Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz
<Adamsky> #13232 üzenetére
Nem vaciláltam tovább, Motion + lett be rendelve.
Fura volt, hogy nem lehetett színek közül választani, remélem fekete jön
Majd ha jön a "közös gyerek" ezt meg kapja a csajom
talán...
Boom kicsit amorf lett nekem, ami a hordozhatóságot illetni, jobban örültem volna egy Dockin D Fine + kinézetnek..79.99 + áfa € \ kb 83€ + ingyenes házhoz szállításal. Soundcore oldaláról, ha valakit még érdekel, kb 4 napig van akcióban.
Amint meg jön írok róla
Azért pár hasznos infót szívesen fogadok, mire figyeljek üzembe helyezés után
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13232 üzenetére
Igen a FW frissités hozhat ki javulás, de csodát azért nem kell várni tőle.
Szerintem idén jön új Anker hangszóró, a Motion Plus is idén már 2 éves szóval gondolom jöhet majd egy napra készen tartás.
Már az is nagy dolog volna ha csak a Motion Plus kapna utodott.
Reméljük jön a Motion+Motion Boom fúziója, az űtöképes hangszóró volna. Annak örülök vannak gyártók akik kihagyják a RGB led világítást a hangszóróból.
A Motion Boom hátránya valahogy a fogantyú miatt borzalmasan rondára sikeredett.Dockin valahogy elég szépre sikeredett, ez a Modern Szolid dízájn bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest