Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Riasztó topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci666
senior tag
Egy kis help
-
Speed®
titán
válasz
Janoska26
üzenetére
Te, az "EVM kiadás" az nem az amire én céloztam
Az Ezt Vedd Meg kiadványokról beszéltem, pl. abban vettem meg a FlatOut2őt 1590Ftért nemrég.
Profi gémer..ha melózni mész, te sem hagyod a játékban állva a géped..
Loveless
Ha hajlamos vagy kompromisszumra, szerezz akármilyen elmentést és nézd meg a jó befejezést itt. Ezért nem éri meg szenvedni..éljenek a vadista szandálok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HEEEEEEEEEELPP!!!
Sziasztok, sajnos elvesztettem a játékállásaimat, megtenné valaki, hogy az adataimnál levő címre küld egy mentést? Nagyjából ott tartottam, amikor valami löttyöt kellett kotyvasztani, aztán azt egy csőrendszerbe juttattam, amitől kivirágoztak a fák. Remélem érthető voltam
Ja, és fontos lenne, hogy a little sisterek NE harvestelve legyenek, köszi 
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Hát igen ezek az effektek néha borsot is tudnak töni az orrunk alá, Én kikapcsoltam mindet így sokkal szebben szól mintha betorzítanám mindenféle idióta hangzással, örülök hogy sikeredett
Speed: Jóvanna, csak gondoltam cinkellek már egy kicsit, hogy lásd nem vagy elfelejtve
Egyébként nekem is azt EVM kiadás van meg, de nem volt vele eddíg gondom, bár Én nem is sokat mentegettem a játék során, profi gamer révén

-
Speed®
titán
válasz
Janoska26
üzenetére
Tudod, hogy szeretlek
Azt a pénzt amit erre költenék, inkább beforgatom "vasba", hogy teljes pompájában élvezhessem a "remek" programozás eredményeit. Majd ha a konzolpiachoz hasonlóan 3 évre elég lesz 100k egy kompromisszummentesen használható vashoz, akkor veszek fulláron szoftvereket. Addig meg maradok az EVM meg hasonlóak szintjén, kiegészítve 2-3 havonta egy-egy magazinmelléklettel. Ez van. -
saxicola
csendes tag
BioShock CE-t keresek!!!
-
csaboo
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Na, sikerült megoldani a dolgot. A következő volt a probléma: a creative eax console-on be volt állítva az advanced eq (rock-ra), és ezért nem volt rendesen hang (biztos nem eléggé rokkerek a Bioshock készítői...bocs
). Kikapcsoltam minden eax effektet a konzolon és voálá! Működik.
Meg is ijedtem az 5.1-es hangzástól gyorsan, aztán inkább ki is léptem a játékból 
-
gergo84
aktív tag
hejj, végigjátszottam ! nagyon szuper játék ! tetszett, hogy nem csak lövöldözni kell mindenre ami mozog, hanem keresgélni lehet tárgyakat. szerintem a történet is jo, könnyen végig tudtam vinni, tetszett a befejezés. ötletes dolog a fegyverek, és jómagam fejlesztgetése. kiváló játékhangulat és szép grafika

-
csaboo
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Hát ezekkel már próbálkoztam, variáltam eleget, egyik sem segített...de pl. a Jericho demójának elején lévő logók (bik-ek) szintén némák...szóval tuti van vmi az én gépemen is, ami nem jó, dehát mi...legújabb driverek, legújabb DirectX, sztem minden kodek, ami kellhet - ezek megvannak.
-
csaboo
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
5.1re állítva az 5.1es hangcuccal, aminek jól van bekötve minden részegysége - ez a tényállás, és pl. így nem szólalnak meg a .bik videók hangjai a játékban. Fejhallgatóval természtesen minden sztereóra van állítva, úgy működik. Tehát úgy tűnik, mintha vmiért a gépemen sz*rul adná vissza ez a release az 5.1-es EAX hangot...(próbáltam úgy is, hogy EAX off, de nem változott semmi).
-
-
csaboo
tag
Na ez érdekes...az imént elindítottam úgy a játékot, hogy az audigy speaker settings fejhallgatóra volt állítva (késő este nem 5.1
), és nagy meglepetésre megnyekkent az nvidia logó alatt a hang, a játék pedig áttette magát stereo módba, és így gyönyörűen szól minden. 5.1-re állítva a helyzet továbbra sem változik, erre nem tudtok esetleg vmi megoldást? (Tudom, vegyek eredetit, de ezen kívül
) -
csaboo
tag
Helló!
Nekem az volna a problémám a játékkal (LOLCATS release), hogy bizonyos hangokat nem játszik le...a .bik kiterj. videók alatt nincs pl hang (logók, animációk), ugyanígy a menüben sincs, a játék alatt pedig vannak hangok, amik szólnak rendesen (főleg az ilyen háttérzajok), de pl beszéd, lépések, a fő zajok, effektek némák. Mi lehet a probléma??? Demónál hasonlóan volt, de ott a játék alatt volt hang rendesen. (Amúgy több játék is ezt csinálja nálam mostanság...) Mivel lehet a probléma???

-
ktomek
aktív tag
válasz
strebacom
üzenetére
Strebacom
A játékhoz adott DirectX-et telepítsd fel! (nekem ránézésre ua. a 9.0c verzió volt fent, de 1-2 file-t átmásolt, és megoldotta a gondot) Ja, meg a Visual C-t is, ami szintén a mount-olt ISO-ban van! Vagy, ha eredeti példányod van...
Amúgy nekem kb. óránként kékhalállal, vagy anélkül, de megfagy a játék. Még nem jöttem rá, h miért...
Ezt leszámítva tökéletesen fut minden fullon X2 3800-zal, 8600gt-vel, 1Gb, WinXP-vel, 1024*768-ban. Áj láv disz géjm.
-
frame>24
addikt
remek program. Tényleg, utoljára a stalker kavart fel ennyire, de az bughalmaz, ez viszont nem! Meg ez a 60-as évek stílus mindenütt, (fallout-os hangulatú rajzokkal) zupacool. Jah: szvsz itt derül ki, h directX 9.c-vel is lehet gyönyörű grafikát csinálni. -
geree@bl
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
" Futtatás XP rendszereken
32bit
- DirectX 9c Aug
- Nvidia 163.44 beta
- Ati + hotfix
- Microsoft Visual C++ 2005 Redistibutable package"Gondolom ez a rész kéne, hogy segítsen....
Directx -> frissítve
Nvidia -> 163.71-es driver van fenn
visual c++ -> telepítveElvileg nemsokára lesz mondjuk úgyis vga csere, akkor reinstall, hátha az segít majd neki
-
athomi
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
A modik nem biztos, hogy örülni fognak, ha meglátják a linked.
Amúgy most írta, hogy eredeti.
-
juliabrilke
veterán
-
geree@bl
senior tag
Valaki tudna nekem segíteni?
Állandóan kifagy a teljes játék, pedig a demóval semmi gond nem volt.

Játszok-játszok, és egyszercsak kidob, egy hibaüzenet kiséretében kb 5 perc után.Már feltettem a legújabb driver-t, visual-os cuccot, directx-et frissítettem, paging fájl-t átállítottam, végső elkeseredésben már a timing fix-et is feltoltam.
Konfigom az adatoknál, demoval is ugyanezen a gépen játszottam, ugyanilyen körülmények között....
Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a baja?
-
whitezo88
nagyúr
érdekes hogy egy idő után a Big Daddyk 0 kihívást jelentenek. az electric gel folyamatos stun és sebzés alatt tartja őket. egy upgradelt throwerből 80 egység megöl egyet (elitet, a kisebbet sztem még hamarabb), de előtte érdemes pár sotit belelőni, ne fogyjon annyira nafta. ezt még erősíti az elektromos boost plasmid meg a dmg+ -os researchek.
-
Etzel
aktív tag
"Hi.Gamer Tarsak.Egy kis segitseg,kellenne.Elakadtam ebben a szuper jatekban.Most itt tartok.OLYMPUS HEIGHTS. Mission objective>Get a second dose of LOT 192.
Nem talalom se a LOT 192 t,se az elevator kodjat.Meg tudnatok eszt oldani,v.mi tippet adni hogy jussak tovabb..Thanks,,Jo jatekot
"Én is ugyan itt tartok, sajnos fentebb nem tudok menni, mert le van szakadva a lépcső, a lifthez meg kódot kér, de nem tudom hol találhatnám meg

Valaki segítsen aki végig vitte, előre is köszi

-
strebacom
senior tag
Hali!!
Azt szeretném kérdezni, hogy mióta 2600Pro van a fiam gépében nem indul a Bioshock (alkalmazáshibára hivatkozik és azt irja hogy az ujratelepités megoldhatja a problémát--de nem oldotta meg!!) a 7.10 RC4 driver van fenn, de már régebbit is kipróbáltam, söt a 7.9 patch-et is......Mi lehet az oka kérlek segitsetek, csak kártyacsere volt semmi más és eddig futott, igaz 7300GT volt benne!!
Nagyon köszi!!

-
Vistaboy
veterán
Nálam semmi baja sem volt az eredeti játéknak. A trainerekre semmi szükség, nélkülük is végig lehet vinni normál fokozaton erőlködés nélkül a játékot.
Szerintem az a Lot 32-es bug is az miatt van. Töltsél be egy korábbi állást, amikor még nem használtad a trainer-t, és úgy próbáld meg.
-
Speed®
titán
OMG#&@{
Olyankor mivan, ha nem engedi felvenni a 2. üvegcse Lot192őt??
Fel kéne hörpinteni, de azt írja ha USEolok rá, hogy nem vehetek fel többet ebből az elemből
Bug? Hogy mehetek tovább? -
bLaCkDoGoNe
veterán
ShaderShock néven keresgélj a neten, azzal SM2.0 kártyán is megy a játék. Kicsit bugos, néha vannak benne furcsa dolgok (pl. tök fekete vagy fehér objectek), de összességében rendben van. Én mobility Radeon9700-on játszom vele. Nem egy sebességbajnok, de elvagyok. (Low detail + 800x600)
-
saxicola
csendes tag
Helló!
Szegedi átvétellel keresek nagyon jó állapotú BioShock CE változatot. Ha valaki megvállna tőle, ne tétovázzon, hanme írjon a saxicola@freemail.hu címre.
-
gergo84
aktív tag
mi van akkor, ha a "little sisters" kiscsajt én mindig megmentem? (rescue)
és mi van akkor ha a harvest-re klikkelek?
befolyásol ez a döntés valamit?
eddig én mindegyiket megmentettem... -
-
whitezo88
nagyúr
jól vettem észre hogy ha egy BD harc közben meghalsz, akkor marad azon a HPn ahol hagytad, de a csaj eltűnik? és később visszajön új BD-vel?
-
Gyusz
őstag
A come on jelentése inkább "gyerünk!", "rajta!". A subtitles bekapcsolása pedig nem segít olyan sokat, mivel ugye állandóan elcsúszik a hang a felirathoz képest vagy fordítva. Bár lehet, hogy egy egy angolul nem értő embert nem zavarna, ha a felirat magyar lenne, nekem így is úgy is böki a csőrömet.
-
kbalint
csendes tag
Tényleg jó játék volt! A többi befejezést én megnéztem egy .bik playerrel.

-
-
whitezo88
nagyúr
sziasztok én is elkezdtem játszani mediumon, de annyira nem okozott nehézséget az első 2 BD (igaz használtam a tanácsokat amit itt olvastam
) úgy kezdem hogy shock, pumpálom telibe az elektromos sotival, megin shock, közben kezem az F-en aztán ha elfogy a soti, akkor szétdaráltam thommyval
illetve armor piercing revolverrel.mit számít ha elengeded a kiscsajt? elsőt elengedtem (ami ingyen volt) 2.at harvesteltem (megvettem belőle ami kellett a gépnél) 3at elengedtem.
a gépigényről meg annyit hogy azért nem fogja le a gépet mert zárt területen van, a stalker meg nyílton is. nekem fullmaxon konstans 60 fps ez alá sose esik. stalkernél azért szabadban 35-50 volt ha sok volt a fa.
-
rollins
őstag
Tényleg, majd bekapcsolom, azt megpróbálom valahogy rögzíteni , remélem nem lesz nehéz. Amit szürkével írtál/írtam, azt értem, az csak az eleje amit mondanak, a többit nem értem. Ill. sajnos a 90% -át nem értem, de biztos röhelyes ezektől a félőrültektől. Nem semmi figurák, pl az egyik "nő" sírdogál magában, aztán egyszer csak átvált ilyen hisztérikus röhögésbe... Szval jóó.
athomi: ja, ez mintha még stalkernél is jobban menne -
Speed®
titán
válasz
rollins
üzenetére
Kapcsold be a subtitlest, így egy kicsit segíthetsz a helyzeten. Legrosszabb esetben amit ott látsz, írd ide és lefordítjuk. Egyébként jó lenne ha hamar megjelenne hozzá legalább a magyar szöveg, van pár ismim aki ennek hiányában nem akar vele nyomulni. Pedig veri gúd gém
Ja, amiket írtál:
Sorry my father Bocsáss meg/elnézést apám
Leave me alone, come on baby Hagyj magamra, gyere bébi
dream time álom idő szó szerint, szövegkörnyezettől függően lehet más. -
rollins
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Ja de most nézem, 1GB ramod van, hát akkor nem olyan biztos, de majd meglátod.

konas: Azt könnyű megtalaláni. Spoiler: Üvegcséket kell majd felszedni, az egyik Dr. Suchong lakásán, ott járhatsz most mellette. A másik, oda lifttel lehet menni ha jól emlékszem, aminek a kódja a a lakoház 2. vagy 3. emeletének folyósolyán, egy fényképezőgép állvány melletti halott ürge hangszalagján van. -
rollins
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Gépeden szerintem 1024x768 maxon úgy fog menni, mint a vízfolyás legalábbis meg van rá az esélye. Én úgy éreztem nagyon jól fut, szinte már gyanúsan jól.
Persze ezt 1024x768 felbontásra értem. Hacsak a Rainbow. S. Vegasra gondolok, ott volt olyan néha, úgy megakadt nálam, sztem indokolatlanul, hogy valami borzalom. -
konas
senior tag
Hi.Gamer Tarsak.Egy kis segitseg,kellenne.Elakadtam ebben a szuper jatekban.Most itt tartok.OLYMPUS HEIGHTS. Mission objective>Get a second dose of LOT 192.
Nem talalom se a LOT 192 t,se az elevator kodjat.Meg tudnatok eszt oldani,v.mi tippet adni hogy jussak tovabb..Thanks,,Jo jatekot -
AMD Power
titán
Eza játék tényleg nagyon gép "gyilkos"?
-
rollins
őstag
Sajna nem vagyok jó angolból. Kíváncsi lennék miket mondogatnak a splicerek. Valami ilyesmiket hallottam ill. félig értettem: Sorry my father.. (többit nem értettem), Leave me alone, come on baby, ill. a syster: mr... (kicsoda?) dream time (gondolom alvás ideje van), bigdaddy ugye meg csak morog
, miket mondogatnak még?
A szinkron az gondolom nagyon jó, mert elég beleélessel mondják a színészek(?) Fontaine röhögése se semmi a vége fele. -
DJ.Gróf
aktív tag
Nagyon jó a játék. A menüt látva kicsit gáznak tűnt,de aztán. Rég kötött már le játék ennyire. Alig várom ,hogy hazaérjek és tóljam! A zenék a helyek a képek nagyon jó a hangulata.

-
Apophis
őstag
A kihívást az első pár pálya BD-jei jelentik, onnantól mindegyik pillanatok alatt és könnyen kiiktatható (hardon). Ezeket armor piercing + shock kombóval célszerű, de a Rosie Daddyk így is jópár first aidbe kerülnek. Később a legegyszerűbb módszerek: electrobolt + electric buck (beleereszted a tárat, shock, reload) vagy az electric gel (ált 1 tár elég, ha nem: shock). Később lehet szórakozni a nyilakkal, vagy akár a wrenchel is agyonverhető (maxon 10-12 ütés hardon). Bouncerek ellen lehet aknacsíkot építeni

-
-
rollins
őstag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Médiumon vittem végig, nem tudom az easy-n milyen. Az első bigdaddy volt nekem is a legnehezebb. Speckó töltények kellenek hozzá, mert a sima töltények nemigazán hatnak rá. Az elsőt ilyen a shotgun-ba való robbanóféle sörétes tölténnyel (exploding buck) kínáltam, az hatott rá, csak sajna abból az elején kevés van. Vagy esetleg ha kifogy a robbanó sörétes, ha jól emlékszem a pisztoly az armor-piercing tölténnyel is hat rá. Az elején sajnos csak ezek vannak, mellette még ráküldhetsz valamit a képességekből. Ha lövöd és pirosat villan a életerő csíkja, az már bíztató lehet. Mikor lőttem, azért közben elfutottam előle, mert ha beindul, hamar utólér.

-
Csiborbogár
őstag
Mediumon nyomom most, a második pályán jön egy Big Daddy, akit nem tudok kinyírni. Ekkora különbség lenne easy, és medium között? A mólószerűségen állva lövöm, de eredmény nélkül. Próbáltam felgyújtani, de befut a vízesés alá(ezt easyben nem csinálta asszem a BD) Minden életerőm, töltényem, és EVE-m elmegy rá, és még mindig él!

-
fpeter07
veterán
válasz
hopimix
üzenetére
Minimum követelmény:
Operációs rendszer: Windows XP (SP2-vel) vagy Windows Vista
CPU: Pentium 4 2.4 GHz processzor
RAM: 1 GB
Videokártya: DirectX 9.0c kompatibilis, 128MB RAM-mal (NVIDIA 6600/ATI X1300 vagy jobb, kivéve: ATI X1550)
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis (integrált is jó)
Merevlemez: 8 GB szabad helyAjánlott követelmény:
Operációs rendszer: Windows Vista vagy Windows XP (SP2-vel)
CPU: Intel Core 2 Duo processzor
RAM: 2 GB
Videokártya: DX9: DirectX 9.0c kompatibilis, 512MB RAM-mal (NVIDIA 7900GT vagy jobb) - DX10: NVIDIA GeForce 8600 vagy jobb
Hangkártya: Sound Blaster® X-Fi™ széria (Creative Labs EAX ADVANCED HD 4.0 vagy 5.0 támogatással)
Merevlemez: 8GB szabad helySzépen eldöcög rajta

-
hopimix
tag
Sziasztok!
Egy Galaxy 7600gs 256MB DDR3 Zalman mit tud egy ilyen játékban? -
Vistaboy
veterán
Használj plazmidot. Pl. egy villámcsapás, amíg pedig rángatódzik az ipse, csavarkulccsal lecsapod.
Amúgy egy rakat passzív képességet használhatsz, amik megnövelik a csavarkulccsal való harc sebességét és erejét, plusz még van egy, amelyik fagyasztást is ad rá bónuszként. Komolyan, a csavarkulccsal lehet a legjobban irtani...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Osiris
őstag
A főellenség közben lehet valahogy menteni??

Új hozzászólás Aktív témák

- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Hardcore café
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Macska topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az Ezt Vedd Meg kiadványokról beszéltem, pl. abban vettem meg a FlatOut2őt 1590Ftért nemrég.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyébként nekem is azt EVM kiadás van meg, de nem volt vele eddíg gondom, bár Én nem is sokat mentegettem a játék során, profi gamer révén
Meg is ijedtem az 5.1-es hangzástól gyorsan, aztán inkább ki is léptem a játékból