- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hack26
csendes tag
Aki nem akar JBL-ben gondolkodni Charge vagy a Flip sorozat annak tudom ajánlani az UE Boom 2-t. Igaz kicsit drágább. Én 40 K-ért jutottam hozzá 3 hete egy akcióban de nekem nagyon bejön a hangja.
Jó az akkuodő, vízálló 30 méteres hatótáv (nyílt terepen) stb.A kollégámnak JBL Charge 3-van és azért nem akartam olyat venni mert hiányolom belőle a közép hangfrekvenciákat valamint a magasak tényleg nagyon karcosak. Ráadásul a hatótáv 9-10 méter. (nyílt terepen) A mély az rendben van, sőt szerintem sok is mert a JBL úgy állította be a DSP-t hogy alapból a mély és a közép tartomány van kiemelve. Sok tesztet végignéztem a youtube-on minőségi fülessel nagyon is hallhatóak a különbségek. Nekem nagyon bejött és még az EQ-t is támogatja az app ezért testre lehet szabni különböző zenékhez és tömörítési minőségekhez. Kevesebb mélyet nyom a JBL-nél de nagyon minőségi a hangja! Számomra mindenben ideális. Aki TÜCCTÜCC zenéhez keres hangszórót és nem érdekli annyira a részletgazdag hangzás annak jó választás a JBL de szerintem túl nyers. Ráadásul tényleg vannak sokkal jobb hangszórók a JBL-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jó az akkuodő, vízálló 30 méteres hatótáv (nyílt terepen) stb.A kollégámnak JBL Charge 3-van és azért nem akartam olyat venni mert hiányolom belőle a közép hangfrekvenciákat valamint a magasak tényleg nagyon karcosak. Ráadásul a hatótáv 9-10 méter. (nyílt terepen) A mély az rendben van, sőt szerintem sok is mert a JBL úgy állította be a DSP-t hogy alapból a mély és a közép tartomány van kiemelve. Sok tesztet végignéztem a youtube-on minőségi fülessel nagyon is hallhatóak a különbségek. Nekem nagyon bejött és még az EQ-t is támogatja az app ezért testre lehet szabni különböző zenékhez és tömörítési minőségekhez. Kevesebb mélyet nyom a JBL-nél de nagyon minőségi a hangja! Számomra mindenben ideális. Aki TÜCCTÜCC zenéhez keres hangszórót és nem érdekli annyira a részletgazdag hangzás annak jó választás a JBL de szerintem túl nyers. Ráadásul tényleg vannak sokkal jobb hangszórók a JBL-nél.