- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Új, 8 perces, HD videó, bár kissé spoiler veszélyes [link]. Én nem bírtam magammal és megnéztem. A grafika és a hangulat még mindig remek, a játékmenet is jó lesz, de szerintem továbbra is a hangok a legnagyobb erősségei a játéknak.
-
Gyusz
őstag
Új képek: [link].
-
Ragnar_
addikt
Lesz dx10 támogatása a gamenak ?
-
dante3
addikt
[link] új video
-
dante3
addikt
Még csak most néztem meg, ÁÁÁÁ csodaszép vízeffektet láthatunk!
-
dante3
addikt
Új videó: [link]
-
Boglya
senior tag
-
Gyusz
őstag
Egy ideje már augusztus 21. a megjelenés dátuma, reméljük tényleg nem csúszik.
Boglya
A GTA San Andreas Limited Edition, az Oblivion Collector's Edition (bár ebben nem vagyok egészen biztos), és a Civilization Chronicles is megjelent Magyarországon, talán ezúttal is kegyesek lesznek hozzánk. -
Gyusz
őstag
Egy Limited Edition kelleni fog nekem [link].
-
Dotn
aktív tag
Tenleg nem lesz demo? Eleg furi.
-
Gyusz
őstag
Ha nem is tréfa, de sajnos az információid helytelenek, már talán egy éve átálltak a fejlesztők az Unreal Engine 3-ra.
Ragnar_
Videokártyákat illetően nem igazán vagyok otthon, de én a Bioshock miatt nem váltanék most. A megjelenés úgyis csak augusztus 21-én esedékes, ha most nincsenek gondjaid, akkor ráérsz a nyáron kártyacserén gondolkodni. Egyébként nekem a Vegas a mostani konfigommal (csak a proci akkor egy 3200+ volt) 1024*768-ban minimum beállítások mellet is tetszetős volt, és csak a játék utolsó fél órájában voltak sebességgondok. Persze lehet, hogy én vagyok túl minimalista, valakinek még nagy felbontáson, maximum beállítások mellett is ronda volt a Vegas. -
Ragnar_
addikt
Pedig elhiheted , hogy van miért aggódnom. R6 Vegas kb. 15 percet játszottam vele , aztán uninstall.Asszem azt már említetted , hogy kb. u.a. a motort foja használni a Bioshock is , mint az R6 Vegas. Valószínűleg gépigényesebb lesz az R6-nál az ingame képeket elnézegetve. R6 vegasnál1024*768-ban AA nélkül már nem volt vmi jó a képminőség egy 19''-os monitoron, szóval VGA vásárlás valószínű. Csak azt nem tudom még hogy vegyek még egy 7900GT-t SLI - hez , vagy adjam el a mostanit , és 8800GTX.
-
Gyusz
őstag
De jó, hogy 10 perce linkeltem a videót. Na mindegy, újabb infók [link].
-
Gyusz
őstag
Egy youtube videó, a vége nem tartalmaz semmi újat, de az eleje szerintem még nem volt látható [link].
-
Gyusz
őstag
Újabb egy perces videó [link], én nem szívesen mennék Rapture-ben dokihoz
-
Ragnar_
addikt
Elég messze még a megjelenés. Lehetne demo vmikor , mondjuk egy pályarész az elejéről
kb. 25-30 perc játékidővel. -
Gyusz
őstag
Új mozgóképes anyag jelent meg, elég rövidke [link].
-
Gyusz
őstag
Némi információ a játék zenéjével kapcsolatban [link].
-
Dotn
aktív tag
Oke,ertem. Viszont ahoz el kell kapni a kislanyokat,es....... Mindegy en megprobalom( ha lehet ) ugy elvenni toluk,hogy ne essen bantodasuk.
Akar milyen csunyacska,valahogy megsajnaltam mikor a faszi beszoritotta a video vegen.
De ahogy elneztem nem lesz piti kinyirni azt a nagy monstrumot aki vedi ezeket a furcsa kislanyokat. Rendessen meg kell majd izzadnunk.
Szivessen jatszanek mar most vele,de ahogy olvasom itt a forumon,meg egy ideig varnunk kell. -
Ragnar_
addikt
Ahah , már értem , most néztem meg a BSE 3DEMO videot , és valóban a narrátor fickó is vmi ilyesmit említ , hogy a kislány adamet gyűjt a hullákból, de nekünk is szükségünk van az adamre az életbenmaradáshoz. Nagyon durva. Nemkülönben az X06 Trailer , mikor a Big Daddy lehenteli a playert. Nagy játék lesz az biztos. Nálam most wanted.
-
Gyusz
őstag
Itt [link] elég sok hír elérhető a játékról, ez [link] pedig egy összefoglaló, aki akar, az tájékozódhat.
A kislányok az Adam nevű anyagot gyűjtik (a hullákból ezt nyerik ki), és mi is azt gyűjtjük, hogy tűléljük víz alatti kalandjainkat. Az Adam ad lehetőséget arra, hogy különleges képességekre tegyünk szert (pl.: telekinézis), ez biztosítja a fejlődési lehetőséget a játékban. -
Ragnar_
addikt
Jah olyan aranyos , mikor köhögcsélve megissza a fecskendőből a halott fickóból kiszívott ööö izé... vért vagy mittudomén.
Nagyon durva. Nem tudom mi lehet a kislányok szerepe a gameban , meg hogy miért csinálják azt amit csinálnak, de ha ezt a játékot nem tiltják be egyes országokban akkor semmit.
[Szerkesztve] -
Gyusz
őstag
Végre megjelent némi új mozgóképes anyag [link]. Vigyázat, elég méretes darab!
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
ideje lenne már neki nagyon..
-
Gyusz
őstag
2007 augusztus 21-én jelenik meg a játék, ha nem csúsztatják tovább [link].
-
Gyusz
őstag
Elérhető 5 új kép [link].
-
Gyusz
őstag
Ma is van új a nap alatt [link].
-
Boglya
senior tag
Kiadtak pár új képet egy kis játékkal egybekötve:[link]
-
Gyusz
őstag
Úgy néz ki nem lesz a játékban multi, továbbá nem lesz belőle se demó, se gyűjtői változat [link].
-
Gyusz
őstag
Várható megjelenés idén júniusban [link].
-
Boglya
senior tag
Elkészült a Bioshock honlapja:[link].
-
sorrow
csendes tag
Amiket eddig láttam múvikat azokban a big daddyn kívűl csak egy zöld nőci volt begerjedve ránk, de sajnos az is túl sokszor ismétlődött. Remélem lesznek mások is, sőt olyan npc-k is akik nem akarnak első látásra széttépni. -
SLYM
veterán
nagyon leült a topic. pedig ha tényleg 2007-be jön akkor már elkezdenének szállingózni a muvik szvsz
-
matekas
tag
Ez a játék tényleg jónak ígérkezik. DE ,valószínűleg ez is kimarad az életemből.
El nem tudom képzelni , hogy mekkora gépszörny fog kelleni a játék élvezhető futtatásához. Mindenesetre azt tudom , hogy az én konfigom kevés lesz ...
System Shock 2 nagy kedvencem volt , nagyon sokat nyomtam vele anno.
A remény hal meg utoljára ... -
SLYM
veterán
2007 eleje a nagy játékok ideje lesz. akkor jön a Crysis, meg még ez is. és szerintem kb akkortájt jön az Episode Two is.
-
naraku
aktív tag
A története egész jó.Szerintem jó kis lövöldözös game lesz.
-
Eagl3
veterán
Erre kiváncsi leszek
-
Gyusz
őstag
Megjelent egy trailer a játékból [link]
-
Boglya
senior tag
Olyan nagy az érdeklődés h nem bírja a totyik, szal itt egy jó kis prezentációs videó:[link].
-
Djuree
félisten
PC Gurus leírás alapján írtó jó lesz a game
Remélem el fog menni nálam -
Boglya
senior tag
WOW, de nagy a tolongás
! Senkit se érdekel ez a szupee gém?
-
Boglya
senior tag
A Bioshock egy nem mindennapi fps-nek ígérkezik! Gyönyörű graf, a szokványostól eltérő történet (vízalatti bázis, csigákból kinyert génmanipuláló anyag) és a System Shock 2 fejlesztői munkálkodnak rajta.
Mondjuk kicsit kell még rá várni, a megjelenés 2007 elejére tehető...
A fejlesztő honlapja:[link]
Screenshotok:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest