- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na rég irtam ide én is
Bocs egy időre eltüntem.
Oluv oldalán egy új hordozható hangszóró tünt fel amit elég jó 520 gramm, 60 euro és jobb választás mint a tronsmart. Earfun Uboom, hozza a Tribit szintjét tudtommal szóval hangzásra biztos jó.
Körülnéztem a piacon, úgy látszik nem igazán jött a Dockin D fine ellen kihivó. Azóta se jött jobb termék tőle a saját 2 kilós kategóriájába. A másik mikor egyszer teszteltem oluv csinálta a tesztet, durva hogy 2db Dockin D fine + milyen hangzást nyújt, közel azonos hangerőt produkált mint egy JBL Boombox.
Néha-néha bejön egy új jó ár-érték arányú termék a piacra, bár sajnos inkább ebből van kevés.
Egy haverom Charge 3 hangszóróját hallottam, annak viszont nagyon jó hangja volt. Azon élményt zenét hallgatni, a Tronsmart Zajkeltésnek botfülü embereknek jó. De valahogy nem az igazi XD
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest