Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
3 db Trendyol hosszúujjú póló csak S méret 4,6k (ha valaki rendel pestre betársulnék ingyen szállítás miatt) A méretezés nekem fura, leírás szerint S/M határán billeg
Az anyaga milyen lehet, elég futópólós feeling így ránézésre, viszont összetétel szerint van benne valamennyi pamut
-
ígyvanferi
addikt
válasz
mert_csokis #31698 üzenetére
Bár nem nekem, de köszi az ajánlást.
-
evilskati
aktív tag
válasz
jjeahh #31679 üzenetére
Timberlandok között is körbenézhetsz:
Seneca Bay
Grayson Sneaker -
jjeahh
nagyúr
válasz
Soulfly842 #31690 üzenetére
Értem és köszi az ajánlást, de tetszenie is kéne és mint írtam semmi olyant nem gyártanak, ami bejön, vagy amilyent keresek
#31693 Mr.Csizmás: Köszi, normál alkalmi cipőből már van egy Aldo-m, most valami sportosabb, lazábbat keresek, ami még mindíg viselhető öltönnyel vagy lightosabb lazább eseményeken egy chino nadrággal és inggel. Nemrég még nem is tudtam, hogy ez a dress sneaker egy külön "kategória", csak egyszerűen tetszett a Clae Ellington. Nemrég jöttem rá, hogy több gyártó csinál hasonlót, gondoltam összeválogatok egy halommal, aztán kiválasztom a legjobb ár/érték arányút, meg persze ami a legjobban tetszik. Persze a dress sneaker egy eléggé tág fogalom, nekem főleg a brogue verziók jönnek be, tornacipő talppal. No de mindegy, azért köszi!
-
rbalint88
addikt
válasz
Mr.Csizmás #31693 üzenetére
Kb pont ugyanigy nez ki a vagabondom, nem lennek meglepve, ha ezt is ok gyartanak vagy a “B-minoseget” adnak el az AY-nak.
-
grizlisandor
veterán
válasz
wanted5 #31691 üzenetére
Nyáron nekem nincs problémám vele, mondjuk én vékony bambuszzoknival hordom.
De létezik nyárias modell is, ahol textil béléses a cipő. -
wanted5
őstag
válasz
Soulfly842 #31687 üzenetére
A GT-t nézegetem én is egy ideje, viszont nem tudom, hogy nyárra mennyire lenne alkalmas. Mondjuk egy vékony szövet/hálós skechers slip-ins-el szemben.
-
Soulfly842
addikt
-
4264adam
veterán
válasz
Mr.Csizmás #31686 üzenetére
Szerintem a CCC saját márka egész kényelmes és árban is jó 15 ezer alatt.
Viszont Sajnálom azokat akik velem együtt vettek ebből:
Soha nem volt még ennyire kemény talpú cipőm, Nike-ból. És a bal olyan mintha vályúban lenne a talpam, bal és jobb oldalát nyomja és szűk is. Ettől bármelyik kínai kényelmesebb. Pontosan 12 ezret ért, nem többet.Amint kibontottam megnyomtam kézzel az orrát és félmm-ben el is vált a fehér műbőr ragasztás az orr felső részétől ahol össze van ragasztva.
Szerintem ezen a kényelmetlenségen még egy plusz talpbetét sem segít mert homorú belül
Adidas FX5090-et akartam lecserélni erre. Nem sikerült
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #31686 üzenetére
Ezek jó minőségűek? Egy Clarks szintet meglépnék, nem kell semmi extra, csak legyen jól megcsinálva. A Zara, H&M cipőkkel borzalmasak a tapasztalataim pl.
-
Soulfly842
addikt
válasz
jjeahh #31682 üzenetére
Igen, magyar, de nem akármilyen.
A GT cipő, tiszta prémium minőségű bőr cipők, amit a bolti forgalomban nem is lehet látni igazán, ha mégis még sokkal-sokkal drágábban. Olasz talpra épült, kézzel készített cipők. Ha maradandót és egyedit akarsz, akkor ez a legjobb, ha tömeg cuccot, ami nem is fogja közel sem annyi ideig húzni mint ez, akkor bármilyen tucat márka jó lesz.
A Tisza is hasonlóképp indult, de a véleményem szerint ők már el-eltértek az eredetileg kijelölt úttól.
Egyébként én is úgy tudom, hogy környező országokba és még messzebbre is szállítanak.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
grizlisandor #31683 üzenetére
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Soulfly842 #31681 üzenetére
Ezek magyar márkák? Mert itt Romániában valszeg elérhetetlenek, szal inkább valami nemzetközileg ismert cucc kéne.
-
Soulfly842
addikt
válasz
grizlisandor #31680 üzenetére
Én a GT-t jó szívvel ajánlom! Minden cipőmet elnyűvöm max 1 év alatt, de a GT cipő vagy 5 év után még mindig kitart!
-
jjeahh
nagyúr
Nem pont bestbuy kérdés, de mégis, hiszen jó árban keresek valamit a kategóriában. Tudtok pár márkát írni, amelyik gyárt dress sneaker-t? A lényeg az, hogy a felső rész elegáns, bőr, gyakran brogue, a talp meg tornacipő szerű. Ted Baker, Cole Haan, Grenson, Clae megvan, Clarks-nál is láttam már, van még más is? Ilyesmikre gondolok:
-
-
Drughi
addikt
Üdv!
OFF-ba rakom, hátha :
CCC-be vettem egy 28e Ft értékű cipőt decemberbe. Ma elkapott az eső, eláztam és a cipő oldalánál egy kb 2cm-es részen elvált egymástól a cipő oldala.
Mit tehetek? Gondolom ezt max javítják.
Megvan a doboza, blokkja is. App-ban vettem, arany klubtag vagyok, 120 napig cserélhetem? Vagy pontosan mit jelent ez a ccc esetében? -
jjeahh
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #31669 üzenetére
Először el sem olvastam a hsz első részét és már pont azt akartam írni, hogy sosem értettem, hogy miért foglalkoznak az emberek az ilyen random divatmárkákkal
. Persze értem, bármelyik plázában kaphatóak kilóra. Én ajánlanám még a Marc O'Polo-t, a kínai Uniqlo is szuper általában, a skót (szó szerint, mert ott gyártják) Lyle & Scott is tud nagyon jót alkotni, és a munkaruhákból divatcikké vált cuccokat is megemlíteném: Carhartt, Dickies.
-
válasz
Mr.Csizmás #31666 üzenetére
Akkor bocs!
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #31667 üzenetére
ne divatmárkát vegyél, szerintem a blend, carrera, denim project, lee, weekday is élhető (ofc akciós áron mind), kellemes középút a budget berska és heroin ár g-star raw között.
Ádám16 TT is túlárazott divat már.
-
Ádám16
addikt
válasz
Soulfly842 #31667 üzenetére
Egyetértek, Springfield off. C&A nem olyan rossz szerintem még.
Ha találsz jóáras Tom Tailort, bedobhatnád ide -
Soulfly842
addikt
Springfiled farmerok. Feladtam. Végleg leváltom. Minősíthetetlen, vékony, zsebnél nevetségesen kopik a szín belső zseb szakad. rohadt gyorsan mind elhalálozik.
Átáltam Tom Tailorra
Klasszikus, régi, minőségi farmerok. Vettem egyet frissen, egészen más szint. Méretezést belőttem, olcsó forrásokat még keresek
ha van tippetek szívesen veszem.
Manapság általánosságban elég rossz lett a farmerok színvonala
-
hcol7
senior tag
hali,van most vmilyen aboutyous kupon? koszi! udv!
-
-
zgospel
őstag
válasz
Szabi® #31653 üzenetére
Én értem amit mondasz, és abszolút nem akarok személyeskedni, de ha általánosban elolvastad a kötelező olvasmányokat vagy bármilyen szépirodalmat, akkor tisztában vagy a valamennyi jelentéseivel. Ez szimplán a szofisztikált, választékos megfogalmazás része, ebben az esetben azt jelenti, hogy minden.
-
Szabi®
addikt
válasz
Dronte #31655 üzenetére
Az nem nyilvánvaló, és nem trollkodok, még az értelmezést is hoztam.
"Emellett majd biztos kiírják a webshopra, hogy részben hamis termékeket árulnak.. "
Ezért írtam, mert rendeltem innét hamis cipőt, és ha egy bolt ezt írja ki, hogy valamennyi cipője eredeti, az pontosan azt jelenti, hogy nem minden eredeti.
Elnézés hogy próbáltam segíteni egy kétes webshoppal kapcsolatban. innentől akinek gondja van azzal, hogy a "valamennyit" én úgy értelmezem, hogy nem az "összes" az menjen és jelentse a hozzászólást. És még a linked is hibás, de én trollkodom. Köszi. -
Dronte
aktív tag
válasz
Szabi® #31653 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan gondolod vagy csak trollkodsz
Nyilvánvalóan "minden" értelemben használták, arról nem is beszélve, hogy még a példád is hibás, magyartalan..
[link]
5. eset, általános, kiemelési hangsúllyalEmellett majd biztos kiírják a webshopra, hogy részben hamis termékeket árulnak..
-
Szabi®
addikt
válasz
Sir Riccio #31652 üzenetére
Termékeknél határozatlan alakban van, tehát a valamennyi nem lesz -> összes soha . . .
Nem véletlenül írták ilyen cselesen . . ."Valamennyi vajam még nem romlott meg" Kielégítő példa.
-
Szabi®
addikt
válasz
ígyvanferi #31650 üzenetére
És a kérdésedre, sztem pont nem azt jelenti hogy minden termékük er3edeti, hanem csak egy része . . . -
AIex
tag
válasz
Szabi® #31641 üzenetére
Hamis termékre ráfűzve,
Múlt hónapban, rendeltem 2db Levis farmert Zalando-ról. Ugyan az a modell, csak 2 egymást követő méret,
Az egyiknek farzsebén található piros cimkén, hiányzott a Levis felirat, a nadárgokon található papir cimkék kinézete, tipográfiája azonos volt. Szerintetek létezhet, hogy gyártási hiba miatt nem került rá felirat ?
-
csurenzoo
aktív tag
Hátha más is keres futócipőt:
Nike Pegasus 41 PRM 30590.- -
zgospel
őstag
válasz
Szabi® #31641 üzenetére
Én már többször rendeltem innen, cipőt és ruhát is, minden eredeti volt. Ez egy hivatalos NB bolt. Tudom hogy Lengyelországból jön a cucc, 3-4 nap alatt szokott nekem megérkezni.
Az utóbbi években a fantasztikus kormányunk adórendszer-baszkurálásának köszönhetően a szlovák, cseh, lengyel (vagy csak papíron onnan üzemeltetett, de magyar) webshopok jelentős mértékben vannak jelen a magyar piacon.
A "valamennyi termékünk eredeti" szerintem azt jelenti, hogy minden eredeti, szofisztikáltabb fogalmazásban. -
Szabi®
addikt
válasz
zgospel #31640 üzenetére
Innen óvatosan rendeljetek, egy lengyel bolt, a kinti hivatalos boltban a leírás azt tartalmazza "valamennyi termékünk eredeti" érdekes módon az itthoni site-on pedig az van írva minden eredeti. Rendeltem is egy hamis cipőt még februárban innét. könnyű gagyi hamisítvány volt. Most várom hogy utaljanak vissza.
-
zgospel
őstag
Teniszcipő New Balance CT300WB3 - 15 009 Ft - legtöbb méret elérhető
-
evilskati
aktív tag
-
Timeola
aktív tag
válasz
Peterhappy #31601 üzenetére
Még egy erősítés a női táborból, 37.5 lábbal
.
Egyébként Deichmann szerint 35,5-től indul a női méretezés, a 37, 38 teljesen átlag női méretnek számít. link -
jjeahh
nagyúr
válasz
adam0913 #31635 üzenetére
Ecco, Clarks, Ara? Mammut, Dolomite, Lowa? Mintha ezek is gyártanak már utcai és sportcipőt is. Valszeg nem leszel olyan divatos velük, de ideális esetben több Sketchers-t túl fognak élni. Nekem egy Sketchersem volt egy rövid ideig, de minőségibb cipőkhöz szokva ipari hulladéknak tűnt, mintha papírból lenne
. Láttam, hogy vannak már túracipőik is, azok mondjuk nem tudom milyenek lehetnek.
-
adam0913
tag
Sziasztok!
Kinek mi a best buy cipő ajánlás tavaszra/nyárra sportcipőben?
Sketchers/Puma/Adidas 1 évet alig bírnak ki nálam -
jjeahh
nagyúr
válasz
Szabi® #31631 üzenetére
Salomonnal én is sokat szívtam, a legtöbb modelljük, ami a tartósságot illeti borzalmas. Haglöfs vajon milyen? Mert tudtommal az Asics csinálja. ON nekem kettő volt, nekem az a véleményem róluk, hogy ha szuperkönnyű kivitel fontosabb, mint a masszív kialakítás, akkor rendben vannak, ahhoz képest, hogy mennyire könnyűek voltak az enyémek, elég jól bírták a strapát. A rugózós talpukkal viszont nem voltam kibékülve, szerintem sokkal fárasztóbb volt bennük sétálni, mint egy normál csillapítású futócipőben.
-
jjeahh
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Gyarmati_ #31618 üzenetére
Vitorlás cipők! Egy időben én is ezeket kerestem, mert nyáron mindenben izzad a lábam, aztán rájöttem, hogy nagyon sok vékony futó vagy túracipő, ami csak egy réteg szellőző anyag, ugyanolyan jól szellőzik, mint ezek a hálós cuccok. Pl. most van egy Icebug Horizon-om és nagyon szellős, de előtte egy ON Cloud volt és az is hűvös volt. Persze csak a megfelelő vékony, jó minőségű polieszter vagy modal zoknival.
-
válasz
Mr.Csizmás #31624 üzenetére
Köszi, sajnos ezek nagyon kis mértékben szellőznek.
-
oszy
veterán
Valaki nem régiben leírta vagy linkelte, hogy mi a decathlonos RS jelöléseknek a jelentése. Viszont most nem találom. Segítene valaki?
Zoknikat kell vennünk.Normál magas szárú.
-
Boxert és rövidszárú adidas zoknit kellene vennem. Merre nézelődjek? A zokni az adidas legyen a boxer lehet más márka is, de valami jóárarány értékű legyen.
-
Sir Riccio
addikt
Ha esetleg futócipőből láttok jót 36-os (női) vagy 42-es (férfi) méretben, szóljatok kérlek!
-
Sziasztok!
Tudtok ezekhez hasonló jól szellőző cipőt ajánlani: -
Ringman
félisten
válasz
jjeahh #31613 üzenetére
igazából újratalpalható bőr cipőket kéne venni, de azok elég drágák.
mondjuk most meg minden nem bringás cipőm xeroshoes egy kivételével, az pont a fenti kategória, de kurva drága volt és még nem nagyon hordtam
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Szabi® #31610 üzenetére
Végre valaki hasonló gondolkodású. Nemrég vettem egy Dachstein-t és el vagyok keseredve, hogy alig hordtam párszor, de már kopik el a talpa
. Utcai márkákban ezekkel van jó tapasztalatom: Ecco, Ara, Clarks, állítólag a Timberland is jó. Túra fronton a Wolfskinnél is sokkal jobb a Lowa, Meindl, de okés a Lomer, Mammut, Salewa is. Futócipő szerűekből nekem eddig az Icebug vált be, de csak 10-ből 8 pontot adnék neki, mert néha ők is elcseszik az anyagválasztást. Sketchers számomra ipari hulladék, egyrészt pénz pazarlás, másrészt fáj a szívem olyan cipőt venni, ami 1-2 év után kuka, mert szándékosan, vagy szimplán esztelen cipőválasztás miatt is nem akarom a környezetet is még jobban szennyezni. Icebug amúgy ebben is jó, az enyém talpa állítólag hínárból van
, a felső része újrahasznosított műanyag és a gyártási folyamat is környezetkímélő, amennyire csak lehetséges.
-
tisn
addikt
válasz
Mr.Csizmás #31605 üzenetére
nekem az utcai cipoim a levetett vagy be nem valt futocipok. sajna itt kicsit problemas a szin, de valahogy kibirom.
sajnos pont sotet-fekete szinek ritkan akciosak
-
Szabi®
addikt
válasz
arcsin #31609 üzenetére
Pedig a wolfskin nagyon strapa, tapasztalatból írom. Én már próbálok arra törekedni, hogy a tartósság az ár függvényében legyen. Van egy olyan rossz szokásom, hogy megszeretek egy cipőt, és nem váltogatom idénybe, és "széthajtom" őket. Most már próbálok olyat venni, ami bírja is. Skechersnél mintha minőségromlás történt volna, én azt tapasztaltam.
-
arcsin
senior tag
válasz
Szabi® #31608 üzenetére
Pld én
vagy 5éve vettem 4 pár bör bakancsot a ccc-ben akciosan, azóta azokat hordom mert menö szinátmenetes martens jellegüek, de 1- másfél évet kihuznak erös használat mellett. Most kezdten betörni az utolsót, de a skechersekhez képest már nagyon nehéznek érzem. Emellett van egy pót skechersem a meglévö mellé ami egy ilyen kéznélküli sima fekete verzio. Nem nagyon vettem az elmúlt években cipöt. Mist is inkább próbálom eladni amim van vadiúj wolfskin túracipömet mert csak tárolom 4 éve és jó még a sima decahtlonos + van egy magasszárú is ami szintén alig használt.
-
Szabi®
addikt
válasz
Tudom, csak az úriember kérdésére válaszoltam. Tőlem mindenki abban jár, ami számára a legmegfelelőbb, és én is abban járok. Ritkán veszek cipőt, de akkor válogatós vagyok. Biztos van még rajtam kívül ilyen.
-
Lackki
őstag
válasz
Én is inkább a kényelemre utazom. Dresscode után felszabadulás volt sportcipőt és színeket hordani.
De amúgy igen, ez BB topic.
Nem forgolódom éjszaka, ha nem "mecsi-mecsi" az órám és a cipőm. -
Szabi®
addikt
válasz
Lackki #31602 üzenetére
Nem. Ha megtetszik egy modell, akkor azt hajtom fel mindenképpen. Már ha elérhető még a méretemben.
Nálam a cipő olyan öltözéki kiegészítő, amit nagyon megszoktam válogatni. Ritka az, hogy rámozdulok egy-egy akciósra, de azt is csak praktikussági okból veszem, pl edzésre.
Utcára azt veszem, amelyik tényleg tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest