Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jocoka75
tag
Eről mi a véleményed https://imagazin.hu/beoplay-a1-teszt/
és ne az árát nézd nem vagyok a pénzem ellensége ,de eldöntöttem max 70 ezret szánok az egészre . ezzel nem azt akarom mondani ,hogy ami ez alatt van az mindegyik szar ,amit ajánlottál az is tetszik lehet ,hogy meglepem vele az asszonyt mindig nyaggat neki is kéne ,mert ami most van az katasztrófa pl DOCKIN D FINE is tetszetős darab biztosan szépen szól .
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- XBOX 360 + Kinect 500GB HDD + 2db. gyári kontroller 111db. játék telepítve
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Abit alaplapos Tricod házas Retro számítógép 2004-ből és hardver csomag
- PS5 dualsense kontroller hibátlan
- 2 db Xbox One kontroller Venom akkuval
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
és ne az árát nézd nem vagyok a pénzem ellensége ,de eldöntöttem max 70 ezret szánok az egészre . ezzel nem azt akarom mondani ,hogy ami ez alatt van az mindegyik szar ,amit ajánlottál az is tetszik lehet ,hogy meglepem vele az asszonyt mindig nyaggat neki is kéne ,mert ami most van az katasztrófa pl DOCKIN D FINE is tetszetős darab biztosan szépen szól .