- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
psajti
aktív tag
Több hétnyi tanácstalanság és keresgélés után tegnap végül hirtelen felindulásból vettem egy Sony XB41-et. Ma már becseréltem egy JBL Xtremere. Sajnos ez a Sony számomra nem lett nagyon eltalálva. Közel 60 rugóért nekem elég csalódás volt akárhogy játszottam a hangszínekkel a magasak néha túl "cicergősek" néha torzak voltak, magasabb hangerőn pedig a basszus is teljesen elveszett. Viszont azonos áron az első szériás Xtreme ég és föld hozzá képest. Ha okosabb és türelmesebb vagyok akkor most már a Dockin' úton lenne de így a Sony vásárlás miatt már meg volt kötve a kezem, csak az adott boltból tudtam választani, viszont ezzel a "kis" JBL-el is azt hiszem nagyon jó barátok leszünk.
Teljesen botfülű emberhez képest nekem csak félig botfülűként sokkal tisztábbnak és stabilabbnak tűnik a hangzása, basszuskedvelőként meg aztán pláne elégedett vagyok attól ami ebből a méretből kijön. Egyébként kb 50-60% hangerőig a Sony sem volt rossz de fölötte azért már nagyon bizonytalannak tűnt. Ja és akkor most még nem is játszottam semmit a telefon hangszínszabályzójával, az XB41 esetében kb minden számnál más beállítás kellett. Szóval ha valaki ezt olvassa és mondjuk a 2 típus között vacilálna akkor ez talán jól jöhet a döntésben. Xtreme 2 meg ugye elvileg még jobb is az 1-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi Redmi 12C 3/64GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest