Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
Üdv.
Egy olyan bosszantó problémám akadt, amin nem tudom, hogy lehet-e segíteni!
Nos: Kb. egy hónapja, ha bármikor kéri a gép az újraindítást, esetleg én indítom újra, akkor a BIOS már az indulásnál megáll! Viszont, ha leállítom teljesen és úgy indítom el, akkor hibátlanul elindul a gép és pik-pakk belép a BIOS-ba is, ha azt szeretném. Tehát így ebben a formában OK az indulás, de újraindítás esetén nem akarja az igazságot!Próbáltam már mindent. BIOS reset, SATA kábelek cseréje, új BIOS, Windows újra telepítés, (Ennek nincs köze a BIOS-hoz, de hátha) eredmény ugyan az, nem tudja átlépni a BIOS-t, csak ha normál módon indítom!
Na ez mitől lehet? Visszatettem azt a BIOS-t, ami a vásárláskor is rajta volt, semmi ismét megáll! Újraindítás semmi, sima start OK!
Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arch Linux
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest