- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Léghűtés topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19857 üzenetére
Igazság szerintem a múltkori "Kollega" Aki írtál kis Moddingot csinált a T6 maxon adott egy kis ötletet. Néha A UBoom X nem olyan jól adja ki a magas hangokat, néha érzem olyan tompa.
Azt tudom a Uboom X magasa 10-15 wattos lehet 4 OHM mellet. 20mm, szóval kíváncsi lennék ha véletlen a Dockin D Fine "Dóm magas sugárzóját beleraknám, megjavulna-e ez a tompaság?
A Dockin D Fine azért szólt nagyon jól mert a magas sugárzó megadta a hangminőséget, a Uboom X nagyon jó mély tartományba de a magas valahogy nem a igazi, hiába hangolta sokat Oluv valahogy érzem a "Hardveres korlátba ütközött.
Ha a olcsón vásárolt Dockin véletlen megadná magát és a Uboom X akkuja is döglödne így mind kettőt lehetne bontani.
Szóval arra kíváncsi lennék a Dockin Dóm magas sugárzója mennyit Dobna a Uboom X-en, még lehet a méret is stimmel.#19856bwoay
Igen, jelenleg a nagyobb kínai márkák már elég jó minőséget csinálnak elérhető áron.
Nyilván nincsenek teljes mértékbe JBL szinten de egy 4-5X drágább terméket nem is lehet negyed áron utolérni.
A Tribit/Earfun/Anker/W-king és sok más gyártó elég jó hangszórókat gyárt.
Egy Brazil ember tesztel "Kínai neve nincs hangszórókat" Amikről sose hallottál de hangerőbe a JBL nyakán vannak.
(SABALA BOOMBOX DR-909) Ez a neve, de szerintem senki se hallot róla.
JBL BOOMBOX 4 VS SABALA BOOMBOX DR-909
Már van pár Brazil teszt a Boombox 4-ről!
Bluetooth hangszóróra rengeteg márka akar betörni, szerintem már telített a piac.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest