- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.RiK
tag
Sziasztok!
Gondolkozok azon, hogy veszek mostanság kriptovalutát, de nem tudom, hogy melyik platformon tegyem ezt meg. Binanceról már hallottam, de azzal az a baj, hogy számomra átláthatatlan meg nem tudok angolul, így tudnátok mondani olyan oldalt/platformot ahol lehet venni kriptovalutákat és megvagytok vele elégedve?
Találtam egy oldalt https://hu.coincash.eu/ ezen magyarul is vannak fent dolgok, mennyire megbízható meg ajánlott ez a oldal regisztrálásra+kriptovaluta vásárlásra? Előre is köszönöm a segítséget! -
törölt tag
válasz
Hory84 #19897 üzenetére
Hát igen és 0.1% a fee. Ott is lehet stakeelni stb.
https://www.coingecko.com/hu/coins/siacoin
Ajánlom az SC coint, a btt szerintem most oldalazni fog.
Bár ha hodl akkor mindegy. -
Hory84
tag
válasz
HoppMaster #19893 üzenetére
Hirtelen felindulásból vettem btt-t éjjel, de a trx fee-ről megfeledkeztem.
Így most ha váltanék nincs trx-m a fee-re. 1trx is elég lenne, de forintért váltani ezért nem akarok. Ez csak amolyan unaloműző hobbi nálam. -
Hory84
tag
Hol tudnék szerezni pár darab TRX tokent? Nem akarok 20ezerért váltani mert csak fee-nek kellene. Jöhet privát is akár, paypallal vagy revoluttal rendezném a dolgot. Köszi.
-
-
sambenez
addikt
válasz
Gtaati #19883 üzenetére
Nekem hasonló hibát írt, és én is azt olvastam nem lehet utalni még be is írtam ide.
De aztán sikerült utalnom coinbase-re. Én rontottam el az utalást többször is mert elfelejtettem a közleménybe beírni a referencia számot.
-
Gtaati
őstag
Helló!
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Ezt nem tudtam és sajnálattal hallom
A probléma az, hogy akkor ha ki szeretnék pénzt venni akkor így ki sem tudom küldeni a revolutra, mivel azt a számlaszámot nem tudom hitelesíteni a coinbase-ben. Utána nézek a wise-nek és írok! Köszönöm!
-
BaLee
addikt
válasz
Gtaati #19883 üzenetére
Úgy olvastam a Revolut letiltott a különböző kriptokereskedőket (Coinbase, Binance stb.) nem lehet tőlük sem kártyával befizetni sem utalást indítani feléjük . Nem szeretik a konkurenciát, náluk vegyél kriptonpénzt aminek a kulcsa viszont nem a tied.
Wise.com-at ajánlom ott nincs ilyen gond főleg, 0.28€ az utalás díja. Ha kell meghívó dobj privit.
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Elnézést, ha rossz helyen teszem fel a kérdésemet! Coinbase-hez szeretném a revolutos számlámat hozzáadni, a referenciámmal együtt utalok a Coinbase-re 2 eurot, de mindig visszadobja a következő üzenettel: Return of payment ................... Not Specified Reason Agent Generated. És kb. azonnal visszajön a 2 euro. Régen, több éve ugyanígy töltöttem fel pénzt a Coinbase-re, akkor még semmi gond nem volt. Annyi változott, hogy akkor még Angol számlaszám volt a revolutban, mióta Anglia kilépett az EU-ból azóta Litván számla lett revolutban.
Köszönöm!
-
csaba951
veterán
-
Hory84
tag
Ha már stablecoin. Van olyan nem ethereumon könyvelt stablecoin amibe szabad pénzt fektetni?
Természetesen a fee miatt kérdezem. -
Zeki
nagyúr
Talán ezért:
az USDC különösen nagy hangsúlyt fektet a transzparenciára. Azért, hogy az ügyfelek és a partnerek is kellő információval rendelkezzenek az USDC működéséről, rendszeres auditon megy keresztül az érme a folyamatokat és a fedezetet tekintve is. A támogatók között szereplő több nagy múltú bank példája mutatja, hogy az átlátható működést mindenképpen bizalmat szavaz a banki oldalról az USDC érmének és a blokklánc technológiának. -
BaLee
addikt
Baj akkor lenne az USDT-vel szerintem ha egy ilyen hír miatt mindenki egyszerre akarna kivenni belőle minden pénzt. Ugyanez bedöntene bármilyen bankot illetve még egy államot is (hiszen úgy hitelez mindenki, hogy nincs mögötte a tőke, ha te beteszel 1 milliót azt következő pillanatban már kihitelezték másnak vagy befektették valamibe). Teszem azt mindenki ki akarná venni az állampapírban tartott pénzét.
Illetve az a része is érdekes, hogy a VISA miért pont az USDC-t választotta az USDT-vel szemben. Gondolom egy ilyen cég nem hiszem, hogy hasraütésre választott.
-
South Velen
addikt
Mit értesz pontosan baj alatt?
Természetesen az utóbbi. Eleve nem tudsz majd venni belőle BTC-t ha akkora baj lesz vele, legalábbis tuti, hogy 1 USD-nél jóval alacsonyabb váltásban.
A második fele is nagyon erősen igaz, de majd musk kiböfög valamit twitterre, és problem solved. Modern economy, bitches. -
mepet
addikt
válasz
csaba951 #19868 üzenetére
Hülye kérdés, de ha baj lesz az USDT-vel, az a BTC-re nézve jó hír, hiszen mindenki gyorsan BTC-t vesz majd az USDT-ből, vagy rossz hír, hiszen a stablecoin is crypto, így húzza magával lefelé az egész crypto piacot?
Én az utóbbira gyanakszom, de nem ismerem az USDT működését. -
csaba951
veterán
Tether Says Cryptocurrency Backed by Undisclosed Reserves
Ez tegnap volt benne a Bloomberg napi kiemelt híreiben. Számomra nem nagyon érthető, hogy ezzel miért pont most álltak elő.A cég részéről továbbra is megy a hazudozás, hogy majd a negyedévek végén meglesz a megfelelő fedezet. Ez nettó hazugság. A Kajmán-szigeteken havi jelentés van amiben szerepel, hogy külföldi befektetők mennyi pénzt tettek be/vettek ki a bankokból. Havi átlag kb. 15 millió USD szokott lenni. A Tethernek meg csak idén februárra 8,45 milliárd USD beutalást kellene igazolnia. Sehogy nem fog kijönni a matek!
-
BaLee
addikt
válasz
#49155328 #19866 üzenetére
Nem szabad remegni az eladás gombon erre rájöttem.
Igazából hosszútávon kéne gondolkodni, de az elején még nehéz.
2x adtam el majdnem, egyszer mikor 25-én azt hittem beleáll a földbe ott volt a kezem az eladás gombon 50600$-os árfolyamon (az pont a legalja lett volna). Végül nem nyomtam meg a gombot, másnap reggel már 54000 volt. Másik meg pár nappal korábban amikor szintén esett és gondoltam majd eladom és az opciós szerződések lejárta után visszaveszem. Este 54 ezren majdnem eladtam végül inkább letettem a telefont, másnap reggel 54ről felment 57re...Bár most ezt már kezd egy kicsit átalakulni, ha nagy az esés akkor inkább venni kell.
Ez a legtöbbször bejön. -
törölt tag
válasz
fireman123 #19865 üzenetére
Tudom csak sokan megijednek ilyenkor.
A 30%-os korrekció az már valami. -
BaLee
addikt
Igazából van honnan esnie.
Bár így visszanézve március nagyjából erről szólt, hogy liftezett az árfolyam. Ahányszor felment 58-60k magasságába onnan mindig visszaesett 5-10%ot, kivéve hónap végén amikor lejártak az opciós szerződések és hatalmas volt a kínálat. Ott lehetett jó áron venni 50kért.
Azt mondják az április és a május kiugró lesz, meglátjuk.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #19838 üzenetére
Sajnos az internet - és való világi életünk - számos hazugsággal is tele van, nem csak trollokkal és szeméttel, hanem hitelesnek tűnő, akár még elsőre okos ember számára is benyalható ÉRDEK-vezérelt infóval. Azért azt látni kell, mennyire megszorongatja ez a téma a pénzügyi világot, a bankok most vagy összefogtak volna az egyes államokkal, politikával, és instant tiltás/szuperbannolás, vagy irdatlan tőkéjüket felhasználva úgy döntöttek, beszállnak.
Szerintem az utóbbi történt-történik, de igazából egyelőre még mindig az van, hogy vagy trollok, vagy érdek mentén, de mindig jön az újabb és újabb "jaaaaj Bitcoin így, Bitcoin úgy" és alig várják a keselyűk, hogy a befektetők által eldobott kis "aprót" felvegyék a földről és örökre - de legalábbis nagyon hosszú időre - ráüljenek.
-
korcsi
veterán
Azért írtam, hogy a nehézséget le kell nullázni.
De még mindíg nem értem, hogy hat a bányászat az árfolyamra. Ha kétszer nagyobb teljesítménnyel bányásznak, akkor is csak 6,25 BTC-t kapnak blokkonként és a teljesítmény változási tranzienst leszámítva, ugyanúgy tíz percenként lesz meg egy blokk, akkor mi változik?A lényeg, hogy nem tudsz többet bányászni. 6,25BTC/10perc.
-
cof
veterán
válasz
korcsi #19856 üzenetére
Tudom, hogy működik a bányászat, csak egy példát hoztam, hogy megértsd, hogy viszonyul az ár a bányászathoz. És hiába állna le hirtelen minden ASIC és te egyedül maradnál egy CPU-val, de nem találnál egyetlen blokkot sem a nehézség miatt, mert az kb. 2 hetente igazodik a hashrátához.
-
korcsi
veterán
A kripto bányászat nem így működik. Átlagosan tíz percenként minden blokkért adott mennyiségű jutalom jár, mindegy, hogy egy P4-el vagy GW-okat elfűtő farmokkal csinálod. A hálózat úgy állítja be a nehézséget, hogy 10 percenként legyen blokk találat. Tehát nem tudsz többet bányászni, mert ennyit ad a hálózat.
-
cof
veterán
válasz
korcsi #19853 üzenetére
Igen le is írtad a lényeget. Ha mindenki ki tudna magának otthon szedni kézzel fogható mennyiséget akkor nem vásárolna, hanem magának bányászná, és ha nincs vásárló az ár sem növekszik.
Ez olyan mint ha lemennél egy ásóval a ház elé, és 1 perces melóval találnál X gramm aranyat. Akkor annak sem lenne ára. A só miért olyan olcsó? Mert sok van belőle.
-
aradebil2
senior tag
válasz
Atlantisz48 #19849 üzenetére
Ez lesz a Te topicod.
-
korcsi
veterán
Minden PoW (Proof of Work) alapú blokklánc energia pazarló, mert a befektetett számítási kapacitás biztosítja a lánc hitelességét, azért, hogy túl sok energiába kerüljön visszamenőleg módosítani a láncot, ami így értékét is veszítené)
De ez nem kapcsolódik közvetlenül a BTC-hez mint érték megőrzőhöz, azért van értéke mert van mögötte hit és bizalom, bíznak az emberek a rendszerben, hogy megbízható, nem kijátszható, és hiszik hogy ha ma vesznek egy BTC-t holnap el is tudják adni.
Ha lelőnénk az összes bányát, a nehézséget lenulláznánk, egy bármilyen számítógép képes lenne ellátni a blokklánc blokkjainak összeállítását és hitelesítését. Csak azt könnyű lenne módosítani.
Ha PoS (Proof os Stake) modellel lett volna megálmodva a BTC (valószínüleg így semmi nem lett volna belőle, de ha mégis) akkor lenne egy nem környezet szennyező kripto valutánk.
Amúgy azt értem, hogy a bányászat mértéke hogy függ az árfolyamtól, de azt nem értem, hogy a bányászat hogy befolyásolja az árfolyamot?
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok,
Gondoltam kipróbálom ezt a bányászás dolgot GPU val a https://minerstat.com/
weboldal segítségével. A kérdésem az lenne, hogy mi a véleményetek erről a programról/oldalról? Megbízható az ilyen?
Köszönöm,
Üdv -
-
varmi2
nagyúr
Nézd végig ezt a magyar videot.
-
66zio
aktív tag
válasz
Ferdzsoo #19840 üzenetére
Na a kedvedért elolvastam mégiscsak. Csak kérdem minek? Bárcsak ne hallgattam volna rád. Most elolvashattam még 1X, hogy miért jó a btc. De hát ezt tudtam is.. Sehol nincs benne egy szó sem arról, hogy nem szennyez. A TC-s linkedben volt az, hogy nem is sok, hisz a bankszektor többet fogyaszt. Kérlek máskor ne linkelgess, hanem írd le, vagy legalább másold be a lényeget. Ne kelljen feleslegesen elolvasnom azt amit már tudok, de köze nincs a témához. Köszi.
-
BreakerGoldn
csendes újonc
A jó öreg Elon időzítése megint nem véletlen...
pénteken 6 Mrd USD Bitcoin opció fog lejárni, jóval több mint az eddigi rekorder január 29-i 4 Mrd USD. Az opciók lejárata általában lefelé nyomást gyakorol, de mivel az elemzések szerint call túlsúlyos a csomag és az opciók ~40%-a már most kuka, így ha az árfolyamot ~52 felett sikerül tartani, akkor az elég sok medvét likvidálna. Musk elég gyakran bazírozik erre (lásd GME), így valószínűleg most is ez volt a célja a gyertyával.
Viszont ha a januári tömeges lejárathoz hasonlóan fog alakulni a piac akkor ez pénteken napon belülre, illetve egész áprilisra is nagyon magas volatilitást vetíthet előre, amit adott esetben coin volumen növelésre jól ki lehet majd használni.
-
66zio
aktív tag
válasz
Ferdzsoo #19837 üzenetére
Attól, hogy visszatérő, nem lesz igaz?
Legalább akkor linkelj valami olyan cikket ami teljesen elfogult a bitcoin mellett. Mert az a TC-s link pont, hogy azt támasztja alá, hogy mennyire szennyező.
dEhÁt a BaNkSzeKtOr TöbbEt FoGyaSzt!!!!
Komolyan, ami az egész világon megy, többet fogyaszt mint a kis btc? Aztabetyáreget. Nem gondoltam volna. Micsoda megvilágosodás.
Itt mindenki várja, hogy majd az égig nő a btc árfolyam. (ja bocs, csak akkor amikor épp 50k az árfolyam) Amikor be volt esve, ez a topic is kihalt. Pedig pont akkor kellett volna aktívnak lennie.
Tehát ha a végtelen növekedést vár mindenki ahhoz az kell, hogy sokkal többen használják. És a btc bányászata energiaigényes, szennyező, ez tény. Hiába hiszik sokan azt, hogy már mindenki tud erről, mindenkinek van btc-je. Ezt csak a kis buborékában látja az ember.
Úgy utáltam régen is azokat akik cigiztek és azt mondták, hogy nincs azzal baj, nem lesz tőle baja. Sokkal szimpatikusabb volt az a haverom aki azt mondta, hogy rá ne szokjak, drága, egészségtelen, de őt nem érdekli ő cigizni AKAR. Nem pedig elhazudja. Itt is egyszerűen ki kell mondani. Pazarló a btc, de nem érdekel, de van értelme, de ez, de az. Nem pedig hazudni.
Ja és az nem érv, hogy az aranybányászat is szennyező. Igen, és? Akkor már a btc szennyezése nem számít? Vannak idióták akik az erdőbe hordják a szemetet. Tehát én is hordhatom, rendben lesz.
-
Ferdzsoo
addikt
Ez sem rossz, igaz ezek nem szenzációhajhász 10 mondatos cikkek a netről hogy a BTC több áramot fogyaszt mint xy ország és micsoda pazarlás!!! (És itt nem ennek a tényével vitatkozok!) Mennyivel könyebb ezt elhinni meg elolvasni. Persze hogy közben mit kapunk az más kérdés.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
South Velen #19835 üzenetére
"energiapazarlóan előállított coinok supportálása..." - lassan ez ugyanolyan visszatérő dolog lesz mint a tulipán mániás szöveg
-
szekra
addikt
válasz
South Velen #19835 üzenetére
A szokásos, csak a hülye nem látja.
-
South Velen
addikt
válasz
Eagle16 #19832 üzenetére
Elon megint megtolta a szekeret, mikor már kezdett volna kifulladni. Megint pont akkor, hát nem érdekes?
Azért kíváncsi lennék, hogy egy "zöld" elektromos autó "úttörő" cégnek hogy férhet bele az imázsába az ilyen energiapazarlóan előállított coinok supportálása.... de gondolom ez már senkit se érdekel..
de tudom ez egy hívőtopik, szóval én mentem is.
-
Eagle16
addikt
Most már vehetsz Teslát Bitcoinnal is, egyelőre csak az USA-ban, más országokban később lesz elérhető ebben az évben. Nem konvertálják át FIAT-ra a tranzakciót.
Én megvárom amíg 0.001-ből vehetek egyet, nem sürgős
-
fireman123
őstag
válasz
BreakerGoldn #19828 üzenetére
másról sem szólt a 2018 és 2019 év, hogy folyamatosan ment a húzd meg ereszd meg játék, Kínával, Oroszországgal és Koreával az élen, eleinte csak a bányászatot majd a kereskedést, sőt kripto birtoklást is tiltották, majd újra engedték, aztán megint tiltották
..és így tovább
-
aradebil2
senior tag
válasz
BreakerGoldn #19828 üzenetére
közben Törökországban meg mindenki ugrik a bitcoinba, mert Erdogan megint alkotott, dollárt már nem lehet kapni az utcai váltókban, a líra árfolyama teljesen instabil...Ezeknek a pici lokális piacoknak sztem 0 hatása van ezekre.
-
BreakerGoldn
csendes újonc
válasz
Sátán44 #19827 üzenetére
India után Marokkó is bejelentette, hogy korlátozni (az ő szavaikkal tiltani, de ez nyilván kijátszható) fogja a Bitcoin vásárlást, és esélyes, hogy további Afrikai/Ázsai országok is követik a példát. A szabályozói környezet ilyen jellegű változása pedig nyilván ideiglenesen a hangulat romlásához vezet.
A kérdés, hogy hova eszkalálódik a történet, és "komolyabb", nem harmadik világbeli országok is próbálkoznak-e majd a közeljövőben bármi közbeavatkozással a piac regulázására.
-
Sátán44
addikt
Nem értem, hogy mi ez a negatív hangulat a piacon.
-
Sátán44
addikt
Amint Amerikában megkapják a beígért lóvét, szárnyalni fog a btc. Aranyba és btc-be fognak fektetni.
-
Eagle16
addikt
válasz
podcast #19819 üzenetére
Buy high, sell low
Amúgy ha szerencséd van, még lesz egy nagyobb lejtmenet, én így tippelem.
Az előző nem jött be. -
aradebil2
senior tag
válasz
Dißnäëß #19816 üzenetére
Nem tudni, sokan Muskra gyanakodnak, de mindenesetre egy elég friss wallet (2019-es).
-
Dißnäëß
nagyúr
Na, én ezt moziból első sorból néztem végig popcorn-t rágva. Ez így marhajó, hogy úristen, de amúgy ja, semmi kül (lásd FPSTunker hsz), inkább az az izgi, hogy hova nyugszik le elsőre amolyan támpont féleségnek és majd ott lehet filózni azon (kb. megnézed a vizeletedben ,vagy megkérdezed a vajákosasszonyt), beleveszel-e. Én amúgy először olyan 30, utána 25-26 körülre tettem ezt az első "fennsíkot" amin ellötyörészik, de konkrétan sokkal lentebbre beállítottam neki egy beszállót, aztán vagy leszúr oda, vagy kicsit jobban el is éri, de eddig nemrossz, 16 körül járogat vagy hogy.. (nincs előttem épp). Aztán ha már bent a játszós, akkor alarm-ot neki valami merészebb szorzóval és szépen elteszed a fiókba, majd ránézel fél-1 év múlva, vagy belekezdesz a napi keferágásba a 15-perces gyertyákkal, abban azért el lehet fáradni hamar és szvsz csak nagy volatilitás mellett élvezetes azt a beleölt pszichés energiát és órákat ráfordítani).
Pont most nézegettem az ilyen fél-1 éves "frisscoinokat", mit produkálgatnak, van 1-2 apróság .. játék ez nagyon.. de aki szereti.. kicsit texas hold'em, roulette nagyjából. Mondjuk annyival próbálom vigasztalni magam, hogy "én marha tudatosan döntök" (fenéket)
, hogy elolvasom beszállás előtt, miről szól az adott coin, tehát átfut az agyamon az a pár sor rizsaduma, ami mindegyik "adatlapján" megtalálható.
Aztán húzom a lapot a 19-re, ahogy tanultam.
Ja, DOGE-t tartsatok. Annyira kretén ez a Musk, és annyi híve van, hogy ebből még bármi is lehet.
-
Zeki
nagyúr
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
#49155328 #19798 üzenetére
Szomszédban is drágult ? Sógorék, tótok, satöbbi. Nem egyszerűbb onnan áthozni egy furgonnal a nikecellt, meg a kőzetgyapotot ? Gondolom nagyon naivan gondolom
Azonnal ügyeskednék egy ilyen helyzetben, ha ez főleg csak magyar sajátosság. És még a déli szomszédok is ott vannak.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
GuMipOkE #19801 üzenetére
Ha majd a körülmények hasonlítani fognak a 30-45 közötti időszakra, eszembe jutnak intelmeid.
Amúgy persze, nem mondom, hogy nem...Én nagyapáméktól konkrétan a családi házat vették el, telkestül, mindenestül, az egész utcájukat, úgy, ahogy voltak rajta, az a tucat szép ház. Mondván, hogy itt a tanács 10-emeletes beton paneltengert akar építeni. Úgy is lett.
Milyen érzés lehet vajon, amikor az ember házát csak úgy "szia, add ide, amúgy meg kussolj" alapon elveszik ? És itt még nem beszélünk háborúról, az a totál tragédia.
Persze kárpótlásul kaptak egy kecót a panelben, ott is maradtak életük végéig, de nagyon megviselte őket nyilván a dolog.
Na ez is például extrém. Néha a gazdasági helyzet hoz extrémeket, néha a politikai. Nagyon jó dolgunk van most - remélem, nekem hasonlóban soha nem lesz részem, hogy csak úgy elveszik azt, ami van. Akkor tényleg inkább gyémánt golyócskák, feldugom, amikor elhagyom éjjel a házat, hogy a szántón át meneküljek, vagy nem tudom..
Egyelőre ne ilyenekre készüljünk. Mindenre nem lehet ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged