kis hordozható Bt hangszórónál, ne várjunk 1 házi mozi rendszert. 1 hét alatt megjött, aki szeretne ilyet venni bátran ajánlom neki, most akciós a weboldalán aki gondolkodik rajta most vegye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS - Lian Li Galahad AIO SL Edition 360
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amihez vettem ahhoz tökéletes egyedül a mély amiben 1 picit csalódtam de 1 kis hordozható Bt hangszórónál, ne várjunk 1 házi mozi rendszert. 1 hét alatt megjött, aki szeretne ilyet venni bátran ajánlom neki, most akciós a weboldalán aki gondolkodik rajta most vegye.