- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Feloldották a korlátozást a Bioshock-ról.
"Kisebb felháborodást váltott ki a BioShock megjelenése előtt az a hír, hogy a 2K Games egy speciális védelemmel látja el a játékot, amelynek köszönhetően nem lehet majd akárhány gépre, akárhányszor feltelepíteni a programot. És bár később kiderült, hogy a limit nem is olyan vészes, mint amilyennek elsőnek tűnt, a fejlesztők ma bejelentették, hogy megszüntették a korlátozást - ehhez pedig nem kell semmilyen patchet letölteni, a művelet automatikusan megtörténik annál, aki rendelkezik élő net hozzáféréssel."
Forrás: PC Dome. -
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Nálam semmi baja sem volt az eredeti játéknak. A trainerekre semmi szükség, nélkülük is végig lehet vinni normál fokozaton erőlködés nélkül a játékot.
Szerintem az a Lot 32-es bug is az miatt van. Töltsél be egy korábbi állást, amikor még nem használtad a trainer-t, és úgy próbáld meg.
-
-
Vistaboy
veterán
Használj plazmidot. Pl. egy villámcsapás, amíg pedig rángatódzik az ipse, csavarkulccsal lecsapod.
Amúgy egy rakat passzív képességet használhatsz, amik megnövelik a csavarkulccsal való harc sebességét és erejét, plusz még van egy, amelyik fagyasztást is ad rá bónuszként. Komolyan, a csavarkulccsal lehet a legjobban irtani...
-
Vistaboy
veterán
válasz
Darth_Revan #2087 üzenetére
Bocsi, de mivel nekem nem kellett, ezért részletekbe menően nem keresgéltem.
Amúgy látom, Neked is gondok vannak a linkelés új módjával.
Ha elfogadsz egy kis helpet:
1. Beírod a link címét, Pl. "Javított Bioshock SM2.0 Patch",
2. Kijelölöd, és rákattintasz a LINK gombra,
3. Beírod a web-címet, és leokézod.Eredmény: Javított Bioshock SM2.0 Patch
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
válasz
feka007 #2066 üzenetére
Ezt úgy mondod, mintha még nem tárgyaltunk volna már vagy egy hónapja együtt a Crysis topikjában mindenféléről.
Még nem próbáltam a bétát, és nem is érdekel. Majd a demó, ha kijön még idén.
De a videók és képek alapján a víz és a tűz (Far Cry 2) eddig abban lesz a legszebb.
De ezt inkább ott vitassuk meg, az itteniek nem értenek majd belőle semmit... -
Vistaboy
veterán
válasz
feka007 #2053 üzenetére
Meg kell keresned a "Telekinesis" nevű plazmidot. Használd a térképet, menj oda ahol még nem jártál, egy labdaadogató gép melletti helyiségben van. Ha megvan, menj vissza oda, és amikor egy csávó bombákat dobál az erkélyről, kapjál el egyet a levegőben, és dobjad a torlaszra.
-
Vistaboy
veterán
Na, ma végre végigvittem másodszor is.
Tanulság: Nem éri meg a Little Sister-eket Harvest-olni. Jó, több ADAM-ot kapsz, de ha megmented Őket, akkor a Mackókban is van ugyenennyi (Legalábbis annyi van, hogy a képességeket kifejlesszed.), szóval ezért.
A játékban sincsen semmi másképpen, egyedül a videó a végén, és még az is sokkal rövidebb és értelmetlenebb, mint a jó befejezésnél.
Mindegy, nem sajnálom hogy ez miatt végigvittem, de Én arra számítottam hogy több eltérés lesz a két mód között.
Még egyszer végigjátszom majd később az biztos, egy pár helyre még így sem tudtam még bemenni, kíváncsi vagyok, mi lehet ott? -
Vistaboy
veterán
Szerintem vedd meg nyugodtan! Ha játszottál a DOOM3-mal, akkor ez a játék is tetszeni fog. Ugyanolyan az egész játék, mint az. Lövöldözöl, néhol meg kódokat kell keresned zárt ajtókhoz. Ugyanúgy gyűjtögetni kell ilyen ''emlékeket'', magnóra vett megjegyzések formájában, amiből megtudod a kódokat és a történetet.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Janoska26 #2024 üzenetére
Azért nem csak azért a két percért játssza az ember végig újra. Pl. Nekem tetszik a game annyira hogy ne csak egyszer végigrohanjak rajta, oszt annyi. Másodszorra már jobban odafigyelek a történetre is, bejárom a teljes pályát.
Amúgy szerintem jó lett a játék. Nem egy Év Játéka, de az átlagtól jobb lett. -
Vistaboy
veterán
válasz
Csiborbogár #2006 üzenetére
Ki számolta ezt harc közben?
De a lényeg attól ugyanaz...
-
Vistaboy
veterán
válasz
Tsumaas #1996 üzenetére
!SPOILER!
A főellenséget úgy tudod megölni, hogy a kislányoktól kapott injekcióval (Jó befejezés esetén, rosszként még nem tartok ott) kiszívod belőle az ADAM-ot. Akkor tudod ezt megtenni, amikor felmegy feltöltődni az emelvényére. Ekkor oda kell rohanni és beleszúrni. Vagy háromszor megcsinálod és vége. -
-
Vistaboy
veterán
válasz
Janoska26 #1919 üzenetére
Valszeg ez lehetett Nálam is a probléma...
Amúgy most végeztem a játékkal. Hát mit is mondhatnék, elég rövidre sikerült. Bár a Little Sisterek megmentésén kívül másban nem tértem el a küldetésektől. Holnap újrakezdem, és most már nem leszek ilyen jószívű.Amúgy a végén tetszett, ahogy a sok kislány leteperte a főellenséget...
Remélem, a Sötét Oldal egy picit másképpen fest majd a játék alatt is, nem csak egy kicsit másfajta lesz az End Sequence...
Ui.: Nehogy Valaki elárulja... -
Vistaboy
veterán
válasz
Csiborbogár #1911 üzenetére
Köszi. Akkor az az egy valahol lemaradt.
Amúgy a kulcs, amit a hullánál találtam, mihez való? Vagy csak később kell? -
Vistaboy
veterán
válasz
fpeter07 #1906 üzenetére
Köszi, már rájöttem.
Eddig csak a LOAD-SAVE-feliratokat láttam. Nem is néztem a képernyő alját.
Amúgy most el vagyok akadva. Valami 192-es mintát kellene megszereznem, de nem találom a kódot az ajtóhoz, ahol a célt jelzi. Kinyírtam ezt a csávót, akinél egy kulcs volt, de nem találom hozzá a zárat. Most perpill. nem tudom, melyik szint.
Sajnos csak holnap tudom folytatni (R***djon meg, aki kitalálta az éjszakás műszakot!), majd meglátjuk, mire jutok.
-
Vistaboy
veterán
válasz
krystman #1903 üzenetére
Viccesnek tűnik, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy tegnap vettem a gamét és mindösszesen akkor másfél órát játszottam vele.
De ma végre megjavult, lehet hogy az új drivernek köszönhetően, reggel óta tolom, és még egyszer sem lépett ki.
Úgyhogy azóta semmi bajom a játékkal. Most vagyok annál a résznél, amikor mindenféle összetevőket kell gyűjtögetnem.
Apropó: meg lehet nézni valahol, hogy mennyi Little Sister van az aktuális szinten? Mert először a jó befejezésre vagyok kíváncsi. Eddig mindegyiket felszabadítottam. Így is annyi ADAM-om van, hogy nem is kell mind. -
Vistaboy
veterán
válasz
strebacom #1894 üzenetére
Leszedtem már és ki is próbáltam, egy picit mintha tényleg gyorsabb lenne, de nem állítom, hogy kétszer olyan gyors. 1680x1050-ben is játszhatnék, egész elfogathatóan megy, bár ott már azért riceg a harcoknál egy picit. 1280x800-ban viszont mindent fullra rakva vajsimán megy. Nem fagyott le most az alatt a fél óra alatt, amíg kipróbáltam. Majd holnapra leszek kíváncsi.
-
Vistaboy
veterán
Srácok!
Eredeti játék, eredeti Vista alatt fagyogat, illetve kilépeget.
Köze lehet hozzá, hogy nem raktam fel a béta driver-t? (162.22-es van fent).
Valakinek ilyen tapasztalat? -
Vistaboy
veterán
Végre elkezdhetem Én is a játékot!
Még csak az első pályán tartok, idáig semmi bajom nincsen a gaméval.
Egy kérdés: Valaki próbálta a 162.22-es driverrel? Mert Nekem az van fent és eddig semmi baj nincsen a 7800GTX-en, ezért nem töltöttem le a béta drivert, amit a játék javasolt. Jobb az valamivel? És ha igen, mivel? Thx előre is. -
Vistaboy
veterán
válasz
Csiborbogár #1677 üzenetére
Hát Aki nem szereti az FPS-t, az nem várja a Crysis-t. Mint ahogyan Én sem várom a StarCraft II-őt...
Ja, bocs, off.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
válasz
Csiborbogár #1675 üzenetére
Most őszintén: Létezik olyan ember a földön, Akinek van gépe és nem akarja kipróbálni a Crysis-t?
Ha már 1280x800-ban, DX9-el elkocog, tutira végigjátszom...
Ui.: Aki útálja az FPS-eket, az ne írja be, hogy ''Én igen!!!'', please... -
Vistaboy
veterán
válasz
Apophis #1673 üzenetére
Én is félek ettől, hogy a Crysis is csak egy szimpla techdemó lesz a végére. Idáig a Duke Nukem Forever-en kívül játékot még nem nagyon várunk annyira, mint a Crysis-t.
Amúgy szerintem a Bioshock is főleg a sok jó reklám és a felfokozott hype miatt kapott mindenhol olyan sok jó kritikát. Mondom Én ezt annak ellenére, hogy még nem játszottam vele (7.-én lesz fizu, addig anyagilag kuss van...). A Crysis-t pedig főleg a grafika miatt hype-olják annyira (Bár azért a fizikája sem rossz), de az A.I. nem tűnik annyira lehengerlőnek a videók alapján...
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Valaki próbálta már DX9-es karin, Dual-Core-os procin? Konkrétan E6600 + 7800GTX párosom van, és 20''-os wide-moncsim. Milyen felbontásban és részletességben reménykedhetek egy kb. min. 30FPS-es gameplay-ben?
THX.
Ui.: Pl. 1280x800-ban szerintetek menni fog fullon?1680x1050-ben nem reménykedek.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Ki mit hallott arról, hogy maximum kétszer lehet aktiválni a játékot egyszerre?
Olvastam, hogy ha nincsen uninstallálva előtte, akkor csak maximum kétszer lehet aktiválni.
Úgy értem, ha véletlenül összeomlik a rendszerem, vagy valami, akkor utána már nem rakhatom fel újra? -
Vistaboy
veterán
válasz
Darth_Revan #1123 üzenetére
Ez ugyanaz a szitu, mint a MS-féle DX10-XP esete... Ha nem akarnak valamit, akkor azt nem is csinálják meg...
-
Vistaboy
veterán
Bioshock teljesítményteszt Nvidia kártyákkal: [link]
-
Vistaboy
veterán
Srácok, higgadjatok le!
Én pl. megrendeltem a full gamét, mert szerintem idén a sok jó játék közül ez lesz az egyik, ami megérdemli. (A másik a Crysis lesz.)
-
Vistaboy
veterán
Nekem nem kellett a demo ahhoz, hogy tetszen. De inkább a teljeset próbálom majd ki. Leadtam a rendelést, amint meglesz, hozzák. A Tomb Raider - Legend-nek a Demóját is kipróbáltam, és kemény öt perc alatt már végig is vittem. Nagyon idegesít, amikor már kezdenék ráérezni az ízére, és vége a demónak.
-
Vistaboy
veterán
Hát most lehet hogy megköveztek, de inkább megvárom a teljeset.
Amúgyis éjjeles vagyok a héten, sok időt nem töltök a gép előtt... -
Vistaboy
veterán
''Már előtölthető a BioShock a Valve rendszerén a Steamen, így akár azonnal elkezdhetünk játszani vele a megjelenés pillanatában. A játékért 55 dollárt kell fizetni, öttel többet mint a tengerentúlon, és augusztus 24-én lesz aktív, három nappal később mint az amerikaiaknak.''
Forrás: PC Dome.
Úgyhogy Mi csak 24.-én játszhatunk majd Vele. -
Vistaboy
veterán
válasz
Buldozer99 #315 üzenetére
Csak az a bibi, hogy 21.-én NEM A DEMÓNAK KELL JÖNNIE, hanem a teljesnek.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Csabahun #295 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de majd akkor örüljél, ha már látod a főcímeket.
Mert az igaz, hogy rengeteg jó PC-s játék fog jönni viszonylag közel egymáshoz, de majd meglátjuk, hogy ezekből melyiknek lesz legalább egy demó-ja idén, ha így folytatódik a konzolok térnyerése.
Pl. most olvastam, hogy a WOW-ot is meg akarják csinálni X360-ra és PS3-ra.
Fene a zsírukat...(Ahogy Valaki írta pár tíz hsz-el feljebb
).
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
válasz
Johnny Cage #271 üzenetére
Hát kiegyeznék abban is, hogy egyáltalán ne legyen demó, de akkor jelenjen meg tényleg a játék 21.-én.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Johnny Cage #269 üzenetére
Igen, papíron.
De egészen a Demó kijöveteléig egy árva szót sem szóltak arról, és nem is tételezte fel Senki, hogy csak a konzolos jön ki. Amikor kijött, lestünk.
Ne legyen igazam, de Én lelkileg felkészülök a legrosszabbra. Aztán inkább kérjek elnézést 21.-én, minthogy belinkeljem ezt a hsz.-t, és azt mondjam, hogy ''Én megmondtam!''. -
Vistaboy
veterán
Augusztus 21.-én jön a PC Demó! [link]
Csak akkor mikor jön a teljes?
Félek, hogy Nekem lesz igazam. 21.-én csak az X360-as teljes lesz, Mi kapjuk a Demót, a PC-s teljes meg majd Szeptemberben jelenik meg.
Ui: R****janak meg a Konzolok, és azok is akik miatt idáig jutottunk, hogy mindent arra írnak!!!Mi, PC-sek meg csak lesünk... És átkozódunk.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
válasz
Buldozer99 #248 üzenetére
Mint korábban már írtam, csak akkor lesz fix, ha már a gépemen lesz. De inkább ne legyen demo, minthogy az miatt csússzon a megjelenés.
-
Vistaboy
veterán
Hát, ha a héten nem jön, akkor már jövő héten ugyan minek adnák ki, egy nappal a teljes előtt? Bár lehet hogy a teljes sem jön ki majd 21.-én...
Mod: Vagy csak X360-ra, egyúttal bejelentenék, hogy a PC-s változat kiadási dátumát majd hajnali háromkor kiadják...
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Hát ha X360-on überbrutál, akkor a PC-s csak szebb lehet, feltéve ha nem először arra optimalizálták, és azután portolták PC-re...
Majd meglátjuk, azért remélem, hogy überbrutál grafika ide vagy oda, optimalizálták is rendesen. A Crysis az előzetes becslésak alapján High-on fog menni a gépemen 1280x800-ban, a Bioshock azért ettől gyorsabb kell hogy legyen. Végtére is az nem Crysis. -
Vistaboy
veterán
Elvileg 21.-e a megjelenési dátum, de fix csak akkor lesz, ha már a gépen lesz.
Hát ha kijön a teljes 21.-én, akkor azt megnézem, hányan töltik le a demót.
Jasonchan: Tudtam, hogy tegnapi, éppenhogy tegnap kellett volna mondaniuk, amikor már Mindenki a 3 órát várta, hogy ne várjanak a PC-sek, mert nekik nem lesz demó, csak később.
Amúgy a Stranglehold demó már kijött, de csak X360-ra. Lesz PC-s is, később.
[link]
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Csak azt nem értem, hogy ezt a rövid infót miért nem lehetett tegnap kiadni, hogy ''Aki a PC-s Demo-ra vár, annak holnap tudunk hírrel szolgálni.''
''and will be out later this month.'' - Ja, ebben a hónapban kijön.MIKOR? Két nappal a teljes előtt? Jövő hét Kedden 21.-e van! Vagy olyan szemetek lesznek, hogy ha nem tudják időben kiadni a demót, akkor elhalasztják a teljeset? Nagyon nem ajánlom Nekik!
Ui.: Meg hát azért is igyekezniük kell, mert nagyon sok jó játék jön most a következő hónapokban ki.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Hivatalosan is bejelentették, hogy a játék elkészült! [link]
Minimum Requirements:
CPU - Pentium 4 2.4GHz Single Core processor
System RAM - 1GB
Video Card - Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550).
Sound Card - 100% direct X 9.0c compatible sound card
Hard disc space - 8GB free space
Recommended Requirements:
CPU - Intel Core 2 Duo processor
System RAM - 2GB
Video card - DX9 - Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better) / DX10 - NVIDIA GeForce 8600 or better
Sound Card - Sound Blaster X-Fi series (Optimized for use with Creative Labs EAX ADVANCED HD 4.0 or EAX ADVANCED HD 5.0 compatible sound cards)
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Aranylemezen a Bioshock! [link]
-
Vistaboy
veterán
válasz
Buldozer99 #135 üzenetére
Ügyesen bekopiztad a Gamekapocs cikkét...
-
Vistaboy
veterán
Hamarosan jön a Bioshock csak felnőtteknek szóló kipróbálható demója (Szokás szerint csak XBOX360-ra.
). [link]
-
Vistaboy
veterán
Hát, Interneten kötelező lesz aktiválni? Kíváncsi vagyok, mennyi idő múlva lesz No-Activation Crack...
- Is there another way to activate the game if you don’t have internet at home?
- No, you must have an internet connection to install and activate the game. It is part of the system requirements because of this.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest