Hirdetés
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex85
csendes tag
Sziasztok!
Alaplap/BIOS témában keresek tapasztalt segítőt:
Egy MSI K9VGM-V lapon akartam BIOS-t frissíteni, életemben először(és utoljára) Win alatt, de behalt flashelés közben. Most indításkor csak rövideket sípol, de semmi más(CMOS reset nem segít).
Olvastam, h ilyen vészesetben floppyról v CDről "vakon flashelhető", csináltam bootolható formátumú lemezeket(flash exe+flash kép+matatott autoexec.bat), de egyikről sem olvas semmit.
Van egy másik gépem(Abit NF7S), amin a BIOS chip szintén PLCC32 tokozású. Régebben olvastam, megoldható h a jó gép elindít, BIOS ki, beteg/idegen BIOS be, flashelés a saját verzióra(DOS alatt), minden lekapcs és visszacsere...
Tisztában vagyok vele, h ez nagyon duuurva megoldás, és kiba**tt rizikós. De valaki szerint ez működne? Esetleg egyéb megoldás?Előre is köszönöm a segítséget!!!
(Ui.: Még a bootolható "vakon flashelést" kipróbálom vinyóról, hátha onnan olvas...)
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest