Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikámer
tag
válasz
Tsumaas
üzenetére
A régi op rendszeren 2-szer,most 1-szer
,de azt figyeltem meg,hogy mindig uott dob ki az elsö pályán amikor rácsatlakozik arra a micsodára én pedig ki kellen szállnom, nagy fekete ablak,de a háttérben megy a játék tovább mindaddig amig le nem okézom a boshock exe hibát talált üzenetet
4.10 -es Daemon toolsot használok probáltam csak a securom opciot,aztán az egészet on-ra tettem majd off-ra,a virusirtot is kikapcsoltam semmi.. -
pikámer
tag
válasz
Tsumaas
üzenetére
Nem megy ujratettem a rendszert egy picivel tovább megy de megint kidobja valami ilyennel,hogy a Bioshock exe hibát észlelt ezért leáll.
Arra kezdtem gyanakodni,hogy mivel ennek az ECS lapnak specko int hangja van(IDT) nem e azzal akad össze.
1.1 -eshez találtam patch-et de nekem 1.0 -om van
-
pikámer
tag
Hol vagytok emberek?

-
pikámer
tag
Hejj emberek arra gondoltam,hogy ne porosodjon tovább ez a játék a polcon install fel és játszadozzam egy kicsit de én is azzal küszködöm,hogy kilépeget.
Visszaolvasgattam de szivesen meghallgatnák egy személyre szabott receptet ha nem tul nagy kérés.
Konfig, 780-as ECS lap,5000+ BE,2600XT,2Giga ram,8.6 Catalyst.
A játék nem boltban volt vásárolva ugy kaptam "ajándékba" fent van patch is ugyhogy driver cserére tippeltem. -
madface
csendes tag
Hi!
Nincs valami megoldása arra hogy a game-t ne csak a X360-as kontroller-rel lehessen tolni?
Nekem Logitech Rumblepad2 gamepad-om van! Tudom, a kontroller saját szoftverével lehet bűvészkedni hogy az egeret meg billentyűzetet szimulálja, de valami jobb és elegánsabb megoldásra gondoltam!Előre is köszi!
-
Dean
tag
Nézem ezt a: BioShock Walkthrough
abban soha nincs behúzva a színpad függönye, nálam miért? -
Dean
tag
segítsetek lécci mert szétvet az ideg
-
volvoguy
addikt
Üdv. Most toltam végig a cuccot....egy pár dolog ne mvilágos. Szóval rájöttem ,hogy Atlasról és a családjával nem történt semmi. Valóban Atlas igazából Fontaine volt, és így vezetett el minket a végső harcig?
Valamint, hogy én "jóként" vittem végig a játékot, a végén a kislányokról kaptam egy rövid videót. A "rossz" befejetés miben különbözik? Ott is meg kell küzdeni Fontainnel? A kislányok jönnek és lebökdösik? Illletve más videó lesz?
-
Dean
tag
Fitzpatrik is megvan.
Mégis hogyan tudom elhelyezni a keretekben a fotókat? -
Dean
tag
Sziasztok!
Elakadtam - de már jó idelye!
Fort frolic- nál vagyok.
A sárga nyíl mutatja, merre kell menni az átriumba, hogy kitegyem a fotókat a színpadra.
A színpad függönye be van húzva és nem tudom kinyitni.4 fotó kéne ha jól értem 2 megvan Finnegan és Rodrigez
A másik kettőt hol a fenében találom?
Egyáltalán ezen a pályán vannak?köszi
Ui: 10 x kőrbejártam mindent
-
Vistaboy
veterán
Feloldották a korlátozást a Bioshock-ról.
"Kisebb felháborodást váltott ki a BioShock megjelenése előtt az a hír, hogy a 2K Games egy speciális védelemmel látja el a játékot, amelynek köszönhetően nem lehet majd akárhány gépre, akárhányszor feltelepíteni a programot. És bár később kiderült, hogy a limit nem is olyan vészes, mint amilyennek elsőnek tűnt, a fejlesztők ma bejelentették, hogy megszüntették a korlátozást - ehhez pedig nem kell semmilyen patchet letölteni, a művelet automatikusan megtörténik annál, aki rendelkezik élő net hozzáféréssel."
Forrás: PC Dome. -
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Ha megnézed az adatait láthatod hogy Ati kártyája van
az Nvidiával nem sokra megy egy 2600XT-hez
lehet épp ez a gond 
-
fpeter07
veterán
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
egy hét alatt rá jött a hejes megoldásra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Papi74
aktív tag
Még mindig nem müxik a biosock pedig már a patch-et is felraktam,nem tudom mi a problémája.Valaki valami okosat

-
Papi74
aktív tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Hello
Nekem atis kártyám van a legujabb driver-el és vista.lehet hogy vissza kéne rakni az xp-t

-
Papi74
aktív tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Milyen drivert raktál fel

-
Papi74
aktív tag
Hello
Felraktam a Bioshock-ot szépen el is indult,kiusztam a vizböl beszáltam a buvárharangba,és amikor leérek és indulna a játék egyszerüen kidob asztalra.valaki tudna segiteni hogy ez miért van

-
fpeter07
veterán
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
mitől vagy attól kocka hogy visszaolvasol? ám mind1 de télleg jó lenne már magyarítás hozzá...
-
Gyusz
őstag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Talán mert még nem adták ki link... Elvileg már elkészült a fordítás, csak még a tesztelés zajlik.
-
Süni 1985 F
senior tag
Még mindig nemtalálok magyarítást hozzá

-
Baboon
senior tag
Sziasztok!
A kérdés egyszerű: miért nincs hang se menübe se játék közbe? Vmikor már volt ilyen régen egy játéknál de ne mtudom hogy oldottam meg. Lehet sehogy.
Amúgy audigy2-m van.
Előre is köszönöm -
fpeter07
veterán
válasz
maxlanders
üzenetére
Az erkényről egy krapek gránátokat dobál, először is meg kell keresned a telekinézist, egy tenisz szoba szerűségben lesz, utánna vissza mész oda elkapod a gránátját vissza dobhatod neki ( de mindig jön egy új
) dobj egy gránátot a neon-ra -
Elydan
aktív tag
válasz
maxlanders
üzenetére
Pc gurun találsz végigjátszást,az talán segít. Ez nem az a rész,amikor az emeletről vki sorozatosan dobál gránátokat?
-
maxlanders
tag
Valaki segítsen. Már az elejefelé elakadtam, ahol át kellene menni, de leszakad vagyis lerobban az a nyamvadt neon. Alatta nem tudok átbújni, visszafelé kéne menni?
Help
Pontosabban itt:
[link] -
Elydan
aktív tag
Sziasztok,
most kezdtem el a Bioschockot,és nagyon tetszik. A gondom az vele,hogy kicsit nehéznek találom.
Neptune Bountyban vagyok és egy big daddyt próbálok eliminálni,de nem megy. Tud vki vmi jó taktikát ellene? Az a rész amikor gránátokkal dobálják páran,és én is lövöm,de mindig kicsinál...
Közép fokozaton kezdtem,de lehet elég lenne először a legkisebb is...
Eddig 3 plasmidom lehet: fire, schock, telekinesis. Melyik kettőt érdemes választani?
-
Disturbia
csendes tag
Na megnéztem ja, hát remélem sietnek
Egyébként valahogy úgy van, hogy van német is meg angol is csak az angol használhatatlan ha visszatennék vagy mi szóval a németet tudják angolba tenni csak magát az angolt nem fordíthatják...vagy mi a szösz
kicsit zagyva volt 
-
True
aktív tag
Rosz helyre...

-
fpeter07
veterán
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
szálj be közéjük te is
(2-en 3-an fordítják, főképp német nyelvből, és csak 1 tud németül) -
Disturbia
csendes tag
Egyébként magyarításról hír?

-
VinoRosso
veterán
hali!
Valamiért nem fut a Vistán nekem ez a játék. Lehet hogy a Vista szar, de nem tört, 30napos próbaverzió, próbáltam utlimate-en is, meg home premiumon, nem indul, a logo még bejön az elején aztán a program működését leállította hibaüzenet...xp-n tökéletesen futott.Rendszergazdaként lett telepítve, práblátam kompatibilitástt is állitgatni nem hatja meg. Valakinek volt hasonló gondja? Mi lehet a hiba, patchelnem kéne vagy mi?
-
skyboi
tag
Megvettem a gamet, 3000 huf volt itt a ph!-n. Kellemesen csalódtam, nem csak gyönyörű(az a víz
), de nagyon jó a hangulata is. 1680-ban nagyon szépen fut, persze látványjavítókkal. A másolt változat nekem is folyton kilépdelt. Az eredeti simán fut. -
Disturbia
csendes tag
De az 1.1-es patch rengeteg felirat időzítési hibát javít arról nem beszélve, hogy új plazmidokat tesz be(amik eddig is bent voltak csak most "unlockolja" őket). Szóval azért én nem adnám fel olyan hamar azt a patchet

-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Felraktam ezt a tuti kis game-et hogy végre hosszú idő után játszhassak valamivel. Az ezer éves konfigomon is nagyon jól megy szép grafikával, csak egy a gond: Felraktam az 1.1-es patchet és azóta nem akar úgy indulni, ahogy kellene neki. Ez azt jelenti, hogy hiába indítom el nem történik semmi. Ha mégis, akkor hibát ír ki és szintén nem indul el. Vagy bejön a Bioshock kis logo középen, tölt egy kicsit és "windows hibát észlelt, ezért leáll." Néha ennél is tovább jut, akkor bejön a fehér képernyő és szintén hiba. Legtöbbször a d3dx9.dll-re hivatkozik. A legfrisebb nvidia driverek vannak fenn a 7600 GS karihoz, a legújabb márciusi DX9 és XP SP2 az összes frissítéssel. A poén az, hogy legtöbbször az megoldja a hibát ha újra felrakom a patchet
Ha utána elindítom megy szépen, kilépek, újra indítanám és semmi... Nem tudom ez mitől lehet, de elég zavaró, mert nagyon tetszik a játék. Valakinek van esetleg valami ötlete? 
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok
Felraktam a game-et. Minden csodajó lenne, de már a legelején, h lezuhan a repülő és jövök fel a víz felszínére elmegy a hang.
Valakinek esetleg vmi ötlet? 
-
Pocak89
senior tag
A magyarítás halad. Azt írják már nincs vissza annyira sok.
magyarítás honlap -
DroneZ^
őstag
Szerintetek elfutna a Bio 32bites vistan ezzel a géppel, maximum-veryhigh grafikán:
8800GTS 512 G92 gyári emelt orajel: 650/1960
core2duo e6750@3,2ghz
2x2giga ddr2800@960 -
Shad0w
senior tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Privát akart lenni...
-
Biga123
addikt
Hi All
Vista 64 - alatt nekem mé nem megy a game... ????

-
Mans20
addikt
Ja hát a térképet én 10 másodpercenként néztem
a fegyvereket meg nemtudtam hogykell kombinálni.Az egyik legnagyobb öröm azvolt amikor betöltött a játék és kiúsztam a partra,és csodálkoztam,hogy max grafikával normálisan fut a 2 éves gépemen.Amikor sokan támadtak akkor volt,hogy kicsit szaggatott de türhető volt.Azok a repkedő izék meg meghülyítettek.
Az Enrage plazmid meg nemtudom,hogy mi célt szolgált.Az útolsó elötti pályán meg midig változott autómatikusan a plazmidom,azthittem valami bug.A második rész meg nemtudom miről szólhat majd,elég hülyeség,hogy az előzményekről csinálnak második részt,mostanában ez a divat mint pl a stalkernál is az lesz.
-
csana
senior tag
Én is így voltam.. Eleinte láttam (10 percet) a havernál mit mutat, gondoltam elég gáz. Aztán mindenhol azt olvastam, hogy mekkora game, na mondom, akkor bennem van a hiba. Felraktam nálam, és nemkicsit megfogott a hangulat. Volt hogy 3 órát toltam 1huzamba.. Nekem nem tűnt rövidnek a game (hardon), főleg hogy utolsó dolog volt a nyilacska követése. Inkább szívtam magamba az elhagyott jegyzeteket, meg csiszoltam a gyilkolási technikám
A vége meg szerintem nagyon csavaros lett.. duplán is.. Valahol néztem korábban egy nagyon jó magyar végigjátszást, ahol kifejtették a dolgokat, de nem olvastam bele sokat, mert inkább a saját fejem után mentem. Ez meg főképp tetszett, hogy igaz lineáris a történet, de mégis külömböző uton is el lehet jutni az adott pályán a végkifejlethez. Én csak azt sajnáltam, hogy például nem adhattam meg én a pályán belűl célokat magamnak a mapon, amit mondjuk1 kék nyíl mutatott volna, mert ha felfedezni indultam necces volt félpercenként meglesni a térképet, hogy akkor most melyik lépcső hova is visz stb.. -
Mans20
addikt
Ok kösz,csak én azthittem,hogy a végén valami hasonló orvosruhás vagy hasonló idióta lesz a főnök,meg az a ryan se tudom hogy mért kérte hogy öljük meg.Nemártott volna legalább valami magyarszöveg
a rossz befejezést meg megnéztem videón.amúgy qrvajó volt a játék
pedig kétkedve kezdtem el. -
csana
senior tag
SPOILER!
Nekem úgy jött le, hogy miután megmentettük Rapture-t, és a főnök is odalett, -aki mellesleg azt várta volna, hogy együtt irányítjátok a city-t, hiszen innen származol- a megmentett kislányok felajánlották hogy lehetne a főhős a góré (azaz mi) a lenti világban, de inkább úgy döntünk, hogy kihozzuk őket (mint egyetlen normális lényeket) a lepusztult közegből, hogy aztán a felszínen telljes életet tudjanak élni. Mindegyik beilleszkedik, és családos sisterek lesznek, akik termászetesen sosem feledik, ki mentette meg őket, ezáltal lényegében nekünk is lesz egy családunk.. -
Mans20
addikt
Most lettem vége a játékkal.Az utolsó 3 kiscsajt megse találtam,csak a daddynek a nyivákolása ment de azt se nagyon leltem.A jó végét kaptam,csak valaki leírhatná mondjuk privátba ,hogy mi volt a végén a lényeg,vagy valami linket ahol ellehet olvasni magyarúl.
-
beno01
csendes tag
Sziasztok!
A Poseidon Plázánál vagyok elakadva, ahol Hector Rodriques-t kell megölni!
Egy helyiségbe nem jutok át, amihez egy lépcső lejáró vezet! A lejárón rács van!
Ezen kívül már a Poseidon Plázában midenütt jártam!
Várom a segítségetek!

-
beno01
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy nem tud valaki valamit Bioshock magyarosításról??
Van egy oldal, ahol most van folyamatban a fordítás, de ki tudja, hogy mikor lesz meg!
Szóval???Most kezdtem el játszani vele kb 2-3 napja és nagyon jó!
-
csana
senior tag
válasz
Andras828
üzenetére
Én nem figyeltem mit reagál a sister, csak rárontottam a daddy-re
. Egyébként tényleg bazijó game. Nayon bele tudtam magam élni a storiba, és a hangulata valami iszonyatosan jóra sikerült. Rég voltam ekkor kocka egy játék miatt.. Jól elvan az AI-is, élik a kis életüket, taktikáznak.. Meg másznak a falon
hát az kész.. Annyira soxínű a game, hogy inkább nem írok regényt ide, de impressiv, az biztos.. (Tyű, meg mennyi módon lehet csapdát állítani)
Új hozzászólás Aktív témák

- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Tölts le egy másik verziót, és azzal játsz. 
,idöközben megvan a hiba mert lekaptam egy vincsire és feltelepitettem egy másik gépre ahol ua a hibát idézte elö,tehát ezzel én nem fogok tudni játszani but thx for support guys.
pikámernek ment ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a rossz befejezést meg megnéztem videón.amúgy qrvajó volt a játék