Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Autós kamerák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Pixx96 #19890 üzenetére
#19890Pixx96
JBL Boombox 4 idén szeptemberbe fog megjeleni, én is kíváncsi leszek arra mit nyújt.
21 Voltos akku mellet tudja fixen a 200 wattot akkuról, azért ez így nem semmi.
Attól függ mire kell és milyen hangzást preferál az ember, annyiból jó médiamarkba szoktam próba darabot ki állítani, ott ki tudod próbálni élőbe.
AI hang javítás, " Valós időbe" Ezt írja a JBL oldala meg 2 féle basszus mód, ezt láttam a Brazil videóba mert ott már forgalomba van. 1. Bass Mód "Narancsárgán világit a passzív membrán a hangszóró oldalán a 2. BASS Módnál meg kéken.
Bár ha már van 2 darab Go Play 3 és Earfun Uboom X nem vagyok biztos benne kell még oda egy Boombox 4.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest