Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz margithid #32122 üzenetére

Ugyanígy vagyok ezzel. Pár tipp, hátha segít: ha szereted a galléros pólókat, de zavar, hogy beleizzadsz és nem szárad, akkor érdemes lehet szétnézni a túraruházatok között, több gyártónál láttam olyan galléros pólót, ami szintetikus vagy modal anyagból készült, pl. Odlo, Peak Performance, Stormberg. Én is nemrég jöttem rá, hogy a galléros cuccokban jobban érzem magam, ezért korábban feltúrtam a netet párszor a témában. Egyelőre csak ingeket vettem, van egy poliamid Odlo-m és egy lyocell Jack Wolfskin-em.
    A lenre én is nagyon kíváncsi lennék, de túl sznob vagyok a Sinsay meg társaihoz, márkásabb cuccokból meg egyelőre nem találtam olyan len pólót vagy inget, ami tetszik. Uniqlo-nak van pár, de a méretezésben, szabásban nem vagyok biztos.
    Gyapjú: a normál gyapjúval vigyázz, mert gyakran macera őket mosni, szúrhat, viszkethet tőle a bőröd stb. Amelyik "fine wool", vagy "virgin wool", az általában sokkal jobb, de én inkább a merinót tudom ajánlani igazán. Azt sem árt külön spéci mosószerrel mosni (DM-ben filléres tétel), cserébe egy jó merinói puha, vékony, nem irritál, nem büdösödik, emiatt ritkábban kell mosni és bírja a 40 fokos mosást. Nekem Icebreakerek vannak, meg egy decathlonos sízokni imádom őket.

Új hozzászólás Aktív témák