Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #17792 üzenetére
Ahogy szól (fülre) ott nem győzött meg arról, hogy megéri a csere. Csak grafikonokat nézve jobban viszketne a tenyerem az tény
Van amiben jobban tetszett és van amiben nem. Ugye ízlés kérdése is. Nekem is pl amúgy éppen bejön a b2p hülyegyerekes hangzása meg hogy max hangerőn remeg rajtam a nadrág néha
Illetve itthon ülök egyedül, kertes házban én ritkán hallgatom 80% alatt, de nem ritkán maxon.Az a másik dolog, hogy mivel belefér anyagilag a dolog, nem rágom addig a témát. Ez szerencsés dolog és hálás is vagyok az életnek ezért az állapotért.
Nyilván komolyabb kiadások előtt én is szó szerint rommá olvasom magam.A harmadik hogy az sem mindegy honnan váltana az ember.
Most lenne még meg a soundbox xl pl akkor tuti ezt venném, mert hát csak sokkal olcsóbb is, tényleg jó deal ennyibe.
De mivel ott a b2p amit amúgy szeretek is nyilván más kell hogy megyőzödjek. Impulzus, az kell a bugi, hatalmasak fícsör, akármide talán nem leszek ettől szar ember
Minden esetre azért az überalles érzést senkiben nem hozta el az uboom x, ahogy azért várva bolt. Habár erősebben irreális elvárás is volt talán ennyi pénzért.
Arra is kíváncsi leszek hogy konkurens árazására milyen hatással lesz. A piaci verseny mindig jó ha végfelhasználóknak
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen autót vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest