Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
A 2K 'Outstanding PC problems' elnevezésű Bioshock-os topikja már több, mint 1000 panaszos hozzászólást termelt pár nap alatt. A 2K-tól még egyetlen válasz nem érkezett. [link]
''heh 1000 posts in this thread now without a reply from 2k, disgraceful''
[Szerkesztve] -
bLL^
senior tag
Nekem második futtatásra mintha 5-10fps-el kevesebben lett volna tegnap. WTF?

[Szerkesztve] -
Ferdzsoo
addikt
Hát azt azért nem gondoltam volna hogy x1950-emen full grafon 32fps alá nem fog menni a játék demója...

Iszonyatosan pozitívan csalódtam...
LOL ittlátszik most hogy a stalker mennyire optimalizálatlan...
-
frame>24
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
naná, hogy a 2K hozzáálása IS, de általában még ezek:
- neten keresztüli aktiválás (mondom a TENDENCIA e felé, tudom, h spec. EZT a gamét felmentik ez alól)
- előző pontból következő megfigyelés, h mostmár mindenhez, még ''nem-multi-játékokhoz'' is net kell, h elinduljon,
- limitált install ötlete (mekkora baromság, kedvenceimet gép-konfigurációk sorain keresztül min. ~több tízszer telepítettem)
- 3. pontból következően: ha cserélsz egy alkatrészt, a fos AI azt hiszi, h más gépre telepítetted. ----> Ez az egyik legnagyobb öngól: fejlesztenéd a géped, h (megvehesd) és játszhasd a szarukat, mire pont miattuk ütközöl falnak. Ugye ez az a pont, ahhonan az pl. alaplap kb. freezbee-zni jó...
de hagyjuk az egészet...biztos front van, én meg öregszem -
Johnny Cage
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
A nép jogokat követel egy produktumért (konkrétan 50$-ért cserébe) és nem azt, hogy arcon köpjék a legális példányok megvásárlóit (egyelőre többen szívnak közülük, mint kalózok) - és azt hiszem ez a fajta tudatos vásárlói magatartás hiányzik még belőlünk, ezért hiszik még el a magyar vagy magyarországra települő cégek, hogy minket úton-útfélen át lehet baszni, és részint igazuk is van.
MOD: Lehet, hogy félreértettelek... téged a 2K hozzáállása idegesít?
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Tudjuk. Nem a securom háborította fel a népet, hanem az aktiválós mizéria plusz a 2K eddig tanúsított passzívitása az ügyben. Csak hab a tortán, hogy a securom-ot a demó is feltelepíti, tökéletesen érthetetlen okokból, ugyanis a demó ingyenes produktum (ráadásul a fenti cikkből is kiderül, hogy a hivatalos nyilatkozatok folyamatos ellentmondásban vannak a valósággal, csak féligazságokat közölnek - többek között azt is állították, hogy a demó nem telepíti fel a securomot, aztán kiderült, hogy mégis).
-
frame>24
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Amúgy messze nem csak a Bioshock progi használ SecuROM-ot, hanem kvázi a játékipar fele. Bele se merek gondolni, h eddig mik kúszhattak fel a gépre game-install címén...
-
-
Szipi
aktív tag
Nem akarok senkit elriasztani a játéktól de:[link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még csak az első oldalt olvastam el de már ott is elég csúnya dolgokat írnak:
Két gépre lehet telepíteni a játékot de amint beaktiválódik a játék a második gépen a játékhoz kapott kulcs érvénytelenné válik, vagyis hiába uninstallálja a szerencsétlen ember valamelyik gépről, hogy felrakja egy másik gépre nem fog menni
.
Ja és, hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog a 2K-s support telefonszámot hibásan írták a kézikönyvbe.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: helyesírás
[Szerkesztve] -
Silenzio
addikt
Ez is haláli, hogy a widescreen támogatás bugját nem tudták megoldani, egy lelkes, amatőr user meg igen. Az ilyeneket nem 8800-zal kéne jutalmazni hanem minimum egy komplett csúcspc-vel meg 2 csókkal a s*ggére... Komolyan szánalmas... Hogy ennyire lámák a saját produktumukkal...?
[Szerkesztve] -
Silenzio
addikt
válasz
Eagle16
üzenetére
LOL, egy cracker csapat hamarabb megteszi, azt garantálom. Ők előbb megvárják hogy a felcsigázott pc-sek megvegyék a cuccot.
A felháborodott PC-seknek: az aktiválás azért kell, mert több problémát szül mint egy egyszerű copy protection. A nagy nevek bepróbálják (HL2 pl.) és szépen is fogynak. Persze egy átlagos játéknál lehet az ellenkező hatást érnék el vele: a kutya se venné meg.
Én figyelemmel kísérem a játék jövőjét, kiváncsi vagyok a recepciójára és a reakciókra. De nem veszem meg még... szkeptikus vagyok. Meg így is bespájzoltam kb. 3 évre, van mit tolni dögivel. Meg aztán, élni is kell.
-
Silenzio
addikt
LOL és nem Te vagy az első... Unokaöcsém is panaszkodott. Van kézenfekvő magyarázat: mint Én is, esetleg Te is feljebb vetted a grafikát de nem léptél ki. Mert alapból nem állít át sok mindent, ezt észrevettem. De sajna, miután belőttem, utána is gyakran beszaggatott ugyanazokkal a beállításokkal...
Apróság de árulkodó lehet: 120 fps volt a főmenüben a framerate, a demót végigtolva viszont már csak 60... Mintha megzabálná a gépet vagy nem is tudom. Ritkán látni ilyet és nem tetszik. Nincs hova fordulni, nincs mit ellenőrizni, optimalizálni. Max a fejlesztőknek...
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Itt fejtik ki hivatalosan: [link]
Sokan jelezték, hogy ez nem egészen így működik. -
Johnny Cage
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Maximum kétszer telepítheted fel. Tehát csinálsz egy windows újrainstallt, a játékot újra felteszed, aztán a későbbiekben ha valamiért lekerül a gépedről, akkor telefonon kell aktiválnod (hivogathatod a 2K külföldi számait és beszélgethetsz velük mondjuk angolul). Szerintük ha például windows újrainstall esetén előtte leszeded a játékot, visszakapod azt az aktiválási lehetőséget. A fórumozók viszont ezt cáfolják, a módszer nem működik.
-
Valaki pls mesélje el,hogy hogy is néz ki jelenleg ez az aktiválás,ami miatt van a nagy felháborodás is.
Annyit tudok,hogy 2x enged aktiválni...de ez a 2 aktiválás hogy néz ki? max csak 2 külön gépre lehet feltenni,vagy akár ugyanarra a gépre is maximum 2x lehet csak feltenni? mert az hogy max csak 2 gépre lehet feltenni,még talán el is viselhető,de hogy maximum (akár ugyanarra a gépre is) csak 2x lehet feltenni,eléggé megfontolatlan és hülyeség lenne. Pl ha 3x újrakell valakinek tenni a OS-t pár hónapon belűl,akkor 3. alkalomnál már csak a dobozt tudja nézegetni? -
athomi
veterán
válasz
Silenzio
üzenetére
''A Bioshock gépigénye mondjuk szerintük magas, szerintem inkább fura, bugos a rendszer. A demó tökéletesen futott, majd másodszorra játszva néhol durván szaggatott, noha nem voltak futó programok a háttérben -egyik alkalommal sem.''
Ez a pár mondtaod megfogott. azt hittem az én gépemen van a probléma. Elsőre nagyon szépen ment, de második nekifutásra be-be szaggatott...
-
Eagle16
addikt
Nem tudom, volt-e már:
[link]
A 2k Games a jövőben eltávolítja a játék aktiválós védelmét(talán egy patchben...). -
ChromeX
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
tényleg nem rosszak bár az alcsony felbontás kicsit számomra ront a minőségende amúgy szinte ugyan olyan, amúgy nem tudom még régebben valaki belinkelt egy dx10 dx9 összehasonlítást hát azért hogy a füst szebb legyen nem feltétlenül muszály a dx10
jó a soundtarck
[Szerkesztve] -
Szipi
aktív tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
A GF6-os széria már tudott SM 3.0-át, nekem volt GF6600GT-m csak azért tudom[link].
[Szerkesztve] -
Dotn
aktív tag
Egyetertek veled,ez tenleg kegyetlen huzas volt toluk. Viszont van egy olyan erzesem,hogy mar megbantak ezt. Mindenesetre ez nem segit rajtunk,mert mi huzzuk a rovidebbet. Szerettem volna megvenni,de igy lemondok rola. Marad a B terv. A tobbit gondolom te is kitalalod.

Silenzio
Koszi a hosszura sikerult valaszod,tanulsagos volt.
De a fentiekkel gondolom te is egyetertesz. 
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Tiszteletet érdemelnek, hogy megírták az enginet 2.0-s shaderre is, mert ők vették a fáradságot, a többi UE3-as játék fejlesztőivel ellentétben... És nem is néz ki csúnyán.

-
válasz
Johnny Cage
üzenetére
sőt,ATi x800-850-en még jobban néz ki

[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ez egész jól néz ki, ahhoz képest, hogy SM2.0.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem megy ez ma...[link]
Ez már jó lesz. -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nah,áttettem 1 UW-s tárhelyre a screenshotokat tartalmazó rar filet. Még1x mondom,a képek Radeon xpress 1150 alatt készültek, ami csak Shader Modell 2.0-t tud.
[link] -
-
válasz
Johnny Cage
üzenetére
És hol tették elérhetővé?
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Most tényleg le kell tölteni a megaupload toolbar-t, hogy letölthessem a fájlodat?

-
Johnny Cage
addikt
Azt hallotta mindenki, hogy a játék szimfónikus betéteit ingyen elérhetővé tették, miközben a Special Edition vásárlói kaptak összesen 3 darab remixet? Nálam ez csapta ki először a biztosítékot.
-
ent
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hát akkor csak létezik ez a MÁVos Bijosokk...
-
Nah back

Kipróbáltam a játékot a notebookomon, ATi Radeon xpress 1150 alatt (128MB Shared memory, Shader Modell 2.0) 1024x768 felbontás,minden részletesség maxra tolva. Nem mondm,hogy nem szaggatott,de éppen végig lehetett tolni a demot
Később majd kipróbálom kicsit jobban lebutítva 
Csináltam pár screenshotot és feltettem 1 külföldi oldalra: [link] (grafika bugok amig még vannak,azok javítás alatt is vannak)
Vélemények?
-
b.zoli34
csendes tag
működik x800-on
, még nem állitgattam semmit lehet ,hogy szebb is lesz [link] -
Silenzio
addikt
2 a dobozos verzió. Nem 3, 2 azaz kettő. És ez így is maradt. Az 5x-i telepítés a steam-változatra vonatkozik. A kiadó válasza, hogy háááát, ööööö, izéééé, mondhatom, mindenkit megnyugtatott. Az ''uninstalláld normálisan''-féle acme ''how to'' guide pedig tényleg annyira szívmelengető...
Nos, én 15 éve foglalkozom számítógépekkel, és teljesen autodidakta módon állam hozzá a dologhoz. Nem hiszek a tanfolyamokban. Ezért jó pár rendszert elcsesztem hogy rájöjjek bizonyos dolgokra. Tehát nem vagyok különösebben béna, sem kezdő. A Plug and Play és a multi tasking ''pistike is megértse'' c. konzumidiótáknak -illetve populáris programokat is használni kívánóknak- való operációs rendszerekben, értsd: Microsoft Windows, az uninstall állati egyszerű, viszont semmi sem biztos. Nekem a programok 10%-át SOSEM sikerült uninstallálnom, maradt a törlés, rosszabb esetben a registry kényszeredett takarítgatása. Hogy ne csináljak popsit a számból, elárulom, ezt azért mondom, mert állítólag a Bioshock is a labilis uninstallálási procedúrák szoftverei közé tartozik, ezért nem megy az újbóli install.
The Inquirer: az alább a kolléga által belinkelt renegát lapot illik olvasgatni, ha valaki beszéli a nyelvet, mert -bár nem mindennel kell egyet érteni- gyakran érdekes állásponton nyilatkoznak meg. Például a Bioshock kapcsán úgy vélik, ékes bizonyítéka ez a PC-t kinyírni szándékozó törekvéseknek. A Bioshock gépigénye mondjuk szerintük magas, szerintem inkább fura, bugos a rendszer. A demó tökéletesen futott, majd másodszorra játszva néhol durván szaggatott, noha nem voltak futó programok a háttérben -egyik alkalommal sem. Ám az tény, hogy a Microsoft üzletpolitikája, miszerint fasiszta módon diszkriminálják a PC-felhasználók többségét a DX10 exkluzivvá tételével, legalábbis NEM FAIR. Emellett a Bioshock DX10 alatt nem számottevően szebb, de legalább kompatibilitási, rendszer-instabilitási és védelmi problémák tömkelegével küzd meg a vásárló API-tól függetlenül, fogyasztói jogai korlátozása mellett, természetesen. X-Boxon mi van? PLUG and PLAY. A Microsoft már a spájzban van. -
Szipi
aktív tag
Üdv.
A csapból is ez folyik, de azért leírom.
2 gépre telepítheted fel, a 3.-nál már nem engedi aktiválni
csak ha a másik 2 gép közül valamelyikről uninstallálod előtte. Azt azért hozzá kell tenni hogy sokan panaszkodtak, hogy hiába uninstallálták akkor sem engedte aktiválni a 3. gépen. 
Szerk.: Ja igen állítólag 5-re emelték, de szerintem még így is szemét dolog.
[Szerkesztve] -
Silenzio
addikt
Ha a cikkben felsorolt vádaskodások hosszú távon is igazak maradnak és tovább bosszantják a játékosokat, azt javaslom, még véletlenül se vegye meg senki ezt a játékot. Siránkozással az üzleti életben nem sokra mész, petíciókkal talán kicsit eredményesebb a dolog, de az igazi nagyágyú a fogyasztó kezében a bojkott: hogy megmutatja nem teljesen hülye, és hogy olvasni tud a sorok között. Hogy hogy játszik vele -ha tud- tök magánügy, de ha ezt most beszopjuk, és igazi sikerszéria lesz a játékból, a kiadók körében majd elterjed a szokás hogy szarjanak a jogainkra, és limitálják a lehetőségeinket. Ez a játék egy adás-vételi szerződés, ami sajnos főként nekik kedvez... Nem szeretném ha ez többször előfordulna. A Half-Life 2 megoldása bőven emészthető volt. Ez már nem az.
P.S.: Ezek mellett eltörpül a SM 3.0-s probléma. Lehet hogy páran berágnak erre; igaz, aláírtam a petíciót hogy legyen 2.0-n is, de igazából nevetséges a dolog. A hardverigények emelkedésének nem lehet gátat szabni. Amikor 25k-ért vehetsz egy kártyát amin a játék tökéletesen fut, kár emiatt hőbölögni... A SC Double Agent se indult el SM 2.0-n. Nem indult a TDU sem, ha jól tudom, a Spiderman 3 és a Colin McRae Dirt meg se nyikkantak szintén. Ezt el kell fogadni, mese nincs.
[Szerkesztve] -
b.zoli34
csendes tag
[link] itt az sm2.0 kártyás működésröl van szó , van pár kép is ,hogy elindult x800 , x600-al ,aki eltudja
olvasni pontosan miröl van szó (én nem tudom ,csak kis részét) irja már le hol tartanak -
frame>24
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Ettől azért nagyon elborul az agyam: LIMITÁLT install...
De, persze nyugalom, ez még mindig nem minden:
olyan is van, h egy game installálása után, ha megváltozik a gép-konfiguráció (én spec. vettem még 1GB RAM-ot a gépembe): akkor progi úgy érzékeli, h tök új gép ''lett alá téve'', ''need to activate again'' (pl. TWO WORLDS c. game)
MENJENEK ezek a... messze túllövés a célon
amúgy igen, ollie által linkelt cikk engem is felháborított (erről ugyanis még nem hallottam)
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
Srácok használjátok a Steam-et!
Semmi gond nincs vele, ott nincs SecuROM, se ''2x lehet csak installálni'' probléma se semmi. Csak annyi a ''hátránya'', hogy kártyával kell fizetni és nem KP-vel... 
-
''csak egyet mondok, nem hiába pc a játékok istengyára''
Hát ez már közel se igaz. Konzolra sokkal könnyebb megírni a játékokat mert ott adott a hardver nem kell mindenféle optimalizációt végig csinálniuk és ezáltal nincsneke se akadás, se más grafikai problémák. Ezért is jönnek előbb konzolra az új játékok. Amúgy közel se mind1, hogy milyen TV-n láttad a játékot meg milyen HD szabványba.
[Szerkesztve] -
ent
őstag
Volt szerencsém a hétvégén xboxon megsasollni a sokak által csodának hitt játékot. Nem estem hanyat... Régebben linkelve volt a gamekapocsról egy összehasonlítós videjó: csak egyet mondok, nem hiába pc a játékok istengyára.
PCn gyönyörű lett, xboxhoz képest. -
arpi6k
addikt
Ha valki látná üzletben a játékot az szóljon. (576, Cdgalaxis)
-
Loretto
veterán
A téma megnyitva, remélem nem kell röptetnünk senkit.
-
Loretto
veterán
Nem tudom felfogni, mit kell még ideírnunk, hogy a megfelelő mederben haladjon a topic.
Büntik kiosztva.
Hétfőig a topic zárolva. -
Skacok,nemrég mondta a HÁZIGAZDA,hogy még1x Warezoltok nagy baj lesz!
De mivel nem ismerem a srácot ,és nemtudom,hogy komolyan mondta-e ,szerintem fejezzétek be,és csak privátban beszéljetek erről!!
Én sem szeretném ha PL:Őstagból újjonc lennék,mert kivágtak a fórumról!! -
snecy
senior tag
válasz
Zerocool21
üzenetére
One Shit Wonder, ahogy már korábban ellőtték.
Mondjuk ettől függetlenül nem értem miért téma ez még itt mindig, RaceCam már egyszer szólt ezért.
[Szerkesztve] -
Zerocool21
csendes tag
Moderálva - Loretto
-
-Nemtom-
őstag
nuked...
-
Chalez
őstag
Moderálva - Loretto
-
dante3
addikt
Gyerekek, kijött a játék teljes verziója!

-
Silenzio
addikt
válasz
Apophis
üzenetére
Alone 1, hát igen... A kedvencem a mai napig. A Doom 3, bár sok tekintetben nem az igazi, szintén megugrasztott néhányszor. Állati jó hangulata van, főként az elején. A Silent Hill beteges világa is rátelepszik a játékosra, nem egyszer megborzongtam amikor egy-egy betegesebb jelenettel szembesültem. De lehetne sorolni: Suffering, F.E.A.R., sőt, a Gothic-ban is paráztam mikor a játék eleje felé, mikor még gyenge voltam, kint ragadtam az erdőben éjszakára. Az életveszély volt
...
AvP2 is eléggé kemény volt, jól hozta a filmek paráját, már amennyire tőle telt. Az Undying meg az -akkori szemmel nézve- remek parajelenetek és effektek, nomeg a nehézsége miatt (is) ütött. De sztem a Bioshock is felzárkózik. Az őrült csókák szövegei, meg az apró utalások már a demóban is elképesztőek... -
Apophis
őstag
Három játék volt életemben, ami valóban meg tudott ijeszteni: Alone in the Dark első része, AVSP2 marine campaign és az Undying. Persze mindhárom scriptelt és csak elsőre váltja ki a hatást, de az újabb játékok fel sem érnek hozzájuk.
-
Silenzio
addikt
Na ja, nem itt a helye a warezolásnak, de, mint már mondottam, ''kicsit'' sok gond van a játék védelmével, és nem a szó hagyományos értelmében... Mind1, az alapelvek alapelvek, a szabály az szabály, ehhez tartani kell magunkat. A törésekről eztán csitt!

...
Már az Undying nem horrorjáték? Vagy a Bioshock? Hát nem tudom honnan veszed bármelyiket, mellesleg én simán beparáztam rajta, ami az Undyingra már nem igaz... Az nem gyakorol ilyen pszichikai hatást, rám tuti nem, legalábbis... Meg aztán el is járt felette az idő... Harmadszor: nem túl egyedi, már a stílusát, és nem a játékmenetét tekintve... Barker kolléga regényei sokkal színesebbek mint ez a játék, amely egyértelműen a nyugati kultúrkör horror archetípusain lovagol erős Lovecraft ízzel nyakonöntve.
[Szerkesztve] -
Ferdzsoo
addikt
Már várom ki fogja az első LOGOUT cikket Írni a gaméről . . .

Biztos lesz egy pár... mint ahogy a stalkerről is volt...
on: remélhetőleg született egy undying szintű horrorjáték, amiben végre fél is az ember kicsit...
[Szerkesztve] -
acura
tag
Engem így is nagyon meglepett ez a topic. Ez a fórum sosem arrol volt híres, hogy a játék töréseket csak úgy meg lehetne beszélni, régen már a torrent hozzászolásért is bünti járt(képletesen). Úgytünik már más idők járnak.....

Egyébként szerintem meg kár a warez változatokról szót is ejteni, mert amint feltörik, úgyis minden más oldalon lehet majd rolla informálódni, de fölleg a mellékelt nfo-ban.
Légyszi mindenki: Ezt a fórumot hagyjuk már ''jog-tisztán''.
Nemmintha én mindent meg tudnék venni eredetiben, de ide akkor sem írnám le, hogy:
basszus még mindig nem tudtam crackelni ezt a sz**t, ráadásul tök lassan jön le a kalózmásolatok.hu-ról.
köszi
ui.: a demo nekem is nagyon tetszett!
[Szerkesztve] -
Tzeentch
csendes tag
Hehe úgylátom a házigazda hogy úgy mondjam csak eredeti játékokkal játszott idáig tele van pénzzel az fix

-
Racecam
nagyúr
Na emberek, ha még egy szó is esik itt törésekről, crackekről, akkor csúnya világ fog következni!!

-
PhilBrick
őstag
15-20 óra volt egy-egy menet. Másodjára még találtam benne új részeket, szóval bejártam a pályákat. de nem keresgéltem végig minden zugot. Vissza lehet menni a már felfedezett részekre is, ahol mindig cirkál néhány enemy, szóval akár nagyon hosszú ideig is tápolhatod magad benne.
Olvastam, hogy valaki 6 óra alatt lenyomta, na neki nem is nagyon volt fogalma a történetről és a lehetőségekről. -
Memphis79
aktív tag
Órák,napok kérdése és tuti menni fog mindenkinek

-
Silenzio
addikt
Kipróbáltam a ''patch''-t, az aktivációs menü ugrik be, azon nem tudok átjutni sajnos... Úgy tűnik nem működik... A torrentet azóta törölték...
-
Silenzio
addikt
/Moderálva. - Race/
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

-csináltam, mikor divatba jött