Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19857 üzenetére
Igazság szerintem a múltkori "Kollega" Aki írtál kis Moddingot csinált a T6 maxon adott egy kis ötletet. Néha A UBoom X nem olyan jól adja ki a magas hangokat, néha érzem olyan tompa.
Azt tudom a Uboom X magasa 10-15 wattos lehet 4 OHM mellet. 20mm, szóval kíváncsi lennék ha véletlen a Dockin D Fine "Dóm magas sugárzóját beleraknám, megjavulna-e ez a tompaság?
A Dockin D Fine azért szólt nagyon jól mert a magas sugárzó megadta a hangminőséget, a Uboom X nagyon jó mély tartományba de a magas valahogy nem a igazi, hiába hangolta sokat Oluv valahogy érzem a "Hardveres korlátba ütközött.
Ha a olcsón vásárolt Dockin véletlen megadná magát és a Uboom X akkuja is döglödne így mind kettőt lehetne bontani.
Szóval arra kíváncsi lennék a Dockin Dóm magas sugárzója mennyit Dobna a Uboom X-en, még lehet a méret is stimmel.#19856bwoay
Igen, jelenleg a nagyobb kínai márkák már elég jó minőséget csinálnak elérhető áron.
Nyilván nincsenek teljes mértékbe JBL szinten de egy 4-5X drágább terméket nem is lehet negyed áron utolérni.
A Tribit/Earfun/Anker/W-king és sok más gyártó elég jó hangszórókat gyárt.
Egy Brazil ember tesztel "Kínai neve nincs hangszórókat" Amikről sose hallottál de hangerőbe a JBL nyakán vannak.
(SABALA BOOMBOX DR-909) Ez a neve, de szerintem senki se hallot róla.
JBL BOOMBOX 4 VS SABALA BOOMBOX DR-909
Már van pár Brazil teszt a Boombox 4-ről!
Bluetooth hangszóróra rengeteg márka akar betörni, szerintem már telített a piac.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest