Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy hete van meg a Denon Envaya 250. Eddig úgy tűnik, az önmerülősdi túl lett parázva (vagy nem mindenkinél egyforma) Múlt kedden töltöttem fel, tehát holnap lesz egy hete. Sajnos azóta nem tudtam túl sokat hallgatni, kb 6-7 órát ment összesen, de a töltöttségjelző 5 ledből még 3 világít. Szóval lehet, hogy merülget ömagában unalmában, de egy hét alatt nem észrevehető az önmerülés okozta töltésvesztés.
A hangja imádnivaló. Még soha nem zuhanyoztam úgy, hogy közben a fürdőszobában szól a zene. A Denon rávett erre is 😃 És előszedtem azokat a régi zenéimet, amikben a basszus hangsúlyos szerepet kap, pl. Bob Marley. Szuper módon szólnak. Karnyújtásnyi távolságból már érezni, hogy van némi tere a hangszórónak. Mintha néhány hangszer a Denon mellől szólna. Közelebbről hallgatva egészen kiszélesedik a hangtér. Nagyon kihallani az flac > mp3/384 > mp3/192 közötti különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest