Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz alphamooncam #20125 üzenetére

Miért kell szakember? Haverom régen magának csinálta és Bluetooth hangszóró árán kijött! :D
    Kell egy új fejegység ami tud Bluetooth ez alaphangon erre írtam tud mindegyik szinte 4X50 wattot meg a meglévő hulladék hangszórókat valamivel jobbra cserélni. :K
    Ha a OHM Stimmel még használt hangszórók is játszanak.
    Ennek a havernak mikor új kocsi lett én adtam kölcsön egy hangfalat "Azóta is nála maradt" 13CM JVC 2 utas volt ami alapjáraton rendes Hifi hangszóró volt.

Új fejegységet kell telepíteni meg a hangszórókat, még 2X50 watt mellet is jelentősen jobban szólhat.
    De nincs erre külön Autohifi topik? Ha nagyon egyszerűsíteni akarsz akkor vehetsz egy JBL Party Boxot de annak megint kéne a kocsiba egy 230V mert akkuról nem fogsz sokáig zenét hallgatni.

Kocsiba amúgy is a menetzaj rontani fogja a élményt szóval még több hangerő kell.
    Persze ha valóban olyan hulladék a hangrendszer mint ahogy írod, akkor egy JBL boombox 4 is megváltás lesz. :))

Milyen Autó attól függ? Azért már a autók nagy részébe 4 hangszóró sok esetbe elő van szerelve. A legolcsobb megoldás hogy a meglévő ajtóról lepatintot a pántod a régi hangszórókat kiszereled és be raksz ugyan olyan ellenállás mellet 2 újat.
    Meg vennék új erősítőt ami tud Bluetooth és akkor nem kell kábelezni se , mert a meglévő hangszóró kábeleit tudod használni. :R

De a többi információt ha nem hordozható hangszórót veszel más forumból kell beszerezned. Ég Veled :))

Új hozzászólás Aktív témák