- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
<Adamsky> #19071 üzenetére
Szia!
Munkahelyemen nincs wifi, a mobilomat telefonálásra használnám, a mobilnetem inkább másra tartom. Van egy gagyibb kínai BT hangszóróm, ami tud rádióadókat is hangolni, de a hangzása nem valami jó, és a csatornákat se valami szuperül találja meg. Emiatt gondoltam egy kiforrottabb cuccra, kb. ezen 20k-30k keretben.
-
gtx560unlock
csendes tag
válasz
<Adamsky> #19071 üzenetére
van ilyen hangszóróm január óta 😀 nem törődtem bele csak szerettem volna nem amazonrol rendelni... nem voltam lusta összes magyar oldalt végig néztem emagon kívül sehol nem kapni de 90 ezerért egyék meg. jelenleg sehol nem elérhető a hangfal csak amazonon de mivel csak itt van innen rendeltem meg párját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest