Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolg22
újonc
válasz
Doky586 #3025 üzenetére
Bocsi, lehet hogy félreérthetően fogalmaztam. A gép teljesen újan lett vásárolva, és a BIOS nincs ellátva jelszóval. Igazából még a boot sequence-t is tudom módosítani, csak semmilyen hatása nincsen. Csak és kizárólag a saját boot managerét indítja el, amiben csak a win8 van mint bootolható lehetőség. Sok helyen (többekközt a belinkelt fórumon is) olvastam hogy ez orvosolható probléma, csak egy úgynevezett BIOS mod kell hozzá amit erre a típusra írtak. (Csak zárójelben jegyzem meg hogy utánnaérdeklőve kb. 10.000 Ft-ért csinálnak egy ilyen "kilockolást" erre felénk, de nem szeretnék olyanért fizetni amit én is meg tudok csinálni, kellő utánnajárással) Ezért is ment a kérdés ide, biztosan találkozott már valaki hasonló problémával, vannak tapasztalatai, emlékei honnan lehet beszerezni egy ilyen (nagyobb esélyjel jól működő) BIOS mod-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
- Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest