- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octopus21
aktív tag
Nyugodt szívvel vedd meg, de ha valamiben nem vagy biztos kérdezz csak, szívesen válaszolok.
az az m2ts file amit a BX580 lejátszott és BD670 nem, az egy kicsi tüske bennem. LG oldalán feltettem a kérdést, kiváncsi vagyok válaszolnak e. Állítólag a kódolás is számít, de akkor is érted. A BX580 miért játszotta le? Ja amúgy átírtam az .m2ts-t .mkv-re, de ugyanúgy nem játsza le. A lejátszószoftvere is a legfrissebb. Ezek az m2ts fileos videoim csak pár darab, ugyanonnan származnak és SONY demo videok. Nem hagyom ennyiben, kiderítem mi a baj
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest