- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
darkrock #7094 üzenetére
Spanyol raktár? Ingyen szállitás? És vám sincs rá? 15E-ért jó vétel volna számomra is a Doss SOUND XL.
Csak kár hogy 2 kgAmúgy Hopestar A6 valaki nézte már közületek? Aliexpressen valami 70 dolcsi környékén meg lehetne venni. csak hát a szállitás vám nem tudom lenne-e és mennyit dobna az áron.
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Télen itt többetek tanácsára vásároltam egy Tribit X Sound Go bluetooth hangfalat az amazonrol. Azért is vettem mert IPX szabvány szerint ez teljesen vízálló. Most kivittem a Balatonhoz, használtam a vízbe, egyszer csak elkezdett szakadozni a bluetooth kapcsolat aztán ki-be kapcsolgatott a készülék magától, végül ma már el sem indul.Töltést felveszi de ennyi, be már nem kapcsol. Hol és hogyan tudom érvényesíteni a garanciát a készülékre? Gondolom az Amazon oldalán belül kell, de ott hol és mi a menete?
-
darkrock
aktív tag
válasz
martin1369 #7092 üzenetére
DOSS spanyol raktárból, egy hét alatt itt van, nincs vám.
-
martin1369
aktív tag
válasz
HornedReaper #7089 üzenetére
Külföldről nem rendeltem még ekkora összegben.Megvámolják?
-
carl18
addikt
válasz
martin1369 #7090 üzenetére
Én nem tudok arról xd Itthoni piaci nem figyelek egy ideje
T6 helyére Divoom Onbeat-500 2G Ez ajánlom, volt ilyennem
Sokkal többet tud mint a tronsmart.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
martin1369 #7087 üzenetére
DOSS XL, hétfőtől alis leárazások és kuponok
-
carl18
addikt
válasz
martin1369 #7087 üzenetére
Honnan vennéd ? Earfun Uboom oluv szerint nagyon jó vétel, esetleg Tribit Maxsound ez a kettő ami elérhető áron add jó hangzást. Ez felett meg az Anker Anker Soundcore Motion+ van ezek az idei év legjobb vételei.
-
martin1369
aktív tag
Sziasztok.Jelenleg Tronsmart T6-os hangszóróm van tesómnak adnám és kellene valami helyette 20 max 25 ezer ft-ig.Tudtok pár bestbuyt ebben az árkategóriában?
-
psajti
aktív tag
50-60 körüli kategóriában keresgéltem én is itthon végül az első szériás JBL Xtreme lett belőle. Van a Sony XB41 is ami nekem nem igazán jött be, erről írtam is egy hsz.-t [link] .
JBL charge 4 is 50 körül megy azt nem próbáltam de dícsérték már páran bár az már kissebb kategória mint a Dockin D fine és az Xtreme. Ott van még akkor a Harman Kardon Onyx studio ami jól szól, viszont formája és mérete miatt nem egy táskabarát darab, valamint az akksi üzemideje sem túl izmos a többihez képest. Én erre jutottam amikor keresgéltem a hazai piacon, bár azért van még jó pár lehetőség aminek nem is néztem utána de főként ezek a népszerűbb és könnyen elérhető darabok maradtak fent nálam a rostán.(#7081) carl18:
Köszönöm! Megnézem még akkor a tribitet is aztán továbbítom az infót de akkor valószínű, hogy vagy az vagy a Xiaomi lesz majd a befutó. -
nozs23
addikt
Hello. Van valami best-buy hangszoro 20-40 kozott (lehetoleg itthonrol, de jöhet kinti ajanlat is)? Lenyeg a jo hangzas, hangero, mert kerti partikon lenne bevetve, ahol konnyen elveszik a hang. Elore is koszi a segitseget.
-
carl18
addikt
válasz
duckymusic04 #7080 üzenetére
Attól függ fontos-e a powerbank funckió, esetleg ha kell a több mélyhang a Charge 3.
Flip könnyebb hordozhatóbb kicsivel, de kevesebb a mély.Psajti
Tribit xsound amit szoktak 12E-ért venni külföldröl, ez alatt nem igazán éri meg hangszórót venni ami jó is.
Sajnos már a Tronsmart is 15E forintért megy, talán a Xiaomi mi amit irtál még megérheti.
Ebbe az árkategóriába nem igazán vannak a hangszórók tesztelve.
Én mondjuk ezt néztem 20 Euroért jó vétel volna, csak hát a szállitás megdobja az árat ! Zealot S31 [link] -
duckymusic04
csendes tag
Sziasztok.
Vacilalok a Jbl flip 4 es a charge 3 kozott. Melyik lenne jobb valasztas? a charge 3-nak tisztabb hangja lett a firmware frissites utan, ezert nem tudok donteni. -
psajti
aktív tag
Sziasztok! Xtreme vásárlásomon felbuzdulva édesanyám is szeretne magának valami kis bluetooth zajkeltőt vásárolni. Semmi komoly elvárás nincs, tizenegykétezres kategóriában gondolkodik. Nekem hirtelen a Xiaomi mi bluetooth speaker jutott eszmbe amit élőben is hallottam már és egész korrekt hangja volt. Viszont mivel mást nem nagyon ismerek ebben a kategóriában azt szeretném kérdezni, hogy van e ezen felül még valami más ajánlott cucc ami esetleg jobb vétel lehet? Kompakt méret és egy annak megfelelő korrektebb hangzás (nyílván annyira amennyit a fizika alaptörvényei megengednek egy ekkora méretnél).
-
envagyok
veterán
Van valami nagyon ajánlott bestbuy aliexpresses hangszóró?
-
djfantom
tag
Komoly kis hangfa l[link]
-
Cyborg
őstag
válasz
djfantom #7057 üzenetére
Hopsz, amazont akartam írni, de kijavította a T9
100Euro egyébként....tök jó, hogy ennyiszer előjön a Doss a topikban, és még mindig képes vagyok elfelejteni, hogy saját töltő kell hozzá. Ez engem zavar picit, de talán kijönnek vmi frissítéssel előbb-utóbb. Amúgy tetszik, hogy a 70dollárig minden ársávban árulnak speakert, kíváncsi lennék, hogy mit tudnának alkotni 100-120Dollárig.
-
carl18
addikt
Na rég irtam ide én is
Bocs egy időre eltüntem.
Oluv oldalán egy új hordozható hangszóró tünt fel amit elég jó 520 gramm, 60 euro és jobb választás mint a tronsmart. Earfun Uboom, hozza a Tribit szintjét tudtommal szóval hangzásra biztos jó.
Körülnéztem a piacon, úgy látszik nem igazán jött a Dockin D fine ellen kihivó. Azóta se jött jobb termék tőle a saját 2 kilós kategóriájába. A másik mikor egyszer teszteltem oluv csinálta a tesztet, durva hogy 2db Dockin D fine + milyen hangzást nyújt, közel azonos hangerőt produkált mint egy JBL Boombox.
Néha-néha bejön egy új jó ár-érték arányú termék a piacra, bár sajnos inkább ebből van kevés.
Egy haverom Charge 3 hangszóróját hallottam, annak viszont nagyon jó hangja volt. Azon élményt zenét hallgatni, a Tronsmart Zajkeltésnek botfülü embereknek jó. De valahogy nem az igazi XD
-
Pocee
senior tag
nem tudom,hogy lehetne a legokosabban feltenni a kérdést,de 100ezer forintig melyik a legjobb hangerő/hangminőségű bt hangfal.nyilván 100 felett a vifát venném,de azért na
-
djfantom
tag
válasz
HornedReaper #7067 üzenetére
És azt mennyiért vesztegetik és hol?Így már egyre jobban kezd érdekelni ez a bt hangfal.
-
-
zsiz
őstag
válasz
HornedReaper #7064 üzenetére
Igen, 12V 2,5A. Nekem is ez az egyik "nagy" bajom vele
12V-ot nehezebb magammal vinni, mint 5V-ot.
-
djfantom
tag
válasz
HornedReaper #7062 üzenetére
Mennyi?12v?
-
djfantom
tag
válasz
HornedReaper #7050 üzenetére
A DOSS X hány voltos a töltője? Márcsak azrt,mert ha 5v-tos akkor dc usb kábellel powerbankrol is menne elvileg.
-
Arpi
csendes tag
Sziasztok,
A Blitzwolf BW-AS2 BT hangszórókat össze lehet párosítani?
Ha igen hogyan? Tudna valaki segíteni?
Köszike -
psajti
aktív tag
Több hétnyi tanácstalanság és keresgélés után tegnap végül hirtelen felindulásból vettem egy Sony XB41-et. Ma már becseréltem egy JBL Xtremere. Sajnos ez a Sony számomra nem lett nagyon eltalálva. Közel 60 rugóért nekem elég csalódás volt akárhogy játszottam a hangszínekkel a magasak néha túl "cicergősek" néha torzak voltak, magasabb hangerőn pedig a basszus is teljesen elveszett. Viszont azonos áron az első szériás Xtreme ég és föld hozzá képest. Ha okosabb és türelmesebb vagyok akkor most már a Dockin' úton lenne de így a Sony vásárlás miatt már meg volt kötve a kezem, csak az adott boltból tudtam választani, viszont ezzel a "kis" JBL-el is azt hiszem nagyon jó barátok leszünk.
Teljesen botfülű emberhez képest nekem csak félig botfülűként sokkal tisztábbnak és stabilabbnak tűnik a hangzása, basszuskedvelőként meg aztán pláne elégedett vagyok attól ami ebből a méretből kijön. Egyébként kb 50-60% hangerőig a Sony sem volt rossz de fölötte azért már nagyon bizonytalannak tűnt. Ja és akkor most még nem is játszottam semmit a telefon hangszínszabályzójával, az XB41 esetében kb minden számnál más beállítás kellett. Szóval ha valaki ezt olvassa és mondjuk a 2 típus között vacilálna akkor ez talán jól jöhet a döntésben. Xtreme 2 meg ugye elvileg még jobb is az 1-nél.
-
djfantom
tag
válasz
HornedReaper #7052 üzenetére
Nem otthonra kell.Mert othon va 3pár pa hangfalam hangosításra 2pár hifi hangfalam.Hurcolászni kintre,kiránduláshoz,utazáshoz.
-
djfantom
tag
válasz
HornedReaper #7050 üzenetére
Jó lene egymás mellett meghallgatni mind a kettőt.Mert a mérete (hordozhatóság) felszereltség lejátszási idő a t6 plus melett szól. A jobbminöségü hang 3 hangszoró meg a DOSS XL mellett.
Gondolom hangerőben mély hangzásban is leszólja a t6 pluszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen autót vegyek?
- GTA VI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest