Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Aprósólyom #18808 üzenetére
Hát, őszintén bevallom lusta voltam kitölteni a címet meg a kártyaadatokat, meg bogarászni az apróbetűst, Inkább írtam róla 1,5 sort. A többi nem arról szólt.
A mélyek meg hát... nekem az első hangfalam egy mission 760i volt, ami ha jól emlékszem 75Hz-ig megy le +3dB-el, ami nem sok, de a falra tolva. állványon nagyon kellemes zenehallgatást adott. Szóval ez ízlés dolga is. Elfogadom, hogy bt hangszórók elsősorban a mélyekről szólak, nekem ennek ellenére már a Dockin dfine csak úgy önmagában kellemetlenül puffog. Viszont auxon hajtva és EQ-val beállítva nagyon kellemesen zenél. Háttérzenére meg a kis xiaominak is elég a mélye, sehol nem tűnik vékonynak, cincogósnak, arányosan szól. Méretéhez képest persze.
Viszont nem tudom, próbáltad-e már tws hajtani őket, ha sztereóban szól, az több, mint kétszeres a hangerő, meg bár a mélye se lesz több, és hát ha valódi hangszínpadról, meg térhatásról nem is beszélhetünk, de sokkal jobban a levegőből szól a hang, jobban megtörli a teret kisebb hangerőn is. Nekem tetszik így. Bár mondjuk én ilyen zenéken hallgattam, mint Cseh Tamás, meg Kaláka, meg Cesária Évora, szóval egy gitár, pár hangszer, ének, max bőgő, de az legfeljebb kissé brácsásan szól, lehet ezért beszélünk el egymás mellett. Itt nincsenek nagy basszusok.
Meg mondjuk én zenei élményt nem is várok ezektől, nekem ez tényleg szigorúan háttérzenélésre van.Akkor kompromisszumként, ha nem is fog jobban szólni 2 xiaomi, mint 1 BB, de jól szól, és más előnyei (pl hordozhatság) miatt akkor is jobb vételnek tartom a magam részéről.
Ugyanakkor az Anker óriási erénye az app, amivel a rendszerhangok kilőhetők!
Új hozzászólás Aktív témák
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- OLED TV topic
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Borderlands 4
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest