Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz
lsebestyen #30999 üzenetére
hát nem, tudom, nekem az elmúlt hónapban heti 2 dpd jött kb, mind időben (2-3 nap alatt lengyelországból)
-
lsebestyen
addikt
válasz
goccer #30953 üzenetére
Nekem is majdnem visszaküldés lett a Nike csomagom sorsa, de még időben eszméltem. Alza boxba kértem a rendelést, nem jó ötlet, ugyanis a DPD jelenleg nem igazán tud kiszállítani, annyi megrendelés van. Jó lett volna, ha kiszedik ezt az opciót, mert ezt csak utánaolvasgatás után tudtam meg.
Miután csütörtök óta semmi nem történt a csomaggal, jobbnak láttam bemenni a depoba személyesen, aztán átvenni ott. Szerencsére nekem ez egy 40 perces kör volt, de aki messzebb lakik/ nincs autója...
Ja és egy másik csomagom még így is lehet vissza lesz küldve, mert az másik depoba került, szintén boxba kértem.Lényeg, hogy aki DPD-vel rendel az csomagpontra, címre kérje és ne boxba!
-
Szabi®
addikt
válasz
jjeahh #30982 üzenetére
"viszolygok mindentől, ami divatos vagy tömegek viselik"
A túra cuccok is ilyenek már sajnos
Egyébként igazad van, nincs már minőség, vagy nagyon ki kell fogni. Én éveken át csesztem rá az Air Max-ekkel, Adidas Tubular és társaikkal, aztán jöttek a Jordanak, mert azok olyan *menők* (egy határ sz@rok) amit követett james Lebron és egyéb agyon brandezett vackok, a közös az volt ezekben, hogy nem voltak minőségiek, és én nem évekről beszélek, ezek jó ha 1,5 év hordást kibírnak. És tudom, tudom hogy vannak, akik vettek Jordant 1992-be, és még mindig olyan mint az új, vagy Air Maxet, én sajnos nem vagyok ennyire szerencsés.
Ez a cipőt 3 év alatt 1 évet volt hordva, le sem fotózom hogy jelenleg milyen állapotban van, mert felismerhetetlen. Air Max 97 Reflective 74 ezerért vettem . . . Gyakorlatilag minőségben ott van, vagy ott sincs, ahol egy 22 ezer forintos Vans, vagy És cipő, mert azok valszeg többet is bírnak. Akkor én is ahogy te ráfordultam ezekre az outdoor márkákra, amikkel egyenlőre pozitív a tapasztalatom, már ruházatban is inkább ezek közt nézelődök, mivel egy-egy márka pulóverjei simán már dizájnban szabásban is ott vannak ahol egy Hugo vagy Calvin Klein, cserébe nem megy össze két mosástól. Jó úton haladok, hogy kinőjek a konzumidiotizmusból, meg sajnos ezek a cipők az áruk ellenére NEM JOBB MINŐSÉGŰEK egy közepes árazású cipőnél.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
üdv,
ccc-ben van offline okosító mostanában? (ott elkölthető bónt kaptam)
-
Nekem ez jött ma Zalandoról. -
jjeahh
nagyúr
válasz
trebrona #30990 üzenetére
Próbáld bekenni bőrápoló viasszal. Ha nincs, akkor kézkrém, vagy testápoló is megteszi. Ha beszívja, akkor bőr, ha nem szívja be, akkor is bőr, de valszeg bevonatos és ezért tűnik műbőrnek. Utálom a bevonatos megoldást, mert 1-2 év múlva elkezd hámlani, szal azoknak való, akiket nem zavar, hogy nem tart sokáig egy cipő, mert 1-2 szezon után úgyis leváltják. Cserébe ahhoz, hogy szép maradjon, nem kell ápolni, mint a szűz bőrt max letörlöd néha egy nedves bugyival
. Szóval: sokkal hamarabb tönkremegy a bevonatos, cserébe igénytelen, nem igazán kell ápolni.
-
Szabi®
addikt
válasz
istnag #30983 üzenetére
én mindig nézek vidit, pont ezért, mert sokszor a kép becsapós, pozitív és negatív irányba is.
#30987 trebrona Jól néz ki az is, viszont amit én vettem az rendes bőr+velúr bőr.
#30988 Mclovin Igen, sajnos ez kivédhetetlen. Én mondjuk nagyon manage-elem hogy melyik cipőt mikor veszem fel, és mihez. Így az élettartalmuk is kitolódik, mintha egy-két darabot osztanék szét egész évre. Sajnos vannak olyanok is, az ismeretségi körömben akiknek csak 1 pár van összvissz, szét is dobtam 4-5 pár alig használt, vagy sohasem használt cipőt. Adidasok,Devergok, Retrojeansek . . . Jó helyre kerültek.
-
Lackki
őstag
válasz
Stylewars_kp #30984 üzenetére
bestsecret
-
ggeleven
őstag
válasz
Stylewars_kp #30984 üzenetére
Milyen stílusú csizma? Bestsecret esetleg?
-
Stylewars_kp
őstag
Télére keresnék csizmát, Aboutyou+Zalando+Ecipő háromszög kivételével valami ajánlott oldal erre? Max 25 ezer.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Szabi® #30981 üzenetére
Mondjuk nekem van világoskék velúr túra(!)cipőm, annál nem hiszem nehezebb tisztán tartani egy utcai fehéret
. Nekem 5 éves korom óta nem volt Nike cipőm, mert viszolygok mindentől, ami divatos vagy tömegek viselik, szal elkerültem messzire. De idén én is beadtam a derekam és vettem egy ACG Woodside 2-őt, mivel legalább 10 éve akarok valami amerikai stílusú duck boot cipőt, ami favágó flanelinggel passzol a szakállas majom kinézetemhez és ez a Nike szép, letisztult, szal megtetszett. A tucatnyi elkeserítő Salomon, Adidas, Converse élmény után azt hittem, hogy mivel a Nike is ilyen divatos tömegmárka, biztosan nagyon gáz lesz a minősége, de kellemesen csalódtam benne, szerintem sokkal jobb, mint a hasonló fazonú Sorelek. Persze semmi goretex meg vibram, de masszív, nagyon egyben van, a felső része valódi marhabőrnek tűnik, a waxot szépen beszívja
-
Szabi®
addikt
válasz
jjeahh #30979 üzenetére
Tényleg szép, és nem gagyi. Van egy fehér Superstarom és egy fehér Guess-em, azok viszonylag fehérek is különösebb karbantartás nélkül, viszont a fűzőjük az a megkötésektől elkoszosodik, sárgul.
#30980 tisn Pont ugyanígy voltam vele én is, csak aztán megláttam ezt a vidit és onnantól nem volt kérdés.
Eleve akartam is egy olyan Nike-ot, ami fehér, és a pipán kívül semmi nincs rajta, naturalista. és ez épp olyan. -
zaskar
senior tag
Ma reggeli megszokott ExpressOne kézbesítés: [kép]
Fel se hívott, pedig itthon voltam. Mondjuk ez beférne a postaládába is, de az meg itt mindenkinél a házsor túloldalán van, megértem, hogy nem akar kerülni. Erről általában csak a nagyobb csomagokat hozzák. Persze azokat is simán bedobja. Volt olyan is, hogy felhívott, mondtam, indulok kifelé. Mire kiértem, már ott sem volt, a csomag meg a földön. Szerencsére nem szoktam törékenyeket rendelni.
Az imént jött meg tőlük a kézbesítési értesítő, ez áll benne:
"küldeményt a futárunkkal történő egyeztetést követően alternatív helyre kézbesítettük (a kerítés mögé)." -
Drughi
addikt
válasz
TheMartin03 #30973 üzenetére
Zalandon-n voltak jó nike akciók
Talán még érdemes szétnézni -
zaskar
senior tag
válasz
margithid #30972 üzenetére
2013-tól kezdve rengeteg mindent vettem a Sportsshoes-tól, a kedvenc boltom volt. Azonban már jó ideje nem rendelek semmit. Ha nem jön be a méret, drága lett a visszaküldés és még hosszadalmas is az ügyintézés. Persze ha biztosak vagyunk a méretben, és az ár is olyan, akkor rajta.
-
TheMartin03
aktív tag
Most hogy csalódtam a DRK cuccokban (első és utolsó volt), mert szélső irányba kettéhasadt a cipőm talpa, keresem az utódot. EASY modell volt, tippre Nike Full Force koppintás.
Tudnátok ajánlani, valami sportosabb, magasabb talpú, lehetőleg fekete sport cipőt, ami nem fél a víztől és mindennapi utcaszelőnek jó lenne? (Hasonló stílus jó lenne, mint az Easy, avagy Nike Full Force)
Esetleg valami akciót láttatok valahol?
Nike oldalát nézegettem, mert jó akció van, de annyira nem kapott el semmi. -
Azie
őstag
converse.com-ra esetleg létezik bármilyen kupon? előre is köszi
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Zalandonak szeretnék ruhát visszaküldeni, GLS automatából.
Mit kell tennem? Mert nem teljesen egyértelmű a honlapjuk.
A visszaküldést megcsináltam a fiókomban.
Cuccokat becsomagoltam, matrica, amit kaptam, felragaszt. Eddig oké.
Kell valamit mókolnom a GLS saját oldalán, vagy csak odasétálok az automatához, csomagvisszaküldés menü, a matricán lévő vonalkódot beolvas és készen vagyok?
Köszönöm előre is -
AIex
tag
válasz
INGJOKE #30965 üzenetére
Pedig megérdemelték volna, hogy leverjék rajtuk a trógerségüket,
Nekem egyszer kézbesitett az ExpressOne, csomag értéke 110e Ft, reggel hivott a futár, hogy itt áll a kapu előtt, jó mondom én nem vagyok otthon, más sincs, válasza, jó hát akkor bedobja a kertbe...,
Azt hittem én foktam ki tróger futárt, de ezek szerint náluk kb ez standard.
-
válasz
WayneGace #30962 üzenetére
Nekem most kézbesített az Expressone-os hoka moka úgy egy csomagot, hogy bedobta a rácson át a babakocsi aljába péntek délután. Este mondom ránézek hol jár a csomag és írják, hogy kézbesítve. Írtam az expressone-nak ahol azt mondták, hogy a kézbesítő nem emlékszik, hogy hova, vagy kinek adta a csomagot. Vegyem fel a kapcsolatot az eladóval és ő majd megtéríti és ők meg le rendezik egymás közt. Szombaton délután meglett a csomag mikor vásárolni ment az ikrekkel a feleségem, nem cigánykodtam velük, de ha akarom ingyen lett volna a csomag.
-
ngaben94
csendes tag
Sziasztok!
Olyan jégeralsót vagy aláöltözetet tud valaki, ahol nincs külön az alsó meg a felső rész, hanem egyben van az egész? Sportegan néztem már, illetve a Blue Sport márkánál nincs megfelelő méret.
Előre is köszönöm! -
margithid
veterán
Ez lehet megérheti az árát:
[link] -
goccer
aktív tag
válasz
WayneGace #30958 üzenetére
Mi az hogy nem a jogról van szó? Miről beszélsz? Nem a DPD-nek fizettem a cipőkért, nem velük állok szerződésben. Nike oldja meg, hogy jusson el hozzám a megrendelt termék. Amúgy meg ha ennyire szíveden viseled a Nike renoméját, elárulom, hogy a DPD szerint át se adták a csomagot nekik.
-
WayneGace
őstag
válasz
Mr.Csizmás #30957 üzenetére
Most nem a jogról van szó. Hanem a hibáztatásról. Ha te feladsz a postán egy csomagot, de nem érkezik meg a címzetnek, akkor magadat fogod hibáztatni vagy a postát?
Felőlem szidhatja a Niket, van miért, csak ez szerintem pont nem az. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
WayneGace #30956 üzenetére
jog szerint a feladóé a csomag a kézbesítés megtörténéséig = nike-nek kéne levernie a port a szállítón, ehelyett gondolom hozzácsapják a biztosításhoz, user meg kap 15%-ot.
WayneGace nem magamat, hanem nekem kell(ene) akkor rugdosnom a fostát, hogy hol van amit feladtam a múltkor jóskabá'nak.
-
goccer
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #30954 üzenetére
1.több száz online rendelés után ez az első eset, hogy elveszik csomagom.
2. most van akcióban az, amit vennék és megy rá a kupon, mégis mit kezdjek majd hónapok múlva egy fele akkora kuponnal, amikor ki tudja hogy egyáltalán akciós lesz-e amit keresek.
3. egy ideje vadásztam erre az akcióra, most kellenének a cipők nem következő szezonra. Nagyjából ennyi a gondom.Ja meg az hogy full amatőr az egész webshop, kb 10x kellett nekifussak a rendelésnek hogy ne ütközzek valami errorba. Pl házhoz szállítást kiválasztva, nem enged fizetni, vagy ha megadok egy nem érvényes promo kódot, errort dob a payment gateway bármit csinálok és még sorolhatnám.
-
goccer
aktív tag
válasz
goccer #30839 üzenetére
Zseni ez a Nike.com is. A most futó kupon akció első napján rendelek két cipőt, majd most kiderül, hogy "eltűnt" a csomagom és kérhetem a refundot, mert méret már nincs. Sebaj adnak egy 15%-os kupont a kellemetlenségekért, a most futó 25%-os helyett. Asszem itt ez volt az első és utolsó rendelésem
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Drughi #30950 üzenetére
Szerintem sosem volt jó minőség
. Bár azóta lehet javult a DC, kölyökkoromban hamar széthulltak, jobban szerettük az Osiris-t, Emerica-t, És-t, de a legmenőbb az volt, akinek ThirtyOneTwenty volt a lábán
. Gondolom ezeknek a márkáknak egy része már nem is létezik. Szerintem ami valódi nubuk, velúr, azzal nem nyúlhatsz annyira mellé, márkától függetlenül. Max hamar leválik a talpa, de arra ott a Pattex cipőragasztó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bittorrent topik
- Fujifilm X
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gitáros topic
- Horgász topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest