Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Zοltta
üzenetére
Ahhoz a zenei stílushoz (+a kültéri használat), amit hallgatsz szerintem Boom jobban passzol. A Motion+ -os fw. alig - ha egyáltalán hallható - javulást hoz. Alan is épp erről beszél (nem a link-elt, hanem az előző videóban), hogy kb. akkor hallani, ha két Motion+ -t összekóstolsz, és akkor is csak abban az esetben ha jó a hallásod. Az egyes kiadások / generációk között (mert szerintem legalább 2 volt) is lehet olyan különbség, hogy a 39.39 által hozott "változás" elvész. Számomra a leghasznosabb dolog, hogy végre a Motion+ -ba is bekerült az a "világverő fícsör", hogy bekussoltatható a hangszóró
Vagyis ki lehet minden prompt hangot kapcsolni, nincs bekapcsolásos / kikapcsolásos, csatlakozós / lecsatlakozós hang, csak csönd
#13225 Richard!
" ... nekem ennyire durva a változás a heavy eq után ... " - szerintem igen. Ezt a hangszórót - meg úgy általában az Anker / Soundcore cuccokat "kötelező" custom EQ-val használni.
Vagyis ne csodálkozz, hogy ha egy gyári preset után ezt tapasztalod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Futás, futópályák
- Nyaralás topik
- Suzuki topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi