Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Kb 1 éve van meg a Tronsmart Mega, de nem vagyok tökéletesen megelégedve vele. A hangja még egész korrekt, de nagyon idegesítő, hogy ha bármi hozzáér a tetejéhez azonnal reagál az érintőfelülettel és így gyakran bolondul meg táskában.
Mivel relative gyakran viszem magammal, így fontos volt hogy kompakt is legyen az új cucc azon kívül, hogy jobban szól, mint a Mega. Sokáig gondolkoztam a fórumot olvasva, hogy Dockin vagy Doss XL legyen. Az előbbi egy rohadt nagy tégla, így nehéz lenne cipelni a maga 2 kilójával, a Doss pedig nem sokkal könnyebb és cserébe ahogy olvasom újkorában is 4-5 órát bír, ráadásul nem is lehet egy egyszerű külső akksiról tölteni.
Hosszú keresés után én ma az Anker Soundcore Motion+ mellett döntöttem. Most akciós az Amazonon, így szállítással 95 euróra jött ki, amint megérkezett írok majd róla részletesebben is.Miért lett végül az Anker? Nos, ez már hála Istennek Type-C csatlakozót kapott, azaz lehet tölteni hagyományos power bankről. Emellett a térfogata a Dockin fele. A tesztekben pedig nagyon szimpatikus volt a hangja. Én egy JBL Charger szintű hangszóróra vágytam, ez pedig még felül is múlja, pedig kisebb annál. Kár, hogy hazánkban nem lehet beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Fujifilm X
- Peugeot, Citroën topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest