Hirdetés
- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbsofficial
aktív tag
Gls csomagautomatával nem lehet AY-t visszaküldeni, ugye? Vagy házhoz jönnek érte vagy posta/postaautomata.
-
bbsofficial
aktív tag
Ha már méretek
Springfieldnél milyen a méretezés?
198/105-el mindig az L, XL határán vagyok. -
bbsofficial
aktív tag
válasz
WayneGace #29625 üzenetére
Az én multim storejában is van ilyen cipőkollab adidassal, ahol azért jobban látszik a felirat, de hasonló ára van.
Nem értem a kollégákat, akik ilyenért fizetnek: cégen belül oké, másodjára unalmas, munkaruháért nem fizetek; utcán meg senkit nem érdekel, merch termék, "biztos ajándékba kapta". Reklámot az osztogassa, akinek érdeke.
-
bbsofficial
aktív tag
válasz
mate317 #29366 üzenetére
Csajomnak én is rendeltem a piros-fehér-fekete AF1-ből centi alapján, mivel fiú méretezés eltérő (táblázat alapján), ezért eggyel nagyobbat is (39 helyett 40), de a 39-esben is úgy megy, mintha csónakázna, külön életet él a a cipő.
Hosszra nem is feltétlen nagy, térfogatra lehetséges, de azt hittem azért van, mert férfi modell, de köszönöm, így spóroltam 60 EUR-t. -
bbsofficial
aktív tag
Volt már reklamációs ügyetek Bestsecreten?
Rendeltem egy 45-ös, majd egy 44-es, majd egy 44,5-es Goretex-hez hasonló bakancsot, végre ez a méret lett (volna) a tökéletes. 2 hordásnap után kiderült miért nyom mégis a bal: a belső membrán túl nagy, mozog a cipőben és összegyűrődik az orrnál. Returnnál ikszeljem be a Qualityproblémát és írjam le szövegben alatta?
-
bbsofficial
aktív tag
válasz
mert_csokis #25584 üzenetére
Viszont sajnos csak a fekete akciós
-
bbsofficial
aktív tag
válasz
Herczi #25259 üzenetére
Megrendeltem ezt 45-ben, épp hogy jó, pedig a többi sportcipőből ekkora a kényelmes méretem. Nekem kicsit dizájnercipőnek tűnik, minősége nem rossz, de színe túl vaj, stílusra nem az enyém.
------‐------Barátnőnek ez nem lehet rossz, nem láttam mostanában ilyen szép példányt: [link]
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
Nyári homeoffice ruházatot (alsónadrág) szeretnék vásárolni BS-ről, melyik márkát ajánljátok? Láttam a CR7 többeknek bevált. Milyen méret lenne jó?
Referenciáim (kéthetente mosás): TH: XL, nagyon jó, nagyon kicsit kinyúlt 2 év alatt
Lonsdale: XL, jó volt, de kinyúlt 3 év alatt.köszi!
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
Küldött már vissza valaki Posta csomagautomatával Aboutyou-s csomagot? [link]
Működik így is? -
bbsofficial
aktív tag
válasz
margithid #23229 üzenetére
általában L és XL között mozgok, de pl. Jack Wolfskin kabátom M/L-ben tökéletes.
Columbiám nincs, TNF L szélességben jó, de ultrarövid, így kabátom abból nincs.
Alpha kabátból pont jó az L-es, Tom Tailorból szintén.
Az (itt linkelt?) Invicta steppelt kabiból határozottan XL-es kellett, de oda is volt írva, hogy kisebb, mint az átlag. -
bbsofficial
aktív tag
válasz
margithid #23219 üzenetére
ma próbáltam, ennyiért szerintem nagyon megérte, pedig nem volt szükségem rá. Köszi a linket.
(Nekem) szerencsére inkább átmeneti, kevéssé bélelt, ballonkabátos anyagú, minőségi, 5-10 fok körülre pont jó pulcsi nélkül. L-esben tökéletes szélességben (198/100).
Referenciának a Revolution kabátot hoznám (19k), az ennél határozottan vastagabb, keményebb anyagú, de szélességben és újban kicsit bő. Méret és vastagság miatt a Ragweart választom.
-
bbsofficial
aktív tag
válasz
scott_free #23116 üzenetére
Nem a 14 napon belüli elállás bejelentése után kell odaérnie 14 napon belül, ahogy a jogszabály írja?
-
bbsofficial
aktív tag
válasz
zsolti72837 #23072 üzenetére
Nekem 50-60 km, de így is tavalyelőtt voltam utoljára, akkor sem érte meg.
Haverék voltak pár hete, csak azt vettek, amit muszáj volt (kis akcióban), így nem tekinthetjük BB-nek -
bbsofficial
aktív tag
Rendeltem egy Lyle&Scott kabátot kékben, 19k-ért: [link]
Nem tudom mire fel van ilyen árazásuk, de a cipzár legalsópolcos, a kabát anyaga is olcsó.
Springfield 13-ért sokkal jobb vétel volt. -
bbsofficial
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #22602 üzenetére
Elsőre elrontottam, de azóta nálam jó. Nálatok?
-
bbsofficial
aktív tag
Tommy hilfiger télidzseki 38k, csak M: [link]
-
bbsofficial
aktív tag
rendeltem egy TH melegítőt (35->10k, de nem tűnt BB-nek, így nem linkeltem), szintén M-es méretet írt a tagra, akinek szinte hosszú is volt.
L-est választottam 198cm-re, természetesen teljesen rövid, de az anyaga 50% viszkóz, jó puha, de 3000-nél többet nem adnék érte.Valamiért a TH rendeléseim 3/4-ét visszaküldöm, mert évekre érzem még az akciós árától is.
-
bbsofficial
aktív tag
Calvin Klein ingdzseki 13k: [link]
-
-
bbsofficial
aktív tag
válasz
BoneDragon #19998 üzenetére
Kék az sima sötétkék volt fehér talppal. Vettem én is, annyiért BB volt.
-
bbsofficial
aktív tag
válasz
ígyvanferi #19157 üzenetére
pont akartam kérdezni, hogy mit tudnak pluszban ezek a cipők azért cserébe, hogy ilyen g..i rondák
15 év felett nem tudom elképzelni kinek tetszik. -
bbsofficial
aktív tag
sziasztok,
van mód AY GLS visszaküldésre másik címről?
Hiába dobja fel, hogy felvételi cím megadása, nem lehet szerkeszteni, a szállítási cím maradt benn.köszi!
-
bbsofficial
aktív tag
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
Visszaküldéshez kapcsolódóan kedves anyukám egy rendeléshez visszaküldött néhány tételt a visszaküldési papírral együtt GLS-el, viszont maradt egy cipő az említett rendelésből, amit szintén nem tartana meg, túl nagy lett.
Hogy tudja ezt is visszaküldeni?
Köszi -
bbsofficial
aktív tag
Én őszi esőkabátnál pont emiatt tettem le a North Face/Columbiáról. 197/95-el, OK, viszonylag rétegvásárló vagyok (bár felső testre annyira nem), TNF-nél (azt hiszem Columbianál is) XL hosszra jó volt, szélességre sátor, L még mindig nagyon széles, M pedig ujjra, bőségre jó (az sem feszült), hosszra pedig csípőig ért.
Jack Wolfskin-ből vannak hosszított kabátok, minőségre is jobbnak tűnt, érdemes rá vetni egy pill.-t, én is onnan választottam.
-
bbsofficial
aktív tag
válasz
mert_csokis #14077 üzenetére
Bezzeg szép szál fiúkra sosem gondolnak... 36x36
-
bbsofficial
aktív tag
válasz
hyperspace #13944 üzenetére
Belinkelhetnéd ide is
-
bbsofficial
aktív tag
válasz
weberbarna #13288 üzenetére
á, valóban, köszi.
És ezt is csak egyszer lehet felhasználni? -
bbsofficial
aktív tag
Van esetleg valakinek működő sorry kódja?
Hogy kaptok ilyet?
Nekem csak szállítós -10es van, ami nem megy.. -
bbsofficial
aktív tag
válasz
gangstagergo #12731 üzenetére
Nem tudhatod, lehet XXL-t hord a párja, én szükben nem szeretek aludni.
-
bbsofficial
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #12109 üzenetére
Vettem ilyet én is 1-2 éve.
Egyrészt borzalmas anyagú, hiába pamut, szöszöl, csúszós, nem jó érzés, mint a kinaipiacos zokni.
Másrészt 39-46 a méretezés, nekem 44.5-es lábra kényelmetlen és kicsi.Elosztogatni is nehéz volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest