- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gtamate2 veterán Kb 1 éve van meg a Tronsmart Mega, de nem vagyok tökéletesen megelégedve vele. A hangja még egész korrekt, de nagyon idegesítő, hogy ha bármi hozzáér a tetejéhez azonnal reagál az érintőfelülettel és így gyakran bolondul meg táskában. 
 Mivel relative gyakran viszem magammal, így fontos volt hogy kompakt is legyen az új cucc azon kívül, hogy jobban szól, mint a Mega. Sokáig gondolkoztam a fórumot olvasva, hogy Dockin vagy Doss XL legyen. Az előbbi egy rohadt nagy tégla, így nehéz lenne cipelni a maga 2 kilójával, a Doss pedig nem sokkal könnyebb és cserébe ahogy olvasom újkorában is 4-5 órát bír, ráadásul nem is lehet egy egyszerű külső akksiról tölteni.
 Hosszú keresés után én ma az Anker Soundcore Motion+ mellett döntöttem. Most akciós az Amazonon, így szállítással 95 euróra jött ki, amint megérkezett írok majd róla részletesebben is.Miért lett végül az Anker? Nos, ez már hála Istennek Type-C csatlakozót kapott, azaz lehet tölteni hagyományos power bankről. Emellett a térfogata a Dockin fele. A tesztekben pedig nagyon szimpatikus volt a hangja. Én egy JBL Charger szintű hangszóróra vágytam, ez pedig még felül is múlja, pedig kisebb annál. Kár, hogy hazánkban nem lehet beszerezni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest