Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Andras828
tag
Sziasztok! Meghalt a windowsom, és a hülye fejemmel a telepítésnél leformáztam a vinyómat. Persze, hogy azon voltak a Bioshockos mentéseim. Little sister "menhely"-nél voltam. Mivel a sztorit nem szeretném újrakezdeni, ezért szeretném, hogy valaki írjon egy linket, vagy szóljon, hogy tud mentést szerezni. A játék meg bizony nagyon csúnyán lealáz mindent!!! És azért valljuk be, nem is olyan csúnya

-
Drizzt
nagyúr
Engem mostanában mindig kidobál az asztalra a játék szabálytalan művelettel. Valami ötlet?
-
Pocak89
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Kösz. Akkor nekiállok már nem is tudom hányadszorra
Egyébként nem tudtok magyarításról? Én csak egy készülőben levőről tudok. -
Pocak89
senior tag
Nem tudná vki leírni hogyan tudom megtalálni a NÉGY kislányt Neptune's Bounty pályán? Előre is köszönöm. (Én még a hármat sem találom
) -
csana
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Jé, mikor korábban olvastam a linket, fel sem tűnt, hogy megemlítik azt a gyanus elemet, miszerint halálozáskor "darabosan" esnek össze a népek. Én meg azt hittem, hogy csak nálam ilyen a game, mert a youtub-os videókon nem tapasztaltam ilyesféle "szaggatva összehullást". Bár igaz ott mintha konzolon lett volna a gameplay.. Akkor ezek szerint csak a pc-s verzió szalajt..
Én csak nemrég kezdtem a BS-t, és még kicsit nem tiszta mi mire jó. Nah ezzel kapcs lenne 1 kérdésem: Menet közben le kellett cserélnem valami speckó képességemet, mert nem volt hely. Konkrétan a jó kis piromán tulajdonságot hagytam ott egy psiches varázsért. Ezt valamikor vissza tudom szerezni, ha lesz hely több "varázslat" számára? És ha igen, akkor ott lesz, ahol először felleltem, vagy ott, ahol lecseréltem 1 másikra?
-
Kareszovics
addikt
válasz
Zerocool21
üzenetére
-
csana
senior tag
válasz
Zerocool21
üzenetére
Hát segíteni nemigazán tudok, mert tegnap délután raktam fel a gamét, és nálam ilyen fajta komplikáció nem volt, de az biztos, hogy a konfigod az bőven elég.
Az én korábbi problémám meg megoldódott.. .exe cserével
-
Zerocool21
csendes tag
hi!
Feltelepítettem a gamet de mikor indítanám azt írja h a configom helytelen
pls help
C2D E4300
2GB DDRII 800mhz ram
Ati X1950XT 256MB VGA. -
csana
senior tag
Nah most hogy végre feltelepítődött a game hozzám is, gondoltam belevágok felderíteni, mijó vár rám lennt a víz alatt. Szal első pár perc után néha itt, néha ott (többnyire ha valmi érdekes cuccot akarok felvenni), hibát észlel a game, és leáll.. Legtöbb hszben arról panaszkodtak hogy töltés közben hal be, de nálam csak úgy menet közben.. Nemrégi a vidkari driverem se. Esetleg valakinek valami 5let hogy miként lehetne kiküszöbölni ezt a problematikát?
-
Mans20
addikt
-
lakatosturbo
aktív tag
Na kipróbáltam most újra bioshockot a legújabb driverrel visszavettem grafot és voala müxszik
Kössz a segítséget mégegyszer! -
lakatosturbo
aktív tag
Kössz a segítséget de milenne ez a Bioshock hotfix és honnan lehet letölteni?
-
Tomate
veterán
válasz
lakatosturbo
üzenetére
Hello!
Nekem is ez volt a problémám. Az a csík nem mozog amúgy
onnan tudod, hogy tölt ha megy a zene és váltakoznak a képek. Rakd fel a legújabb Nvidia drivert+a Bioshock Hotfixet mellé, Valamivel nekem is összeakadt a játék. Letöröltem pár hülyeséget a gépről, utána ment. Patchet ne rakd föl az nem segít. Sőt... próbáld meg lejebb venni a grafikát, és ha húzva van a gép vedd vissza alapra. Mielőtt elindítod minden felesleges alkalmazást zárj be a feladatkezelőbe, csak a legszükségesebbeket hagyd meg. Próbáld meg ezeket hátha.. -
pityeszka
őstag
Hali,
Kicsi segítség kellene.Feltelepítettem a játékot,játszottam kicsit,1-2 mapot,aztán felraktam a patchet,mert bugos volt a hang,viszont összeomlott a játék!!A menüben össze-vissza jelent meg minden,ha rákattintottam az audio beállításokra kilépett hibajelentéssel
Mondanom sem kell,hogy a mentett állásokat is elvesztettem,mivel betöltésnél is hibaüzit dob.Help!! -
lakatosturbo
aktív tag
Emberek lenne egy nagy próblémám!
Szal felraktam a BioShock-ot gond nélkül belép a játékba menü minden fasza new game betölt elindul a játék ki kell úszni a partra bemenni egy épületbe lemenni a lépcsőn beszálni abba tengeralattjáróba elkezdünk merülni idáig minden fasza a vízalatt valahova megérkezünk és jön ott is egy újabb töltés na szóval elkezd tölteni a csík kb a felénél járhat és egyszer csak kilép a játékból.
Kérdés mi lehet a probléma mert ahogy elnéztem a gépigényt azzal nem lehet gond.
Ha tudna nekem valaki segíteni azt nagyon meghálálnám!
Előrei is köszönöm a válaszokat!itt a gépem:
galaxy 7600GS DDR3 AGP
Intel Pentium 4 HT 3.00Ghz
AsRock P4i65G
1GB DDR 400 -
instant_h2o
csendes tag
Sziasztok!
Két napja kevergek a pályán,de nem találom azt a fránya BD bakancsot.....
Tudna nekem segíteni valaki,hogy mégis merre keressem? -
Tomate
veterán
Én még 1 Big Daddy-t se nyírtam ki és a játék felénél tartok. Mindig továbbenged. Nem muszály nekem kinyírni. Vagy lesz majd amikor igen? Nem nagyon értem. Valaki elmondaná? THX
-
Tomate
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Sorry majd máskor uralkodom magamon
Ezt már láttam, De időközben fél napos törölgetések, állítgatások után Elindult! Tölt és megy. Kopp-kopp. Remélem fog is. -
Kareszovics
addikt
A szmájlihegyet takaríttatom
-
Tomate
veterán
Felraktam ezt a csodás gémet, de a bevezető pálya után nem lép tovább, sehogy. Raktam fel hotfixet, patchet, leszedtem a 8.2 es catalystot Legfrissebb direct X-et, AMD Dual Core Optimizert meg azt a 2005c++-is. Leszedtem pár cuccot ami zavarhatja, levettem a grafikát teljesen minimumra, DE semmi sem törénik. Ugyanaz. A Bioshock exe hibát észlelt ezért leáll. (De mért???
) Már elsem tudom képzelni mi a baj. Egész nap ezzel kínlódtam és már idegileg kivagyok. Tolni akarom már...
A game eredeti. Valami épkézláb megoldást tud valaki, mielőtt kib*szom a kukába a kócerájt?

Bocs ha kicsit sok a szmájli
Már nem sok, de bocs helyett, inkább kiszedted volna.
[ Módosította: Racecam ]
-
VW_Beetle
tag
Na igen nekem meg 1280x1024-ben megy HIGH-on HD2600XT-vel olykor beszaggat de azt letojom

-
Mans20
addikt
Én tegnap kezdtem el a gamet és maxon fut a gépemen dx 9 be 1024 es felbontással.Remélem így is marad.
Amúgy fényképezőgépet honnan kell szerezni?vagy mikor kapom meg?
Amikor másik pályára lápek akkor már nemlehet visszamenni az előzőre?mert volt egy kódos ajtó az első vagy második pályán de nemtudtam hol a kód..De ha nem befojásolja a további játékot akkor mindegy. Várom már a magyarítást mert jólenne érteni is hogy mi miért van. -
VW_Beetle
tag
Ja és várok ehhez a honlaphoz segitőket
-> http://bioshock.extra.hu, aki segitene azt nagyon megköszönném MSN-en keressetek előre is köszi a helpeket 
-
fpeter07
veterán
válasz
manutdzoli
üzenetére
[link] itt van az állapota, de karácsony óta nem frissítették
-
manutdzoli
senior tag
Magyarosítás még mindig nincs a játékhoz?
-
tabrev
aktív tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Minden érdeklődőnek írnám: nagyon szívesen segítek, de nekem egyszerűbb, ha ide begépelem és itt meglelitek a - remélhető megoldást - a problémátokra

Ahogy én csináltam: "megszereztem" a játékot, feltelepítettem daemon segítségével, majd alkalmaztam egy "újabb" exe file-t, ezután feltettem az 1.1 "frissítést" majd a "megvásárolt" SecuRom progival rámutattam az exe file-ra és láss csodát
azóta megy.Remélem segítettem és nem rontottam bele a topikba - de többen érdeklődtek a megoldás felől és nekem sajna nincs időm mindenkinek külön elmondani ugyanazt.

Üdv
Még valami, túlzott tuning esetén is kilépkedhet a játék. Ezt sem árt tudni

-
True
aktív tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
A pénzes dolog már régebben volt téma (keress visszább nem emléxem mi volt a megoldás...), de a kifagyásod ezen a helyen szerintem új téma...
-
Freddy TNT
őstag
Szasztok!
Volna egy olyan problémám,hogy nem tölti be a következő pályát. Ott tartok hogy elérem a tengeralattjárót de azt tönkreteszik. Aztán meg valami kis hídon kell átmenni majd egy ajtó kinyitásával kezdi el betölteni a következő pályát.
El is kezdi,de kifagy vagy kidob az asztalra. Ugyan ez a hiba előfordul akkor is ha pénzt veszek fel. Ilyenkor is random módon kidobál.Tudna valaki segíteni ? Köszönöm

-
-
Anthony28
őstag
Még egy nehézségbe ütköztem...szerint a Boss rezidenciájánál vagyok és az a gondom hogy van egy átlátszó üvegajtó ami valamiért nem nyílik pedig arra kellene továbbmennem.Azt se tudom mi a feladat, mit kell keresnem hogy kinyissam az ajtót.
Idáig mindent sikerült megoldanom magamtól.Ebbe a részbe viszont "beletört a fogam". 
-
Anthony28
őstag
Srácok!
A méheknél levő résznél mindent megcsináltam...mindenkit megöltem, viszont nem tudok továbbmenni.Abból a prophyl dologból 1-et össze kellene szednem mert azt írja 6/7...5x bejártam már mindent de sehol semmi.Ezért nem enged tovább? Merre keressem?
-
Pocak89
senior tag
Hali! Egy nagy kérésem lenne. Tudna vki küldeni nekem egy original bioshock exe-t? Nagyon kéne. Köszöntem.
-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ok, köszi mindenkinek!

-
-
Gyusz
őstag
Végülis horror jellegű, de szerintem nem nagyon lehet benne megijedni. Mondjuk azért ez mégis csak egy felnőtteknek szóló játék, szerintem játssz vele tovább, aztán meglátod, hogy mennyire lenne képes az öcsédet megijeszteni. Egyébként hány éves és mivel játszott eddig, ami ijesztgetős?
-
Hi all!
Elkezdtem ezzel a gémmel játszani és az öcsém is szeretne vele játszani viszont nem tudom engedjem-e. Kb fél órát játszottam idáig, de jól látom hogy ez egy zombiölős, kicsit "horror" jellegű játék?
Köszi 
-
Anthony28
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Oké, de én annyira nem vágom ezt a SecuROM kérdést, nem tudtam hogy "privis" téma.
-
tabrev
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
THX!

Anthony28: egy kis segítség ---> nekem is @boltban vett változat van, szintén csak városba leérésig jutottam vele (Vista 64 bit van fenn, de Ati karival). A megoldásban egy SecuRom nevű progi segített.
-
Anthony28
őstag
Sziasztok!
Használja valaki Vista 32bit NV 169.25 driver-rel a játékot?
Csak azért mert nem igazán akar tovább menni a game miután az elején bezállok a liftbe...megy a vetítés majd amikor jön a töltés rész, miután kiszálsz a liftből... na ott nem megy tovább.Loading van majd nem válaszol.A vicces az, hogy a játékot tovább vittem már, csak akkor még valamelyik régebbbi driver volt fent és természetesen XP.
Esetleg valami ötlet?
-
Kareszovics
addikt
Fényképezés: egyértelműen fényképezőgépet kell szerezni, majd a szörnyet lefényképezni minél jobb szögből, még jobb ha akció közben

Fegyvert fejleszteni szintén gép segítségével fogsz tudni. Ritka, de van; követelmény nélkül kiválasztod a fegyvert amit fejleszteni akarsz, a gép ilyenkor "inaktívvá" változik.
-
tabrev
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
THX!
Közben kitapasztaltam. Még 1 kérdés: fegyvert miképp tudok fejleszteni? Ha jól láttam lehet őket upgredelni...
Á és még vmi, fényképezni miként kell? Olvastam vhol, hogy attól gyengülnek a monstrumok (Big Daddy-k).
Köszi! -
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
"Kislányos masina" ---> Gatherer's Garden

-
tabrev
aktív tag
Sziasztok! Miként lehet új slottokat megnyitni? Csak 2 van induláskor, de a telekinesis-t már nem tom hová tenni...

-
tabrev
aktív tag
Sziasztok! Tegnap megtörtént velem az ezévi csoda
az oly sokak által emlegetett, látott és érzett "kék halál" nevű windows effektus a Bio Shock hatására "piros halállá" avanzsált. Azt gondolom idelye visszavonulnom és elmélkednem... 
-
idiot
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Üdv!
Köszi a segítséget közben megoldódott.
-
idiot
tag
Segítsetek please!
Bioshock xp alatt patch-el az első pálya töltésekor kilép.What is it?

-
Sirandrish
legenda
válasz
Szabikaa20
üzenetére
ezt nem kellene megosztani itt...
-
Kareszovics
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
WAREZ-t nem szeretjük!

-
Szabikaa20
őstag
Nemsemmi jatek!Bar nekem meg csak a Demo van meg.
Az egeszet mar huzatom es 70% van,csak az a baj hogy nagyon lassan jon!!! 
-
Veg1ta
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nagyon jó kis játék. Tetszettek az olyan ötletek, mint a fényképezés, a fagyott dolgok kiolvasztása, holtakból való cuccolás......
Ráadásul nagyon jó a graf-ja is... Szóval... 
-
Veg1ta
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Most járok ott ahol Big Daddy szerkóban vagyok. Azt a csajt meg otthagytam.... Nem nagyon hat meg...

-
WonderCSabo
félisten
Bexart a Bioshock. Amikor még felraktam jó volt. Amikor a hulláknál e-t nyomok, hogy megnézzem a cuccaikat, és megnyomom másodszor, hogy elszedjem lefagy a játék, és kidob... 1.1 peccset is felraktam, a játékot újraraktam, nem segített.
Vki help! -
Vis Major
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
az érdekelne, hogy hol/hogyan látom mennyit kaptam el. Össze-vissza töltögettem, már nem emlékszem.
-
Vis Major
tag
Hol tudom megnézni, hogy játék közben egy adott pályán hány sistert kaptam már el? Vagy ezeket nem lehet kikerülni és ahogy haladok előre tuti beléjük botlom. Egyet sem szeretnék kihagyni.
-
Harti
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Most már betelt a pohár ezzel a Vistával akármennyire csilivili hiperszuper!
Ma visszarakom a jó kis XP-met és játszok végre!
-
Harti
senior tag
na ez a patch annyit segített, hogy most már addig se jutok el ameddig nélküle!
Már a betöltésnél kifagy!

-
Harti
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Vééégre!
Hátha sikerül mostmár kipróbálni!

-
Kareszovics
addikt
Üdv!
-
feka007
veterán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
DX10-ben csak a füst lesz szebb, mert azt 3D-s objectként kezeli a DX9-hez képest, és egy kicsit gyorsabb is.
Személyes vélemény, de én egyáltalán nem ájultam el a grafikájától, néhol már a gyomrom is felfordult a mértéktelen hdr használattól... -
Harti
senior tag
Még mindig nem tudok játszani a game-el!

Amint elérek egy bizonyos részhez, kifagy az egész játék és kidob desktop-ra!
Olvastam, hogy sok Vistát használó játékosnak ugyanez a problémája, van aki a driver meg a médialejátszók letörlése után tudott játszani, de nekem se driver se lejátszó nincsen telepítve!
Valaki help!

Új hozzászólás Aktív témák

- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) mentésem van. Igaz még nem néztem hol tárolja, és mekkorák, de ha kell valamelyik, szívesen elküldöm mailbe.

asszem előkeresem délután Én is újra egy kis nosztalgiából 
Ezt már láttam, De időközben fél napos törölgetések, állítgatások után Elindult! Tölt és megy. Kopp-kopp. Remélem fog is.
) Már elsem tudom képzelni mi a baj. Egész nap ezzel kínlódtam és már idegileg kivagyok. Tolni akarom már...
de jó
Gondoltam könnyítek az életemen is leírom a tevékenységet amit én csináltam - mivel többen érdeklődtek nálam ezen okból. Természetesen "eredeti" a game 
azóta megy.

az oly sokak által emlegetett, látott és érzett "kék halál" nevű windows effektus a Bio Shock hatására "piros halállá" avanzsált. Azt gondolom idelye visszavonulnom és elmélkednem...