-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
AboutYou visszaküldéssel kapcsolatban kérnék segítséget.
Leadtunk egy rendelést, amiben több termék volt.
Néhány nem felelt meg, azokat visszaküldtük.
Volt egy cipő, amit még nem küldtük vissza, vacilláltunk, jó-e a méret.
Rendeltünk egy nagyobbat, és végül az lett jó.
Most szeretnénk az eredeti rendelésben lévő kisebbet visszaküldeni, de már nem engedi a rendszer. Ha rámegyünk a visszaküldés gombra, nem tudjuk már a cipőt kiválasztani, mert azt írja, visszaküldés leadva.
Mit tegyünk? -
blueye
veterán
Valami nem volt kerek a BS rendszerében, reggelre meglatjuk megoldjak-e...
Egyszerűen stornozták a rendelésem, a voucher pedig már nem él, ennyit erről a vásárlásról
Van aki még így járt Olymp inggel, voucher-rel a hétvégén? -
válasz
Pendragon911 #31088 üzenetére
Olvasni jó dolog, lásd összefoglaló: Kupon kunyeráló topik
-
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok, CCC kupon van esetleg valakinél elfekvőben?
Köszi! -
doddencs
senior tag
van most bestsecretre kuponkód, ami cipőre is megy?
-
-
Ideg
aktív tag
-
st6969
őstag
A SHEIN üzletet nyitott az Örsön, a Skálában
Ha valakit érdekel (engem nem, mert nekem sokkal "közelebb" esik Kína, mint a 150km-re lévő Örs...csak pár kattintás). Állítólag az árak ugyanazok, mint a honlapon (bár kétségtelen, hogy offline meg tudod tapintani, esetleg felpróbálni). Lányomnak rendeltünk párszor, méretileg eddig minden rendben volt (ez nálunk már önmagában elég hihetetlen, offline boltokban sem találunk semmit szinte méretprobléma miatt...szóval extra kockázat egy ilyen rendelés). Anyaga viszont...hát, volt olyan is, ami egész jó volt -
Stylewars_kp
őstag
válasz
mert_csokis #31078 üzenetére
Jaja, 182cm 80kg. Szabása jó volt, anyaga nem tetszett. Ettől neked még beválhat. Most amik nálam bejöttek azok a P&B farmerek.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
mert_csokis #31076 üzenetére
én tavaly vettem egyet a szürkéből boltban próbálás után. kényelmes, kicsit rugalmasabb anyagú.
177/75-re a 32-es pont jó rám -
mert_csokis
senior tag
válasz
Stylewars_kp #31077 üzenetére
Próbáltad is üzletben?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
mert_csokis #31076 üzenetére
Élőben nem fogott meg.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
zgospel #31066 üzenetére
Néhány napja ebből rendeltem egyet. Sinsay app-on keresztül még lejött belőle 25%, szóval kemény 3.450 forint volt a történet.
Képek alapján egész jó a szabása, aztán majd kiderül élőben. Ennyiért lassan egy pólót nem kapni, szóval nincsenek nagy elvárásaim. Nagyon mellélőni sem lehet vele szerintem. -
zgospel
őstag
Tudnátok slim fit farmert ajánlani, ami tényleg jó minőség, és tényleg slim fit a szabása? Normál derékkal. Árban jó lenne mondjuk 15k-ból kihozni, de ha megéri a minőségi és tartóssági felárat, akkor lehet 20-25k Ft is. 32x32 méret.
Kontextus: másfél éves Mustang slim fit farmerem hátul hosszában elszakadt a zseb mentén. Szabásra és kényelemre egyébként tökéletes volt, de 23 ezerért tartósabbat vártam volna.
Most Black Fridaykor vettem AboutYou-ról egy slim fitnek írt Petrol Industries farmert, 29 ezer helyett 9 ezer Ft-ért, örültem hogy micsoda vételt csináltam, aztán amikor felpróbáltam láttam, hogy olyan bő szára van végig, hogy a 90-es évekbeli Fubu deszkás nadrágok megirigyelhetnék... Visszaküldtem.
Utána rendeltem Zalandoról egy Indicode Jeans-t, szintén slim fitnek írta a weboldal, tegnap jött meg, hát ez sem slim fit, ez egyenesszárú, az ülepénél kicsit még bő is. Megy vissza ez is.Van két kb 7-8 éves Levi's 501 farmerem, ezeknek a fazonja nagyon jó derékban és combnál is, egy bajom van velük, hogy térdtől lefelé már bőnek érzem. Van esetleg az 501-nek slim fit megfelelője?
Skinny fit nálam kizárva.
-
Dronte
aktív tag
válasz
Balion #31055 üzenetére
Hello!
az ár elsősorban anyagfüggő:
poliészter > pamut > gyapjú > kasmír általában a sorrendHa téli sálat szeretne, én javaslom hogy minimum pamut, de inkább gyapjú (vagy keverék, legalább 50% gyapjú)
Zalandon, BestSecreten, AboutYou-n találni bőven, nem olyan olcsó, de legalább nem lesz sz*r ha figyelsz az anyagra.
-
válasz
enginev3.0 #31062 üzenetére
About You repi anyagokból
-
ggeleven
őstag
A Zalando megveszi az About You-t 1,3 milliárd euróért
A kisebb verseny nem lesz jó. -
tisn
addikt
válasz
grizlisandor #31056 üzenetére
na az jo hir, majd meselj a tapasztalatokrol.
-
grizlisandor
veterán
BF alkalmával rendeltem Qwertee oldalról pólókat, megint változtattak rajta, az alján feljebb került a varrás, így remélhetőleg az első mosás után nem fog felkunkorodni.
-
Balion
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm szeretne sálat. Küldött is egy képet, hogy milyeneket szeret.
Szeretnék valami jó minőségű darabot rendelni neki, de teljesen tanácstalan vagyok. Számomra tökre ugyanúgy néznek ki ezek egy csomó oldalon, csak valahol 2500 Ft. (Zalando pl.), valahogy meg 15E (answear pl.).
Tud valaki sál ajánlást adni?
(na meg nem is nagyon találok ilyeneket magyar oldalakon. A lényeg, hogy jó minőségű legyen, de ne legyen átvágás az ára.) -
-
j.bravo
addikt
Zárt dobozban, azaz sötét helyen, normál szobahőmérséklete, nem összenyomva szvsz ha a molyok nem kezdik meg, nem gondolom hogy nagy bajuk lehetne… általános, nem nagyon speckó sportcipőnél.
Ha bőr, akkor néha adnék neki ápolót, hogy ne száradjon ki.Nagyon speckó futócipőknél lehet olyan hogy a csillapító anyag összeesik egy idő után, de azért ez sem olyan gyakori - szerintem. Futó(cipő) topikban lehet mást mondanának
-
Ka999
tag
Off-ba teszem, de részben a topic-hoz tartozik:
Meddig állnak el az új sport cipők a dobozukban?
Az utóbbi években elég sok cipőt vettem - részben ennek a fórumnak köszönhetően -, amit azóta fel sem vettem, ezért van, ami már 2-3 éve csak a dobozában van, felpróbáláson kívül egyáltalán nem volt használva. Van valami, amire figyelni kell, hogy ne legyen bajuk hosszabb távon így? -
mert_csokis
senior tag
válasz
mert_csokis #31046 üzenetére
Plusz két magyar oldal valamivel olcsóbban, nagyobb méretekkel.
Sizeer
11teamsports.huAz összefoglalóban egy rakás sneaker webshop-ot találsz még. Érdemes átnézni a javát, ez másképp nem megy.
-
mert_csokis
senior tag
Nike oldalán? Felteszem, hogy fehéret akarsz. Abból meg teljes méretsor van. Sajnos a retail ár alatt ritkán lehet kifogni ezeket. Mondanám a Fb-os sneaker csoportokat még. Ott talán 40e körül is ki lehet fogni őket. Sok a pesti eladó, így ha helyi vagy, a személyes átvétel is játszik.
Nyilván a Nike hivatalos a legtisztább. Ingyen hozzák és viszik a csomagot, nincs "kockázat". -
rwin5
őstag
sziasztok, szeretnék venni Nike Air Force 1 07-ot, de Zalandon csak 39-es méretig van számozva kapható, meg a balázskicksnél látok még, de onnan sose rendeltem. Esetleg van valami popular hely ahonnan ezt meg lehetne vásárolni és a visszaküldés is gördülékeny, ha úgy alakulna?
-
richkan
csendes tag
Egyszínű, mindenféle felirattól, mintától, márkajelzéstől mentes pólókat honnan szoktatok vásárolni? Olyat keresek, amik hosszabb időt bírnak. Szárítógépet is használunk, fontos hogy attól se essen szét gyorsan.
Eddig a H&M-ben vettem ilyeneket, de ezek elég hamar megadják magukat, nyúlik a nyakuk egy idő után. Persze ezek nagyon olcsók is.
Még korábban a Decathlonban vettem férfi slimfit pólót (egy zöldet próbaképpen), ami érezhetően jobb minőségű, eddig tök jól bírja, de ebből most 2-3 olyan szín elérhető, ami nekem annyira nem jön be.
Szóba jöhet merino gyapjú is.
Köszi a javaslatokat előre is.
-
LazyLarry
csendes tag
válasz
IntelKiller7 #31039 üzenetére
Csak gyerek cuccokra érvényes.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #31039 üzenetére
Csak gyerekcuccokra.
-
IntelKiller7
veterán
Zalando MIKULAS20 -20% extra.
-
jcrk
tag
válasz
#91658752 #31034 üzenetére
Több márkának is a van big & tall verziója.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ténylegesen 5-6XL méretű téli kabát létezik valahol elfogadható áron?
Apum 202 cm és 155 kg.
Találtam közel 10-12 olyat, ami széltében ok, de hosszban nagyon rövid.
Senki nem gondolt magas, nagy darab emberekre? -
margithid
veterán
válasz
luikay #31028 üzenetére
Nekem is az van, de az utóbbi 1-2 évben visszaapadt.
Amúgy nekem is szét szokott menni a sarkánál a cipőm, de a mostani asics cumulus 23 nagyon jól bírja, az elején avászon már kiszakadt kicsit, de sétálni még tökéletes.
Hasonlóan jól bírja mint a kayano 28.
A GT 2000 viszont gyorsan elrongyolódott a sarok résznél.Zalando-n lehetne valami jó kis futócipő leárazás, van 20% kuponom is.
-
Llew
senior tag
Szerintem valamit félrértetek. Semmi baja a sarkamnak, nem faj a labam, stb, egyszerűen par ev utan minden cipőm kikopik.
-
gangstagergo
senior tag
Sziasztok!
Glamour CCC kupont esetleg tudja valaki?
Köszönöm!
-
Llew
senior tag
válasz
Stylewars_kp #31023 üzenetére
Dettó. Kikötöm, megszoritva befűzöm mégis az összes cipőm sarka kikopik belül. Aminek bőr a belseje (ritka) az bírja kicsit tovabb
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #31017 üzenetére
Én a múltkor vinteden néztem szét, hátha találok valami új vagy újszerű cipőt jó áron és pont ezt tűnt fel, hogy nagyon sok cipőnek a sarka belül ki van szakadva. Meg is lepődtem és nem értettem a dolgot, mert nekem soha egyetlen cipőm sem szakadt ki ott, aztán meglestem a családtagok cipőit és ismét elcsodálkoztam, hogy azok is majdnem mind ki vannak szakadva. Később rájöttem, hogy miért: az összes családtag vagy el van hízva és a sörhas miatt kellemetlen lehajolniuk, vagy egyszerűen lusták és nem kötik ki a cipőket, csak lerúgják
. A másik, amit megfigyeltem, hogy gyakran nem szorítják meg rendesen a fűzőt, nem kötik szorosra, így hamar szét lehet koptatni a cipő sarkát belül.
-
gangstagergo
senior tag
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
gangstagergo #31012 üzenetére
Na igen, ott kikopik. Nem volt eddig olyan cipőm ami ott ne kopott volna ki. Volt egy quechua túracipőm. Nagyon olcsón vettem, de olyan kényelmes és strapabíró volt, hogy rendszeresen azt használtam 5-6 éven keresztül. Annak annyira kikopott a belső sarok része, hogy átlyukadt. Életem legjobb befektetése volt az a 5990 ft.
-
Sefter
veterán
válasz
gangstagergo #31012 üzenetére
ezt akkor teszed bele, ha már kikopott, vagy előtte, hogy ez kopjon?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Szabi® #31005 üzenetére
Nekem sosem volt, de vinteden árulom a húgom Timberland bakancsát, egyszerű, mint a faék, de a minőségébe valóban nem tudok belekötni így ránézésre.
#31006 rbalint88: egy 90%-ban működő recept: Vibram talp, velúr felső rész
. Ha ezek megvannak, már csak a ragasztást lehet elszúrni, de az könnyen javítható. Amúgy tényleg minden márkánál vannak elcseszett modellek, én pl. imádom a Lowa-t, de tőlük is fogtam ki egy olyan cipőt, aminek a sarka szétmállott. Vagy utcai márkákból szerintem az Ecco, Ara kiemelkedően jók, de a családban már volt egy olyan Ecco, aminek egy év alatt lyukasra kopott a talpa. Ennek ellenére még mindíg ajánlom ezeket a márkákat, viszont pl. a Salomont nem. Haveri körben 4 Salomonos van, ebből 3 eltörött a hajlításnál, egy meg bírja a strapát, de ott a kényelemmel van gond. Nekem 3 Salomon cipőm volt/van, egyik szokás szerint hámlott, törött a hajlításnál, egyiknek a középtalpa múlt hétvégén egy 7km havas túrán a hidegtől szétesett, egy viszont bevált és voltam olyan hülye b*rom, hogy eladtam
. De én soha a b*dös életbe nem fogok többé Salomont venni, az fix.
-
SOAD19
addikt
válasz
rbalint88 #31006 üzenetére
Nincs mese, vegyél egy biciklit, rollert, esetleg autót.
Amúgy én is igénytelenbe tolom (ha annak számít), egy cipőt hordok az év jó részében, egy Quechua-t, mert gumis az orra, ami jól jön, mert bicajjal közlekedek, és így nem lesz mindig retkes a cipő orra, mikor a pedált indulásnál felhúzom kezdő pozícióba. Illetve a gumi könnyebben takarítható, strapabíróbb. Tavaly vettem egy ilyen Sauconyt nyárra, de már első viselésnél retkes lett az orra, úgyhogy le is tettem, bicajozásnál hanyagolom.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Stylewars_kp #31007 üzenetére
Nálam is a Vans vált be az utóbbi időben. Egyedül a belső sarok rész kopik ki egy év után, de azt meg Aliexpresses filléres műbör sarokvédővel tudom javítani.
Ehhez hasonlót vettem ha valakit érdekel [link]
-
WayneGace
őstag
Mit jelent az, hogy fél évet bír, egy évet, hármat? Minden nap azt hordjátok?
-
luikay
aktív tag
Nike.com oldal nincs a helyzet magaslatán, nekem is, kollégámnak is "elveszett" az onnan érkező csomag. Aki esetleg karácsonyra onnan szeretne bevásárolni, érdemes átgondolni.
-
Szabi®
addikt
válasz
jjeahh #31002 üzenetére
Nekem még a Timberland, mint márka vált be, és az viszont csak a "favágós" vonalon mozog jobbára. Tartósságra sztem átlag feletti, mind a street fashion része, mind az outdoor.
Cipőmárkában amivel még soha nem nyúltam mellé az a New Balance , viszont ezek nincsenek agyondizájnolva, konkrétan 1-2 formasémára épül a brand, csak a színvariácó ami eltér, viszont tartós, bírja a strapát. -
lsebestyen
addikt
válasz
goccer #31003 üzenetére
Kettőt is megjártam ma.
M3-nál vettem át a nikesat, illetve voltam a Budai depoban is, ott nem sikerült átvenni egy alis csomagot, azt mondták az M3-as depoban van. Jó, hogy onnét jöttem, cseten direkt rákérdeztem, hogy hol van...Nem baj, legalább bringáztam egy jót (M3-hoz szerintem csak autóval lehet eljutni). DPD depo keresővel amúgy kiadja, hogy melyikben lesz irsz alapján (vagy nem...)
-
goccer
aktív tag
válasz
lsebestyen #30999 üzenetére
Van most egy második körös rendelésem, Alzaboxba ma próbálták épp sikertelenül kiszállítani
. Egyébként azért odakértem, mert nem engedett a fizetés oldalra ha házhozszállítást választottam ki. Hol van ez a depo, M3-asnál?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Szabi® #30998 üzenetére
Ja, nekem már szinte egyetlen casual ruhadarabom sincs, túra vagy terepfutó az összes, de főleg túra és abból sem a divatos cuccok (Terrex, Salomon, Merrell, Columbia stb), hanem a klasszikus régivágású drágább márkáktól próbálok vásárolni. Ha spórolni kell, akkor amúgy mostanában egész jó tapasztalataim vannak a Mountain Warehouse cuccokkal, egyszerűek, mint a faék, általában olcsó anyagokból dolgoznak, de sokkal tartósabbnak tűnik eddig mindegyik MW ruhám, mint a szintén jó ár/érték arányról híres Decathlonosak. De! Cipőt azért tőlük sem vennék.
Én amúgy meg tudom érteni azokat az embereket is, akik nem akarnak utcán túrázókinézetet, anno 20 éven át nem akartam bakancsot venni csak azért, mert mindegyik bakancs úgy nézett ki, mint egy bakancs
. Ha jól rémlik akkor billent át az agyamban a kapcsoló, amikor egy helyi boltban felpróbáltam egy Lowa-t és azonnal ráéreztem az ízére, rájöttem, hogy nem is néz ki rosszul a lábamon, na innentől már nem volt visszaút
. Ma már tényleg ott tartunk, hogy a túraruházatokból olyan szettet is össze lehet legózni, ami kis túlzással már-már elegáns, szal már a túrázó kinézet sem lehet kifogás. Casual márka fronton amiben kellemesen csalódtam mostanában, az a Marc O'Polo, általában időtálló, tartós, minőségi cuccok és nagyon gyakran prémium anyagokból dolgoznak, de sajnos meg is kérik az árukat, durván túl vannak árazva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest