Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atikusz
senior tag
sziasztok
van egy viszonylag régi mercury alaplapos gép. a probléma az lenne, hogy windowst szeretnék rá újratelepiteni, de akárhogy próbáltam beállitani biosban, hogy dvd-ről bootoljon, egyszerűen nem tudtam úgy, hogy működjön is. IDE csatolós a HDD is. a dvd-t slave-re jumpereltem (jobb oldalra tettem azt a kis pöcköt) az ide kábel közepét rádugtam, a hdd-re meg az ide kábel végét. a kábelek nem egy kábelkötegről vannak, de úgy gondolom nem ez lehet a probléma. biosban konkrétan nincsen dvd-rom opció hogy beállithassam first boot-nak, hanem csak CD-ROM van meg IDE-01, IDE-02... stb. szóval már a kábelekkel is szórakoztam egy pár sort, meg a biosban is, tényleg nem tudom mi lehet a probléma. aki tud, kérem segitsen. előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Bestbuy játékok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bittorrent topik
- Robogó, kismotor
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest