Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Steam Deck
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Amúgy ma rájöttem, az emberek nagy részének botfüle van bluetooth hangszóró terén.
Nővéremnek van egy ilyen fajta botrányos hangszórója. A+ X1 ez a neve, kínai vacak és 7000 ft-ért vásárolta emagról. Azt nem értem emagon ez hogy kaphatott 5 csillagos értékelést, borzalmas hangzása. Semmi mély, a hangzása nagyon gagyi, sokkal kisebb valójában. És az anyaghasználat is megér egy misét. Nagyon hangerőn meg brutális a torzitása.
Nővéremnek megmutattam a Divoomot, és neki csak az jött le több benne a mély. MIkor gyakorlatilag minden téren felülmúlja azt a kínai vackot. Hangzás tisztaság, hangkép, anyaghasználat. Hangminőség.
Szerintem az egyik legrosszabb bluetooth hangszóró, az immént tesztelt kínai. Nekem ingyen se kéne, de a mai tesztből ki indulva nem mindenkinek van olyan igénye mint nekem. Talán lehet kicsit hangosabb mint a JBL go, de az hangminőségbe tuti veri. És az ilyen hulladékokat veszik mint a cukrot, meg a sok félrevezető szöveg.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- Konteó topic
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Assetto Corsa Rally
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest