-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ecipo visszaküldésnél elég kitölteni az oldalon a visszaküldést és feladni a csomagot, vagy kell nekik elállási nyilatkozat is ?
-
margithid
veterán
A higher state zoknik is nagyon jók.
A sportsshoes.com-ról lehet rendelni. -
Ka999
tag
Felismeri valaki ezt a zoknit? Vagy ehhez nagyon hasonlót?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
robag93 #32250 üzenetére
Van olyan vonal, amiben nem lehet nagyobb minőségkülönbséget elérni. Egy lenvászon ing anyaga gondolom általában ugyanolyan, a varrás minősége, szabás lehet max különböző. A legnagyobb különbséget utcai ruháknál én a prémium anyagoknál érzem, mármint olcsó kategóriában egyszerűen nem létezik pl. modal vagy lyocell, ezért próbálom is ezeket vadászni vinteden is.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #32248 üzenetére
A legutóbbi Lyle & Scott ingjeim mind vintedről vannak, annyira bejön a minőségük, szabásuk, hogy bár utcára vettem őket, inkább megtartottam alkalmi ingeknek
. Kb olyan feeling, mint a Carhartt, Dickies cuccok, van anyag benne rendesen. Létezik lenvászon Lyle & Scott rövidujjú ing is, azt még vadászom, hátha találnék vinteden, újan sajnos drága cuccok.
Bestbuy új ingekre visszatérve, tudom ajánlani az Original Penguin és GAP ingeket is, szerintem ezek magyarhonban is kaphatóak, de náluk csak normál pamut létezik, a prémium szellősebb anyagokat el lehet felejteni.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
valeno #32240 üzenetére
basic ajánlat, de eddig 3 ismerősöm házasodott a vinted bevonásával
(legújabbra rendezve, friss feltöltésre lecsapni, aztán eladni) illetve az egyikük bestsecreten húzott be valami fain menyasszonyit akciósan, annyira hogy később ára felett elment az alkudóson.
mondjuk olymp ingekből ott vettem fillérekért hármat, 500-3000 ft kategóriában.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
krono. #32246 üzenetére
Egy helyi boltban (Erdély) találtam anno egy felsőt, megszerettem, megjegyeztem a márkát és vinteden vadásztam még pár inget
. Nekem jó a méretük, de az eladóktól mindíg kérek méréseket, mérések nélkül nem veszek semmit, mert párszor én is megszívtam.
Nem is tudtam, hogy ennyire nehezen beszerezhető, bár ahogy nézem a honlapjukról lehet rendelni, igaz 10 eur a postaköltség, gondolom német raktárról küldik: https://www.uniqlo.com/eu-hu/en/ -
krono.
tag
válasz
jjeahh #32243 üzenetére
Honnan szerzed be? Én még Rómában tévedtem be ajánlás alapján, vettem is egy rövidnadrágot és elégedett vagyok vele.
Szállítani szállítanak, de visszaküldés asszem fizetős, úgy meg nem buli. Vinteden vettem egy farmert tőlük, de a szokásos méretem ellenére nem hogy nem tudtam begombolni, de még közel sem voltam.
-
valeno
tag
válasz
j.bravo #32241 üzenetére
Természetesen együtt mennénk inget nézni, ezt nem is reckiroznam meg.
Köszi a többieknek is az ajánlást. Pesten lakunk, akkor kinézünk Biatorbágyra. Kb mennyi szokott lenni ott egy ing, van tapasztalat?
Lecheckolom ezt a uniqlo márkát is. Van ajánlott beszerzési forrás rá Japánon kívül?egyébként poén mert oda tervezünk menni ősszel nászútra
-
arcsin
senior tag
válasz
jjeahh #32243 üzenetére
A uniqlo nagyon "berobbant" Europába az elmúlt években, de azt kell mondjam hogy Japanban sokkal sokkal olcsóbbak alapáron, minusz van lehetöség tax free vásárlásra turustáknak. Pld kint 690 yen (1700 ft) egy alsonemü, euban 6.9 eur (2700 ft) Ugyanezek a premium cuccaik vannak ott is csak kedvezobb áron eu-hoz képest. Ha kimegy az ember (ismeröse) érdemes egy feladott poggyászt ott megtömni. A Heattech-es cuccok nagyon praktikusak ösztöl koratavaszig. Biopamut polokat is érdemes hozni, nagyon kényelmesek, jóminöségü nyomatokkal.
-
j.bravo
addikt
válasz
valeno #32240 üzenetére
Ha valaminek a csomagolására rá van írva, hogy esküvői, akkor az instant 2-3x szorzó az árra
Mindemellett én nem merném megreszkírozni hogy a menyasszonyom, hamarosan feleségem esetleg nem elégedett az inggelMivel én is ritkán hordok inget, nem vagyok up to date az árakkal, de jó minőségű, vagy jó dizájnú darabért nem tűnik annyira elborultnak a 25-30k
-
valeno
tag
Sziasztok!
Vőlegényként keresek ivory színű, mandzsettával használható inget, ilyen 25-35k között hallottam az árakat, amitől kicsit ledobta az agyam az ékszíjat. 190 cm/77kg vagyok, általában slim fit fazont hordok.
Nem túl gyakran hordok inget, így később nem lesz annyira gyakran használva, igy ennyit ha lehet nem szeretnék rákölteni, viszont rossz minőségűt (anyagút) se szeretnék mert 07.26-án lesz az esküvőnk és nem akarok sous vide csirke lenni
Miket tudnátok ajánlani? -
j.bravo
addikt
válasz
Mr.Csizmás #32231 üzenetére
Zaldisból vettem egyet én is. Tényleg nem rossz. A fűzőgumi mondjuk szoros, de majd irány a rövidárubolt és hosszabbra cserélem.
-
Studi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #32225 üzenetére
Vagy a normális, aktív izomzat felépítői. Minden nézőpont kérdése!
-
Llew
senior tag
válasz
Pont akartam kerdezni vett-e vki, érdemes-e még keresni.
-
Ringman
félisten
válasz
Mr.Csizmás #32234 üzenetére
kb 2 éve csak barefoot cipőim vannak (plusz bringás cipők, de az is széles fazon), nem is volt zökkenőmentes az átállás.
altra zero drop cipőit - pl lone peak kipróbálnám azért séta/túrára, de nem tudom hol ingyenes/prepaid a visszaküldés. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Ringman #32233 üzenetére
van holdjáró szivacstalpasom is, de az több mint egy dunk ára
Fehér UNDER ARMOUR Sportcipő 'Infinite' | ABOUT YOU
-
Ringman
félisten
válasz
foam is evil
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Jaja, az Aldisnak az elődje van nekem is, az enyém büdösödik, de meglepően jól bírja a strapát. Converse-vans-dunk tornacipő vonalon tényleg nagy a szórás, az egészen minimáltól az agyonpárnázottig van minden. Nekem a Lacoste tornacipőm csillapítása talán komolyabb, mint az Icebug futócipőmé
. Mondjuk fárasztóbb, azért az Icebug jobban ki van találva.
-
j.bravo
addikt
válasz
"Mezítlábas" cipők is? A széles(ített) lábujjterű, zero drop vonalat találom kényelmesnek.
Vagy normál fazonú cipőből is azt aminek nem emelt a sarka (ettől még mondjuk lehet csillapítás) és nem szűk elöl.
-
atee_13
őstag
válasz
knoxhu #32219 üzenetére
Półbuty Wrangler WM11070M Granatowy - CCC.eu
Pár éve CCC -ből vettem, mert 6500 volt, gondoltam tölteléknek jó leszLe se akar esni a lábamról azóta annyira jó. Pedig van Nike, New Balanc, Adidas, Air Jordan is.
Ha véletlen valahol még találsz érdemes lehet megpróbálni, de szólj nekem is veszek még ilyet -
margithid
veterán
Azért lapos talpú cipők között is van különbség.
A cat cipőim pl nagyon kényelmesek egész napos viseletre is, meg a camper is.
Sok futócipom nem volt ennyire kényelmes. -
jjeahh
nagyúr
válasz
Akkor a nemrég vásárolt Scarpa Mojitom tuti ki fog nyírni
. Annyira népszerű modell és olyan árszinten megy, hogy nem hittem volna, ennyire fapados, konkrétan olyan, mintha a betonon járnék mezítláb, SEMMI csillapítása nincs. A legminimálabb Fred Perry, Lacoste vászon tornacipőimben sokkal jobb a csillapítás, mint a Scarpaban, szerintem ez a Mojito egy lehető legjobban elbaltázott rossz tervezésű tornacipő, amit túracipő anyagokból raktak össze.
-
knoxhu
senior tag
Akkor lehet rosszul kérdeztem
Nem sporthoz, hanem hétköznapi, utcai használatra szeretném.
-
margithid
veterán
válasz
Mr.Csizmás #32220 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom!
Nike pega 38 futócipő kényelmetlen volt, még sétálni is.
Sajnos csak hosszú távon derült ki, felpróbálva teljesen jó volt. -
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
tudnátok olyan Nike modelleket/típusokat javasolni amik a kényelmesebb kategóriába esnek. Példa mentén az Air Force 1 teljesen kényelmes viszont a Dunk Low úgy törte a lábam és olyan kényelmetlen volt l, hogy vissza kellett küldenem.
-
Nem tudtok valami olyan futó zoknit ami 8-10 km futás alatt nem gyűrődik össze melegben a talpam alatt? Eddig kompressziós adidas sportszárat hordtam, de az nem jó ilyenkor mikor ennyire meleg van már. Mindegy hogy milyen hosszú a szára, bár nyárra sportszár nem kell. Mik az ajánlott márkák? Valami sötét színű kellene nem szeretem a fehér zoknikat.
-
Ka999
tag
Sziasztok! Aboutyoura van most működő kupon?
-
oszy
veterán
https://www.sportsdirect.hu/adidas-originals-adifom-climacool-shoes-mens-115615#colcode=11561504
Ez pedig elég extrém kinézet, de ha kényelmes, megvenném. -
oszy
veterán
-
oszy
veterán
válasz
Greentea #32198 üzenetére
Még a postaköltséggel is jó ára. 2988.-/db
https://www.sportisimo.hu/adidas/galaxy-7-m/1392658/
Ez nem lenne jó napi gyaloglásra? Nem sport gyaloglás. -
beci
őstag
Sziasztok.
AY kupon van jelenleg? 15%-nal nagyobb. -
Greentea
senior tag
Köszi az infókat! Kiváncsi leszek, ennyiért vettem egy csomaggal. Többet nem mertem
-
AIex
tag
válasz
Greentea #32198 üzenetére
Boss ezeket alapvetően pizsama polóknak tervezi, az anyaga vékonyabb a megszokottnál, de ettől függetlenül strapabíró, nem igazán tekeredik, vagy megy össze, anyaga 100% pamut, ennek minden előnyével, és hátrányával. Illetve ami még fontos, Boss ruhák méretezése, jellemzően egy picivel lefelé illeszkedik, szóval annak ellenére, hogy M-es, ez inkább egy slim fit szabású M-es méretnek felel meg.
szerk.: megelőztek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged