Új hozzászólás Aktív témák
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, sony XB20-as hangszóróm és nagyjából meg vagyok vele elégedve, nincs benne elég mély. Szemezek egy XB30-cal és megnéztem a youtube-on egy tesztet ahol nem hallottam akkora nagy különbséget, mint ezen az oldalon. [link]
Vidéki vagyok, így nem tudok elmenni egy media marktba ahol ki lehet próbálni őket. Van valakinek tapasztalata amit megosztana velem, hogy az XB30 hogy szól az XB20-hoz képest. Azt tudja valaki, hogy az XB3 és az XB30 között mi a különbség? A fenti oldalon teszteltem az XB30-at és az XB3-at, nekem az XB30 jobban tetszett a több mély miatt. Az XB3 drágább, így azt hinném, hogy jobb. Bár nem biztos, hogy a több mély a jobb, de én azt szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem lesz iPhone 19
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő