Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Nemtudom te hogy vagy vele, de én az ellenségeket nem igazán nézegetem közelről

A Big Daddy-s rész volt a legjobb az egész demóban.(nagyon rövid volt....) A teljes játék mekkora is lesz?
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Az ellenségeket én is elnagyoltnak tartom, a rag-doll effektus nagyon béna (miért ne lehetett volna egy jó fizikai motort licenszelni?), az ellenfelek meg ha közelről megnézzük őket olyanok, mint a próbababák a kirakatban. Kábé úgy is esnek össze...
Ezzel a hangulattal és történettel egy baromi jó kalandjátékot vagy RPG-t lehetett volna összehozni, kár volt egy bugyuta shooter-re pocsékolni. -
aginor
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Este majd linkelek be róla képet, de ha nálad is ua. néz ki, akkor nem ati ''fícsörröl'' van szó.
-
feka007
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ja, a vízt azt nagyon dicsérték tavaly, akik látták az E3-as prezentációját.
MA már jön is a full?

-
Vistaboy
veterán
Nekem nem kellett a demo ahhoz, hogy tetszen. De inkább a teljeset próbálom majd ki. Leadtam a rendelést, amint meglesz, hozzák. A Tomb Raider - Legend-nek a Demóját is kipróbáltam, és kemény öt perc alatt már végig is vittem. Nagyon idegesít, amikor már kezdenék ráérezni az ízére, és vége a demónak.

-
bagyulajuve
addikt
Jól néz ki, főleg a víz, amikor beömlik. A ellenségek eléggé elnagyoltak sztem, jobban is kidolgozhatták volna őket. A demo és a végén található összefoglaló alapján tuti végigtolom. Steam-en már tölthető....
-
keIdor
titán
Ma este full gyerekek!
Látom sokaknak tetszett a demo! 
-
Alkarcsont
senior tag
Én Fraps-al lemértem mit mutat a Demo 1024-ben High beállításokkal: DX9-ben szépen futott. Ez azt jelenti, hogy bent a városban az átlag FPS-em 50-40 volt kint mikor lezuhan a repülő és ég körülöttem minden sem volt 32 FPS-nél kissebb. Mindez egy jó géppel, de nem egy über géppel 4600+ X2-m van ami manapság igen olcsó és egy X1950Pro-m amit újonnan 35ért lehet kapni használtan 28-30 és 2 GB DDR2 aminek szintén nem magas az ára...
-
''Végezetül jöjjön Ken Levine üzenete, amiben azt kéri a játékosoktól, hogy aki már a héten be akarja szerezni magának a játékot, az kerülje az ezzel kapcsolatos fórumokat és chat szobákat, mert nagyon sok csavart és titkot helyeztek el a játékban, mit csak ezek ismerete nélkül lehet majd tökéletesen élvezni!'' By GS!
Szal ilyen rejtetett dolgokkal ne villogjon senki.
-
De kinyirnám már azt a kislányt!

-
Frigo
őstag
AMD kiadott egy hotfixet a Bioshockhoz ,ennek felrakása után elvileg SM2-es kártyákon is hiba nélkül fog futni ,Radeon 9500-ig bezárólag :
[link]
[Szerkesztve] -
Buldozer99
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Csak SM 3.0-án hajlandó elindulni!

-
Eagle16
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
jaja...játékmenet 10/10...de ha jobban belegondolok minden téren 10/10

A Big Daddy-k nagyon durvák...és meglepően gyorsak... -
m0h0senator
őstag
Azért eltudnám képzelni h 1 big daddy ''segít'' nekem a nagy harcokban..
a demoba a vége felé a ''vízesésnél'' megálsz a víz szélén..és áramot a jónépnek..de azért mikor a zombi anyuka áll a babakocsi mellett és mész a franciakulcsal..
és megkapod a -talán- magnumot..komo
ly lesz.. -
Eagle16
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Volt rá példa hogy elindult, de sok jóra ne számíts utána...elég fura lesz SM. 2.0-ás karival a grafika, szinte játszhatatlan...sok embernek elsem indul...
-
A demó elindul olyan VGA melett ami Shader Modell 2.0-t tud? Vagy 3.0 alatt esély nincs?
-
ToxLee
őstag
A demo elég hosszú. A grafika odab@sz ,de van egy-két igénytelen rész. Majd megnézem a teljest is.
-
ToxLee
őstag
Tegnap haza jöttem a nyaralásból és micsoda meglepetés várt.
Most kipróbálom ,aztán mindjárt írok ,hogy ment meg ilyesmi. -
Fáraó
őstag
OFF:
Ja most játszottam ki a Vegast is, a legjobb raninbow lett sztem. Eddig soha nem játszottam Rainbow sixeket, de ez nagyon jóra sikerült. Várom a kieget.
Van egy pici ellentmondás, nem? Ha játszottál volna a Raven Shielddel és a 2 másik kiegészítőjével sztem más lenne a véleményed.
OFF vége -
Gyusz
őstag
Itt egy összefoglaló [link], bár nem egészen pontos és naprakész, de a kérdésesdre azt hiszem választ ad.
Big Daddy vadászatáról készült már videó is, íme kis [link], valamint nagy felbontásban [link]. Kell majd hozzá sok sok lőszer, némi ügyesség, egy-két plazmidnak köszönhető képesség, de akár a magunk oldalára is állíthatjuk majd őket.
[Szerkesztve] -
Raki
aktív tag
csá all!!!!
én is feltettem a gémet és ki is próbáltam, hát
sztm iszonyatosan jó kis huntelős gém lesz ez, nagyon tetszik és várom a fullt
kív leszek a moddingolható fegyókra
nekem átlag 1024-be 75 FPS-t megy persze néhol lemegy de csak nagyon ritkán volt ilyen
amúgy letudná nekem vki írni mi is a gamma története, mert odáig vágom hogy repülőszerencsétlenség, de aztán hogy jön ide a lemerülés, meg a csávó aki mondja mit csináljak????
Ui.: a Big Daddy-ket hogy lehet majd kinyírni tudja vki? -
Eagle16
addikt
Na kipróbáltam én is, nagyon zsír játék

Még nem vittem végig, csak úgy a feléig kb.
1024-ben megy, shadow maps, lightnings, és v-sync off, és harc közben is tökéletesen játszható
Tetszik, már alig várom a teljeset is. Mikor az elején beadta az intro után a játékot, akkor azthittem az még a videó része
A víz iszonyat szép. Mikor a kilépéskor megnéztem a videót...hát mik lesznek itt 
162.18-as driverrel toltam, és ez még csak nem is Bioshock optimalizált driver...szóval jó lesz ez, az első jó játék a Rainbow Six Vegas, és a Graw 2 óta...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Haart
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Hát ja úgynézem hogy este 10-kor jár le.
-
idiot
tag
Csak azér kérdem mer shader 3.0 ír a readme.A gép amin próbátam 7900gto-val van felszerelve.
-
idiot
tag
x700 pro vkarival core2e4300 procival 1gb memo abit p35-e lapon elfuthat a játék?

-
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
(azaz 20 óra 48 perc 29 másodperc)
-
idiot
tag
Tudja valaki mikor jön ki a teljes játék?

-
Mozso26
senior tag
Én már kétszer végigtoltam és nagyon tetszik. Szuper grafika mégjobb hangok, paráztatos.
Na de egy kis negativum:NINCSEN LÁBAM
miért nincs én igy akkor csak egy repülö végtagcsonk vagyok aki tud gugolni, ezen felül jo kis véres lábnyomokat sem tudok hagyni magam után ami nagy szivfájdalmam 
-
Johnny Cage
addikt
...én még mindig arra lennék kiváncsi, hogy G7x kártyával próbálta e valaki, és sikerült e előcsalni az élsimitást?
-
aginor
veterán
Üdv!
Valaki rakna fel olyan képeket a játékból, ami a kőfalat ábrázolja, és lehetőleg nv kártyával nézte?
Valami rendellenes csillogást tapasztalok, mintha nedves lenne a felület.. -
Haart
addikt
Na végigtoltam én is. Mit ne mondjak. Ez az egérkezelősdi nemnagyon teccik, olyan szaggatotnak tűnik bármilyen beállításon. De ezt a gamét nem is a pontosságra tervezték. Egyébként van 1-2 móka a végén a kis videóban
Majd kiváncsi leszek mit tud élesben. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmmm, letöltöttem bioshockot, hát sokkhatás az lett. Megpróbáltam az integrált vga-mmal, első megrökönyödésem az nvidia logó volt, meg hogy már menüben nincs egérmutató, és hibás képpontok voltak a menüben... Ezek után beállítottam mindent offra, és megpróbáltam játszani. Valami tűzből nagynehezen kimentem, nézzétek meg milyen képet kaptam:
[link]
Kissé vicces...
-
m0h0senator
őstag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Hát mert annak is csak a dx10es változatát toltam végig és első sorban a grafikára gondoltam..sztem ég és föld..grafikai anomáliákat nem tapasztaltam..és a fűrészfogat se...
-
Muréna
őstag
válasz
kitsikatsa
üzenetére
dehogy fogja..
minek több fps, ha a monitorod nem tudja megjeleniteni normálisan?
-
vazimódó
senior tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Vista alatt nálam nincs gond vele.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
Hát nem tudom... milyen alapod hasonlitod ezt a játékot a Lost Planethez? Stilusban, vizualitásban, mindenben eltérnek. A Bioshock-nak már most jól látható gyerekbetegségei vannak: gyengus rag-doll effektus, közepes fizika, néhol furcsa grafikai anomáliák. AA-t pedig eddig még nem sikerült előcsalni, pedig a Bioshock-ban ez különösen zavaró, sok a fűrészfog.
-
m0h0senator
őstag
Nagyon komoly ez a játék másnaposan végig vittem a demo-t nem olyan hosszú (163.11 driver vista alatt) és szebb sokkal mint pl a Lost Planet és jobban is megy..tetszik..

-
bazso29
aktív tag
A hangulata nagyon durva. Egy pár száz forintos stereó fülessel próbáltam de nagyon féltem, kirázott a hideg, mikor az első figura rám támadt felállt a szőr a hátamon is. Majd holnap nappal végig viszem, félek, amúgy is jön a vihar.

A gépigénye meg nem olyan komoly, csak memória kell neki bőven.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
OMG, nagyon zsír ez a játék, grafika, minden nagyon jó! Egyetlen probléma, hogy azért 1680*1050-ben a harcok már a szerencsén múlnak, nem a képességeimen, hála a 30 körüli fps-nek, egyébként 45 körül van az átlag fps, de harcokban rendesen lecsökken.
-
feka007
veterán
Kíváncsi leszek, vajon az Airborne jobban kihasználja-e a motort, mint ez (a képek alapján nem nagyon...). Jó lenne már egy GoW szintű UE3-as játék PC-re
[Szerkesztve] -
Muréna
őstag
válasz
kitsikatsa
üzenetére
kapcsold be a vertical-sync cuccost
-
rankesz
veterán
válasz
kitsikatsa
üzenetére
villogó kék fényesség pl az elején a bevezetőben a süllyedő géptörzs?
Mert az nálam is olyan... XP+ dx9 alatt. Szerintem az nem bug, hanem direkt olyan. -
Gyusz
őstag
Nzone-ról letölthetők a legújabb, béta állapotú nvidia driverek, gondolom ezeket ígérték a Bioshock-hoz [link].
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
Sikerült előcsalni valakinek az élsimítást G7x kártyával? (162.50 WHQL)
-
kitsikatsa
tag
megmondaná nekem valaki hogy a vistához melyik nvidia drivert kellene felrakni aZ infók szerint mert én nemtalálom.
most a 162.22 van fenn és ezzel semmi különbség nincs dx 9 és dx 10 között, se látványban sem pedig fpsban... minden maxon 1280x1024-ben 60-100...
viszont dx 10 ben néhol forán vollogó kék fényességek vannak
-
Buldozer99
senior tag
Huhh nagyon király a game!
-
Raki
aktív tag
nah mostmár kész vok
vki pls egy linket ahonnan letom szedni a gammát, mert ez behalt... -
Raki
aktív tag
JEEEEEEEEE
a softpedia-ról sikerült vmit elindítanom, kérdés jó lesz-e
akiknek megvan azoktól kérdeném: nekem sztetek hogy fog futni???? -
Raki
aktív tag
VKI ADNA EGY HASZNÁLHATÓ LINKET THX
sry már nem bírom sokáig... -
Johnny Cage
addikt
Az idegrángás nálam is befigyel. Első ránézésre a fizika gagyi (Doom 3-ra emlékeztet), sehol nincs az új Havok-hoz képest. A hangulat szenzációs, de a játékmenet ahogy elnézem töklineáris lesz, ráadásul az irányithatóságot egy kicsit nehézkesnek találom. Az ellenfelek nem nagyon tudtak meglepni semmivel, fedezéket alig keresnek maguknak és hamar ki is dőlnek. Ezek az első benyomások a demóról. Egyébként nálam 1024x768-ban magas részletességgel is jól futott (konfigom az adatlapon).
-
snecy
senior tag
Sok helyütt azt olvasom hogy DX9 és DX10 között gyakorlatilag semmi különbség..még az is lehet hogy nem maradok le semmi jóról a 7900GT-mel?

-
Raki
aktív tag
csá all!
adjatok már pls linkeket ahonnan lelehet szedni, mert kezdek berágni már 1 hónapja erre várok végre megjelenik a demo és nemtom honann lehetne leszedni
a fileplanet egy rakás xar, mert nem is látom a demot sehol sem, hiába keresek rá
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
[Szerkesztve] -
Shodan
őstag
másnál is mosottak, alacsony felbontásúak a textúrák dx9ben?
Minden maxon kivéve vsync és 1280, de néhol a textúrák olyanok mint a cs-ben
, az első két ember akit megöltem, abból az egyik beragadt a falhoz, a másiknak meg idegrángásba állt a keze. a hangulat viszont a helyén van rendesen. ja és tényleg nincs invertory? 
-
vallas
őstag
Még 4 óra 25 perc

ez már csak holnap lesz kipróbálva...
Majd nyomok eredményt egy régebbi, közepes gamer konfiggal holnap. -
Mozso26
senior tag
X-fi extreme huladék(music) hangkártyája kinek van még rajtam kivül? 5.1 ben csak az elsö inditásnál volt jo azota csak néha recseg egyet jatek alatt.Ha esetleg kell valakinek ez a hangkari irjon, én fizetek és házhozszállitom.Viccet félretéve szar és nem tom mit csináljak vele.
Más: Kelder pappa még nem tudtam dx10-ben nézni majd talán holnap de az elején 50-70fps-el ment 1280-ban. -
Haart
addikt
Remélem 7900Gt-n is tűrhetően megy. Mert ha nem akkor bajlesz

-
Buldozer99
senior tag
Nah mindjárt kipróbálom én is!

-
válasz
Firestormhun
üzenetére
Dx9-ben semmi gond igy is a játszható FPS-en felül van bőven,dx10-ben meg nincs értelme mivel semmi észrevehető javulást nem láttam!!
Új hozzászólás Aktív témák

Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Látom sokaknak tetszett a demo!

és megkapod a -talán- magnumot..komo
ly lesz..

![[kép] [kép]](http://img230.imageshack.us/img230/5796/biocountdownbd1.jpg)