Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Kb 1 éve van meg a Tronsmart Mega, de nem vagyok tökéletesen megelégedve vele. A hangja még egész korrekt, de nagyon idegesítő, hogy ha bármi hozzáér a tetejéhez azonnal reagál az érintőfelülettel és így gyakran bolondul meg táskában.
Mivel relative gyakran viszem magammal, így fontos volt hogy kompakt is legyen az új cucc azon kívül, hogy jobban szól, mint a Mega. Sokáig gondolkoztam a fórumot olvasva, hogy Dockin vagy Doss XL legyen. Az előbbi egy rohadt nagy tégla, így nehéz lenne cipelni a maga 2 kilójával, a Doss pedig nem sokkal könnyebb és cserébe ahogy olvasom újkorában is 4-5 órát bír, ráadásul nem is lehet egy egyszerű külső akksiról tölteni.
Hosszú keresés után én ma az Anker Soundcore Motion+ mellett döntöttem. Most akciós az Amazonon, így szállítással 95 euróra jött ki, amint megérkezett írok majd róla részletesebben is.Miért lett végül az Anker? Nos, ez már hála Istennek Type-C csatlakozót kapott, azaz lehet tölteni hagyományos power bankről. Emellett a térfogata a Dockin fele. A tesztekben pedig nagyon szimpatikus volt a hangja. Én egy JBL Charger szintű hangszóróra vágytam, ez pedig még felül is múlja, pedig kisebb annál. Kár, hogy hazánkban nem lehet beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kés topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Eladó 2db Pixel 7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest