- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
fnatic
tag
Most akkor mikor jön ki az a demo?
Augusztus 13. hajnali 3-kor? (Ha jól vettem ki a hsz-ekből)
szerk.: és honnan lehet majd lekapni? filaplanet?
[Szerkesztve] -
Ragnar_
addikt
válasz
Johnny Cage #194 üzenetére
Valószínűleg elég sokféle helyszín , meg monsta lesz , biztos lesz olyan is amit videon nem is láttunk eddig. Meg ennek a játéknak a hangulata lesz igazán odabaszós , amibe a grafika meg az egész design a játékmenet , a hangok és a story is beletarozik szerintem , ami igazából akkor jön át teljes egészében , ha játszol vele.
[Szerkesztve] -
ToxLee
őstag
Úgy volt ,hogy ma 9 kor adnak ki egy videót ami egy perces, és annak a videónak a végén mutattak volna valami meglepit. Elfelejtetted?
-
ToxLee
őstag
válasz
Johnny Cage #191 üzenetére
Nem erre gondoltam te.
Amit ma adnak ki, arra.
-
ToxLee
őstag
Hol van az utsó trailer?
-
dante3
addikt
Biztos jó game lesz, igencsak kíváló értékeléseket kapott:
OXM UK: 10
PCG UK: 9.5
Xbox World: 9.4
Alternative Press: 10
Game Informer: 10
Gamers: 9.8 -
Johnny Cage
addikt
Rövid áttekintés linkekkel: [link]
Ha kijön (ami Európában 24-ét jelent) lesz kritika is. -
dante3
addikt
Amíg jön a demó, lehet gyönyörködni!
-
dante3
addikt
válasz
Buldozer99 #181 üzenetére
Fanatikus vagy?
-
Gyusz
őstag
Egy video review, néhány eddig nem látott jelenettel: SPOILER VESZÉLY! [link]
-
dante3
addikt
válasz
Buldozer99 #170 üzenetére
Azt írják Kb.: AM 3.00-kor jön.
-
fpeter07
veterán
válasz
Buldozer99 #170 üzenetére
Az
Végre kijön vmi normális játék is.. A novemberunk lesz mozgalmas majd
-
Buldozer99
senior tag
Ma demó?
Hude király lenne
-
ToxLee
őstag
Experience Rapture as you never have before. Tune in to Spike TV's new original action drama series ''The Kill Point'' starring John Leguizamo and Donnie Wahlberg this Sunday night, August 12, at 9pm/8c to witness the worldwide debut of the launch trailer of 2K’s upcoming video game, BioShock. And after the 60-second trailer, keep watching for the surprise announcement by Game Head’s Geoff Keighley.''
-
dante3
addikt
Nforcen azt írják, hogy ma vagy holnap jön demo!
Igaz lehet? -
Vistaboy
veterán
Hivatalosan is bejelentették, hogy a játék elkészült! [link]
Minimum Requirements:
CPU - Pentium 4 2.4GHz Single Core processor
System RAM - 1GB
Video Card - Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550).
Sound Card - 100% direct X 9.0c compatible sound card
Hard disc space - 8GB free space
Recommended Requirements:
CPU - Intel Core 2 Duo processor
System RAM - 2GB
Video card - DX9 - Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better) / DX10 - NVIDIA GeForce 8600 or better
Sound Card - Sound Blaster X-Fi series (Optimized for use with Creative Labs EAX ADVANCED HD 4.0 or EAX ADVANCED HD 5.0 compatible sound cards)
[Szerkesztve] -
Tzeentch
csendes tag
Nagyon király az új videó ráadásul már arany lemez a Bioshock
na már csak durván egy hét és kinnt lesz
-
Vistaboy
veterán
Aranylemezen a Bioshock! [link]
-
Buldozer99
senior tag
Igen jók az új videok!
-
Tzeentch
csendes tag
Azért közeleg a megjelenés ideje áhh végre. Tényleg remélem nem lesz ilyen aktivációs hülyeség hozzá vagy igen?
-
feka007
veterán
Ez a System Shock 2 nem hivatalos folytatása, nem? Akkor csak jó lehet
-
Tzeentch
csendes tag
Én már nagyon várom a progit már rég játszottam valami érdemleges fps-el és ez annak tűnik végre. (legalábbis remélem)
-
Boglya
senior tag
válasz
Buldozer99 #138 üzenetére
Nna már nem kell sokat várni
. Marha jó h pont a pótvizsgám elé biggyesztették 10 nappal a megjelenést, ez jelentősen csökkenti az esélyeimet a 2esre
.
-
Buldozer99
senior tag
''Augusztus 21 lesz az a nap, amit már sokan és régóta várunk, hiszen megérkezik az FPS 2.0, azaz a BioShock. Bár sok videót és képet láthattunk már eddig a játékról, a várakozás utolsó heteiben is jól jön némi betekintés a műbe. A mostani trailer a játékmenet részleteit mutatja be számunkra némi magyarázattal körítve''
[link]
forrás:cybergen.... -
Vistaboy
veterán
válasz
Buldozer99 #135 üzenetére
Ügyesen bekopiztad a Gamekapocs cikkét...
-
Buldozer99
senior tag
Több helyen jelesre vizsgázott a BioShock
Platform: PC, X360 Típus: Érdekesség
Dátum: 2007.07.31. Író: fojesz
Néhány szerencsés külföldi kolléga már szemügyre vehette az augusztus végén boltokba kerülő BioShock végleges verzióját, mely a hírek szerint rendkívül jól teljesített.
Sejtettük ugyan, hogy nem érheti majd panasz az új FPS-t, mely mint kiderült, nem csak szép, de rendkívül hangulatos és innovatív is. A PC Gamer profiljához hűen a számítógépes változatot vette górcső alá, s remek osztályzattal illette a játékot: 95 százalékot szavaztak meg neki a tesztelők. Az OXM a konzolos (Xbox 360) változatot tesztelte és maximális pontszámmal ajándékozta meg a kicsikét vagyis tíz pontból tizet ért el a sikervárományos lövölde. -
Vistaboy
veterán
Hamarosan jön a Bioshock csak felnőtteknek szóló kipróbálható demója (Szokás szerint csak XBOX360-ra.
). [link]
-
dante3
addikt
Hamarosan demo: [link]
-
Vistaboy
veterán
Hát, Interneten kötelező lesz aktiválni? Kíváncsi vagyok, mennyi idő múlva lesz No-Activation Crack...
- Is there another way to activate the game if you don’t have internet at home?
- No, you must have an internet connection to install and activate the game. It is part of the system requirements because of this. -
dante3
addikt
Beállítások, menü ,részletek!
[link] -
Ragnar_
addikt
Remélem azért nem lesz olyan nehéz , mint annó a system shock2 volt.
-
ToxLee
őstag
Nem igazán várom a Bioshockot ,de ha megjelenik ,akkor minden féle képpen ki fogom próbálni.
-
Ragnar_
addikt
Hát az ingame videok alapján én nagyobb gépigényre számítottam. Az ajánlott sem igazán vészes.
[Szerkesztve] -
Gyusz
őstag
Megjöttek az első infók a gépigényről [link]:
Windows XP (Service Pack 2-vel) vagy Windows Vista
Minimum gépigény:
Processzor: Pentium 4 2.4GHz Egy magos processzor
RAM: 1GB
Videokártya: Direct X 9.0c kompatibilis videokártya 128MB RAM-al (NVIDIA 6600 vagy jobb/ATI X1300 vagy jobb, belértve a ATI X1550-at is).
Hangkártya: 100% direct X 9.0c kompatibilis hangkártya
Merevlemez: 8GB szabad terület
Ajánlott gépigény:
Processzor: Intel Core 2 Két magos processzor
RAM: 2GB
Videokártya: DX9: Direct X 9.0c kompatibilis videokártya 512MB RAM-al (NVIDIA GeForce 7900 GT vagy jobb). DX10: NVIDIA GeForce 8600 vagy jobb
Hangkártya: Sound Blaster¿ X-Fi™ series (Optimalizálva a Creative Labs EAX ADVANCED HD 4.0-re vagy EAX ADVANCED HD 5.0 kompatibilis hangkártyára) -
Boglya
senior tag
válasz
Stalker-2572 #105 üzenetére
Már nem kell sokat várni, remélem nem csúsznak a megjelenéssel
.
-
vittuka
aktív tag
Van valami pontos megjelenés kitüzve? Nemrég az egyik pc-guru azt írta, hogy nyár elején érkezik a lost planettel együtt... :\ Nálam már benne vagyunk a nyárban..
-
Gyusz
őstag
válasz
Stalker-2572 #102 üzenetére
Szerintem is ugyanaz a kettő, de érdemes nagyobb felbontásban nézegetni a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged