Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Szia!
Munkahelyemen nincs wifi, a mobilomat telefonálásra használnám, a mobilnetem inkább másra tartom. Van egy gagyibb kínai BT hangszóróm, ami tud rádióadókat is hangolni, de a hangzása nem valami jó, és a csatornákat se valami szuperül találja meg. Emiatt gondoltam egy kiforrottabb cuccra, kb. ezen 20k-30k keretben.
-
gtx560unlock
csendes tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
van ilyen hangszóróm január óta 😀 nem törődtem bele csak szerettem volna nem amazonrol rendelni... nem voltam lusta összes magyar oldalt végig néztem emagon kívül sehol nem kapni de 90 ezerért egyék meg. jelenleg sehol nem elérhető a hangfal csak amazonon de mivel csak itt van innen rendeltem meg párját.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi