- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe #17929 üzenetére
A következő levélváltásra már ezt a választ kaptam:
Due to uncontrollable factors, the shipment will continue to be delayed, and there is currently no estimated shipping date. Please confirm again if you are willing to wait. Otherwise, we will cancel your order and issue a refund.
Best regards.
FreyaCustomer Service TeamEarFunMajd amikor visszaírtam, hogy ez mégis mi, amikor az előzőben még november elejét írtak, a megkérdezésem nélkül törölték a megrendelésem és a pénzem visszautalták.
As we mentioned before, due to the peak season of Amazon's Prime Deal event, not only our shipments but also those from other sellers are experiencing backlog and delays. We have been making every effort to communicate with Amazon, but this is beyond our direct control. We've already issued the refund for you. Please allow 2-3 business days for your refund to show on your original form of payment.
Best regards.
FreyaCustomer Service TeamEarFunRészemről ennyi volt az earfun, bekaphatják, jó lesz nekem a boom 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Foxpost
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Óra topik
- VR topik
- Tenisz topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest