- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gtx560unlock #19061 üzenetére
" ... úgy látom sehol nem kapni ... " – volt már téma. Ha nem követed a topic-ot, akkor érdemes néha picit visszaolvasni. Konkrétumokat persze senki sem tud, mert akinek van ilyen hangszórója, az nem töri már magát, akinek meg nincs, az vagy lusta, vagy beletörődik az általad is beidézett üzenetbe ...
#19060 Aprósólyom
Elvileg app is akad (itt a PH!-n az utóbbi bt. fej-, fülhallgató tesztekben Virág Dani előszeretettel szokta használni...), de én a "developer options"-ben található beállításra esküszöm.#19063 carl18
" ... mert az Earfun le mondott róla." – nem hiszem. Szerintem most kezd el igazán befutni. Egyre több (és jobb teszt van fenn róla, amiben kb. mindent agyonver). Hülyék lennének leállítani. Szerintem ...
* update: most olvasom, hogy Oluv (ez tényleg "kattant", jó értelemben) még tovább reszelgeti a hangzást. Most újabb preset-eken dolgozik ...
#19066 ← nem az AI-t kell kérdezgetni, hanem írni kell a gyártónak!#19070 Sgt. Chris
"Ami tudja a rádiót is ... " – ilyet 99,999%, hogy nem fogsz találni. Minek a rádió? Ahol használnád nincs wifi, és a telefon sincs nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest