Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Zοltta
üzenetére
Ahhoz a zenei stílushoz (+a kültéri használat), amit hallgatsz szerintem Boom jobban passzol. A Motion+ -os fw. alig - ha egyáltalán hallható - javulást hoz. Alan is épp erről beszél (nem a link-elt, hanem az előző videóban), hogy kb. akkor hallani, ha két Motion+ -t összekóstolsz, és akkor is csak abban az esetben ha jó a hallásod. Az egyes kiadások / generációk között (mert szerintem legalább 2 volt) is lehet olyan különbség, hogy a 39.39 által hozott "változás" elvész. Számomra a leghasznosabb dolog, hogy végre a Motion+ -ba is bekerült az a "világverő fícsör", hogy bekussoltatható a hangszóró
Vagyis ki lehet minden prompt hangot kapcsolni, nincs bekapcsolásos / kikapcsolásos, csatlakozós / lecsatlakozós hang, csak csönd
#13225 Richard!
" ... nekem ennyire durva a változás a heavy eq után ... " - szerintem igen. Ezt a hangszórót - meg úgy általában az Anker / Soundcore cuccokat "kötelező" custom EQ-val használni.
Vagyis ne csodálkozz, hogy ha egy gyári preset után ezt tapasztalod.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest