-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
tisztelturam #20995 üzenetére
Ahhoz képest El Salvadorban már hivatalos fizetőeszköz lett a bitcoin és több dél-amerikai ország is tervezi a bevezetését
Reméljük felnyomják az árfolyamot a csillagos égig, 1 millió dollárig!
Akkor lesz majd jóság!
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
OPiiPO #20994 üzenetére
Hát igen ez ilyen. Amikor az egyik nap tudsz venni a kriptodból egy kocsit másnap ha ugyvan meg már csak egy biciklit.. Ezért is lenne nehéz egy ország fizetési dolgát erre alapózni. Ekkora ilyen mozgásoknál nem kivitelezhető ahhoz álladó értékű coin kéne...Mert egyik nap a fizetésed mondjuk 1 bitcoin ami 10 milla másnap meg hirtelen már csak 9.5 nem mindegy ...
-
-
seolwon
tag
válasz
BeLucZ #20990 üzenetére
WB attól zseni, hogy nem tesz fel mindent egy lapra. Lehet hogy BTC-n veszít, de összességében pedig nyer.
Ilyenkor amikor stagnál az árfolyam, miért nem élteti senki a btc mögötti technológiát? Attól az ugyanolyan jó ám, mint amikor hasít felfelé az ár. Mindenki csak egy "greater fool"-ra vár. -
BeLucZ
addikt
Ez gondolom jót fog tenni az árfolyamnak hosszútávon
:
WB mégiscsak egy zseni, nem nagyon szokott rossz lóra tenni.
-
törölt tag
Itt mindent megtalálsz https://academy.binance.com/en
-
Solymi81
aktív tag
-
aradebil2
senior tag
minden coin-nál változik a withdrawal fee, egyes coinoknál elég brutális tud lenni
-
Kína komolyan gondolja (bocs a portfóliós cikkért):
Több mint ezer embert tartóztattak le kriptovalutás pénzmosás gyanújával Kínában -
celf
őstag
mèg annyi, h. Binance-rol (adott esetben) áttenni a hodl szandekkal vett coinokat milyen tranzakcios dijakat vonna le? Csak a szokasos 0. valamennyit? Mert lehet várni kéne, hogy egyszerre többet rakjak át, így a díjakat csak egyszer vonná le.
illetve: melyik wallet tudja azt, hogy a walleten belül elszeprál adott currency-n belül összegeket? tehát pl. veszek kislányomnak hosszútávra BTC-t, de nem akarok egy új walletet nyitni, amit évekig nem fogok kinyitni / elveszik a seedje vagy bármi, hanem a sajátomban elkülönítem. nyilván a saját wallet lenne a legoptimálisabb, csak gondolkodom a lehetőségeken
-
-
htc07
addikt
Fél perc beállítani, aztan nem is kell vele tobbet foglalkozni.
Rengeteg video van rola a neten, na meg a binance rpc doksi ha hivatalos forrasbol szeretned az adatokat.
-
celf
őstag
-
celf
őstag
de a nagyok csak nem. pl. most már coinbase tőzsdére ment, ami már azt jelenti, hogy vannak ott is kötelezettségek.
illetve Kraken. amerikai, tehát azért hiába volt régen ott a vadnyugat, ebből a szempontból ott van pénzügyi kultúra valamelyest.
+ ha 1milla lesz az árfolyam, lehet, hogy sokan kikesselnek, de sokan be is kesselnek, ezért lesz 1 millió az árfolyam gondolom. aztán lehet azért fog bezuhanni tényleg, mert mindenki kiveszi a részét. de én a store of value-ban hiszek.de abszolút adom, amit mondasz, hogy ha csak 1 szarik be, ugrik az egész.
-
h1mpi
félisten
válasz
tisztelturam #20968 üzenetére
Nem a BTC lesz a legjövedelmezőbb, hanem a kis altcoinok. Van amelyik 1/3-ra esett vissza. Be is vásároltam
-
tisztelturam
aktív tag
Addig senkit nem győz le amíg nem realizálodik a veszteség. A papír bármit elbír..Tőzsdén is most 3M-ba vagyok +-ba 1 éve ez 5M volt minuszba de ezek csak papíron még mindig tartom és várom azt az értéket amit meghatároztam magamnak.
Most a sok kis "hal" pánikol és inkább bukóval menekül.. Buknak, de ezek ugyis vissza veszik lejebb és nagyobbat kaszálnak majd később. Ez a coin biznisz egy hatalmas piac rengeteg pénzzel. Fel fog ez menni és sokaknak termel majd szép vagyonokat.Én nem aggodok. Türelmesen várok. Itt most azt kell "kitalálni" és megérezni mi az ami ezt a pár napot a legjobban megsinylette és mindent arra átváltani és azzal nagyot hasítani miután elkezd megindulni.. Bitcoinban van benne a legnagyobb mozgástér... 27k euroról lazán meglodulhat 40-50k-s szintig az meg nem kis pénz.. -
F_Balazs
aktív tag
válasz
tisztelturam #20964 üzenetére
No látja Tisztelt Uram?
Pár nappal ezelőtt néhányan írták, hogy azért, mert volt egy szerencsés sorozata, attól még nem akkor spíler Ön. -
h1mpi
félisten
válasz
vismaior04 #20959 üzenetére
Köszi sajnos napközben nem tudok asztali gépen belépni. Meg is találtam, hát nem mondom, hogy ha nem mondod hol kell valaha is oda klikkelek
-
tisztelturam
aktív tag
Van az a mondás egyszer fent egyszer lent.. a 918 euros nyerőm most jelenleg 1400 euros minusz. Már csak évek kérdése és visszamegy
-
törölt tag
válasz
fradi81 #20960 üzenetére
Jó tanulást Binance Academy
-
vismaior04
tag
A mobil appben messze nincs benne minden funkció, ami meg van, az se mindig a legszerencsésebb elrendezésben.
Ha belépsz weben könnyebben, jobban megtalálod.De egyébként: Trade fül kiválasztod a párt esetünkben BTC/BUSD-t, majd "Open Orders" mellett jobboldalt van egy kis ikon azt kiválasztod, majd "Trade History" fül.
-
h1mpi
félisten
Binance szakértőktől kérdezem, hogy a mobil appban hol találom azt, hogy ha mondjuk 100 EUR-t Revoltuttal átutalok, utána átváltom BUSD-ra és azon veszek BTC/BUSD-t. Na most arra lennék kiváncsi, hogy milyen átlrfolyamon vettem. Ezt csak azoknál a transfereknél látom, ahol direktben EUR-ért vettem a kriptot, ahol BUSD-ért ott nem találom…
-
Hublot
őstag
Szakadék szélén ismét?
1 Bitcoin egyenlő. 8 956 527,52 magyar forint -
törölt tag
válasz
Zoli-bácsi #20948 üzenetére
Nem, mert el is adtam.
De várom mi lesz akciós. -
fradi81
veterán
Miután raktam be eurót binance-re, egyből árdemes átkonvertálni mondjuk usdt-re. és abból venni ami kell mert így olcsóbb, vagy más okból?
-
h1mpi
félisten
Én vettem még egy kicsit, hosszú távra tervezek szerintem ha még esni is fog visszajön 1 éven belül.
-
aradebil2
senior tag
A coinjaidat/tokenjeid nem a walletben vannak, hanem a blokkláncon. A wallettek a hozzáférést teszik elérhetővé, ameddig bármilyen szoftver kínál pl. ERC20 walletet, addig hozzá fogsz tudni férni. Függetlenül attól hogy a Metamask megszűnik, vagy felgyújtottad a Ledgeredet.
-
mepet
addikt
Előbb utóbb mindent feltörnek, vagy eltűnik. Too big to fail? Kriptónál nem igazán! Lásd mtgox...
Én úgy számoltam, hogy túl nagy a kockázat. Pl ha 5 különböző helyen stake-elnék, és ebből csak egy eltűnne, akkor a másik 4-nek 2 és fél év kéne, hogy visszahozza a veszteséget 10%-os éves kamat mellett.
Amint megszalad a bitcoin ára a régóta várt 1 millió USD irányába, tele lesz minden exit scamekkel, tömegével fognak eltűnni a kriptós cégek. Ha vehetnék egy szigetországot mindenestül, lehet én is lelépnék mások pénzével, az ember ilyen gyarló, csak a többség tagadja.
Nem csak a váltók tűnnek el folyton, de staking szolgáltatókat is feltörnek, pl: inlock.
-
celf
őstag
válasz
nort_on #20936 üzenetére
de a DeFi-nek nem az lenne a lenyege, h. te birtoklod a cryptodhoz a kulcsokat? illetve mondjik egy bugos smart contract okozhat bajt. de nagy defi olatformokom csak nincs ilyen para.
köszi FPSTunker!
meg pl. mi van akkor ha valaki nem stakingel csak elrakja egy szoftver walletba a cryptojat. pl Metamaskba. Eltelik x év, és a szoftver megszűnik. ilyenkor szopo?
-
nort_on
senior tag
Bármi előfordulhat.
Diverzifikálni kell, több helyre berakni (bróker, cold wallet, DeFi farmok több hálózaton, stb). Annak azért kicsi az esélye, hogy 3-4-5-x hely egyszerre dobja fel a talpát. Meg olyan kell, ahonnan rögtön ki tudod venni, ha baj van, vagy ha baj kezdődik.
-
nort_on
senior tag
DCA, minden héten kell venni egy adagot, aztán betolni 100-150-200%-os éves kamatra. Nincs itt semmi baj.
-
fradi81
veterán
Ideje bevásárolni valamit.
-
celf
őstag
megroggyant egy pöppet az árfolyam most is. boztos a gumiarcú öltönyös megint betelefonált a gyíkembereknek, hogy folytassák a dipet.
-
h1mpi
félisten
Binance-on hogy tudok BUSD-ért mondjuk BTC-t venni? Eladtam a ETH-mat, ami volt és BUSD-be kértem. Amikor rámegyek, hogy buy BTC ott nincs BUSD... Köszi
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
tisztelturam #20909 üzenetére
BTC early adopter
San Salvador ((you know: "Szent Megváltó")), komoly1st early bird nem banánköztársaság! Most még USD van használatban náluk (s 2001. előtt "colon"), de az lomha az ország pörgő gazdaságához vagyisháthogy a gdp 20+ százalékát kitevő pénz- hazautalásokhoz képest
Olyan lehet mint a jugoszláv németmárka. -
sambenez
addikt
válasz
tisztelturam #20906 üzenetére
Ehh elnéztem.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
#49155328 #20905 üzenetére
0.1% -ot von le , a bankom a tödzsén 0.5-öt .Tehát ez kb nulla levonás nem érdekel a fee ,azzal nem is számolok. Tözsdén csak az kb 200 ezer minusz ha adok vételi meg eladási megbizást. Ezek már rég bele vannak kalkulálva a nyereségbe.
warcat: Soha nem limit orderezek. Akkor fogom eladni amikor akarom ha várni kell várok éveket. Ha kell 10 évet...engem nem érdekel. Bukni mint a tőzsdén cska akkor tudsz ha eladod olcsóbban. Én meg olyat nem fogok tenni. Szóval köszi hogy előre jósolod a bukásom de én ezen akor fogok bukni pl holnapra kiszedik a kriptopiacról volt nincs jelleggel azokat amikben benne vagyok...
Nem mellesleg a tőzsdéhez sem értek,mert a fogalmakat se tudom mi micsoda csak adok veszek, mivel azt a hülye is tud. -
törölt tag
válasz
tisztelturam #20903 üzenetére
Így a fee-re elég sok elmegy, miért nem Busd-ben kereskedsz
-
warcat
veterán
válasz
tisztelturam #20903 üzenetére
Nem hiszem, hogy bárki is kételkedne, hogy ennyi pénz forgatásával nem tudsz pénzt keresni, csak épp egy igen komoly korrekció után léptél be egy lebegő-libegő piacra ami új egyensúlyt keres, amit kihasználtál most.
De nem hiszem, hogy értenél annyira hozzá ennyi idő után, hogy ne kaphatna el letolt gatyával egy újabb hasonló, amivel kapásból buknád a pénzed 30-50%-át.
Bőven van itt jelenleg egy hot potato-effektus, ahogy dobáljuk ide-oda a cryptót, és ha megszólal a füttyszó, akkor bőven van esély rá, hogy a te kezed égeti meg.
Csak egy példa: vasárnap éjszaka míg alszol kezd el zuhanni be az egész, másnap reggel mire felkelsz már komoly mínuszban vagy, és inkább vársz a korrekcióra, de csak további zuhanás jön.
Limit orderrel lehet egy kicsit óvatoskodni, de ott meg megszívatathat Ilonka böfögései egy pár órás mínusz tüskével. -
tisztelturam
aktív tag
Nem értem mi van veled.
Azért mert leírtam hogy tudtam pár adok veszekből kis pénzt szerezni az már önajnározás?
Felsültem?
Betegyem ide a trade hystorimat akkor el fogod hinni? Vagy akkor meg azzal vádolsz majd jogtalanul, hogy nem is az én képem?
Elég érdekes emberek vehetnek körül, ha nem hiszed amit más ír egy trade fórumban..Semmi okom nincs hazudni ezügyben.
8500 euróból eddig nyertem kb 918-at... Most meg amiben vagyok kb -500 euró körül van. Szóval most várakozás van...
De tessék itt az eddigi ténykedésem. Nincs titkolni valóm és hazudozni valóm sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Sweet.tv - internetes TV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Próba
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Prémium MAGYAR PBT custom keycap készlet eladó - Goblintechkeys
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest