- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
picur220 #3978 üzenetére
Igen tudom 600 ft sok. Azért ha bemész egy boltba vásárolni, csak azért nem rakhatod el a vissza járot mert más is ott hagyja.
Nővéremnek boltja van, és azt mondta valaki még 10 ft-ért is képes vissza menni szólni hogy nem jól adott vissza.Most a boltba se csinálhatja meg az ember hogy csak azért mert Józsi bácsi 500 ft borra valót ott szokot hagyni, akkor mindenkitől levonja autómatán az 500 ft-ot.
De a kis városomba a helyi szórakozóhelyeknél is szokás felárat elkérni valamiért.
Egyik jó spanomal oda voltunk kicsit szórakozni hétvégén, kikértem egy Whisky Kólát elsőnek 2 pohárral volt 700 ft-ot. Másodjára ugyan azt kértem és 1200 ft-t volt, én meg persze szóltam is és még a csajnak állt feljebb. Nem vagyok én berúgva, még a blokkot is megtartottam.
Már ebből van elegem hogy bárhova megyek majd nem mindenhol le akarnak húzni pénzel.
Persze a második váráslásról már nem kaptam blokkot
Lassan ott tartunk kajak, veszek egy Goprot , fejkamera kombó és veszem ahogy a futár vissza add.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest