- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #143906 üzenetére
De ezt mondom azt a kurva leakadok. ugyan ezt mondom és hiába linkelem az okosnak.. Azt mondja az IT gyerek intel huszár,hogy egyáltalán nem tudja.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #143783 üzenetére
Igen, értem. Köszi!
Nekem az a nagy dilemmám, hogy pizzát rendeljek ebédre vagy valami normálisabb főtt ételt. Tegnap családi jelenés volt, olyat kajáltam h még ma reggel is bűntudatom volt miatta, valami mértékletesebbet kéne ebédelnem.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #143778 üzenetére
Úgy igen, mozgó screenshot (csak oltalak, jól jött ki.. ), aztán itt már nem is arról van szó h amennyivel szebb adott gama PC-n, az 50K Hufot nem ér nemhogy ~250et..(ami sok esetben igaz is.., feltéve ha ez az egyetlen szempont a millióból, egen ez pedig szubjektív..), hanem arról hogy szebb a konzol mert a méterek..
Jóvan' srácok, én megadom magam, ezt a szintet nem velem!
Legközelebb amikor humpákoljátok egymás agyrémét mert jól esik mindkét félnek, eskü nem szólok bele.
Tiszteletben tartom mert százszor inkább ez mint laposföld hívők legyetek vagy fényevők.[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
HSM
félisten
válasz hackeeeee #143774 üzenetére
Szóval az a promó, hogy venni kell egy bazinagy, mondjuk 55" TV-t, lehetőleg 4K-sat, hogy utána olyan távolságból nézzük (2,5-3m), ahonnan már egy átlagos látású ember már a FHD-t sem "látja ki", és a távolság miatt nagyobbnak sem tűnik, mint egy asztalon használt kommersz ~24" monitor.
Persze, a matek megmagyarázza, miért nem látjátok a difit, de azt azért szerintem meredek állítani, hogy jobb lenne. Persze, azt értem, hogy egy kotvány, rossz minőségű monitorhoz képest jobb lehet egy jobb TV, de TV-ből is ugyanúgy megvannak a pocsék darabok.
Szerintem ez az egész nem több pszichológiai önámításnál. Az 55" > 24", a 4K > FHD, akkor biztos jobb is. Ugyanez lement a digitális fényképezőknél (Mpixel war) és a zeneiparban is (loudness war). Ugyanez a grafikai opciók. Az átlag usernek fáj egy High presetet belőni Ultra helyett, de ha nincs miből választani egyből "nem látja a különbséget" a mediumnál sem, és egyből jó a natív helyett felskálázott felbontás is.
És amúgy ezekkel semmi baj nincs, csak arra akartam rávilágítani, sok PC-s a saját maga által ásott gödörbe esik az állandó fejlesztgetéssel. Amikor igazából a 720p is jó lenne neki mesium grafikán, ha venne egy USB hosszabbítót egy fél méterrel távolabbról nézni a monitort.
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #143774 üzenetére
Játsszál érted, még mindig nem értem miért van ez érveléshez felhasználva?!
Én ~80 centire ülök a 34" előtt, had ne érdekeljen már hogy akik elülnek 3 méterre az 55"-től mit vagy mit nem vesznek észre.
Attól mert oda ülsz ahová akarsz és ennek eredményeként nem látod a különbségeket a kettő között, attól még a különbségek/részletek ott vannak.Nem érdekelnek amikor épp az Xbox elé ülsz mert sok esetben inkább a kanapé mint a szék, ez oké, ezt értem de ezen túl.., hááát..
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #143771 üzenetére
Vagy, ha PS-re gondolsz, akkor oké, ott nem tudom mizu, de Xbox-nál ott nem így tűnik a dolog, sőt, volt, hogy a konzol képe szebbnek tűnt, mint a rommá maxolt PC-s graf.
Ez volt az amit 3 ora es vagy 4 jatek utan megalapitottam es leirtam. De jobb volt masnak inkabb bele vau-zni ugy hogy eleteben csak a tesco-ban latott ps4 pro-t. Nem tudom milyen sima ps4-el, vagy Xbox One X-el, de tudom hogy a sima Xbox S-el eleg gyenge volt.
Had ne mondjam azt hogy peldaul a BF V joval simabb 60 FPS-el konzolon mint 120 FPS-el, G-Synce modban PC-en. De ezt csak megint az tudja, aki probalta..aki a neten olvasta annak megint csak a szaja jar.
Egyre tobb lesz mindenhol a mindenhezerto Jancsi, egesz PH! tele van veluk. Ez olyan jelenseg mint as plaza Cica? MindenhezISertoJancsi ?!
Reggelt!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #143720 üzenetére
Az még petting kategória nem?!
Az ám az igazi életérzés!
55" esetén egészen 80 PPI (27" @1440p az 108), HDR-hez content is kell, óóó és azok a beállítások, egyszerűen imádni valóak!
Ez pl az RDR2 beállításai XBOX OX-en (PC-s megfelelőkhöz képest)
PS4Pro még mélyebben a láposbanSzal..
"beszarsz hogy milyen grafikája van.."
Az tuti is! Főleg egy PC-s High & Ultra vegyes beállítás után, 100PPI fölött.., beszarsz h mi ez a szar.
Éljen a placebo, a legjobbbabbb orvosság s az orrodat is tisztííccsa!
Nézd a jó oldalát, harc közben hullott el, nem ágyban, párnák közt.
Kiszolgált mindkettőnket elég hosszan, jó kis kártya volt!
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #143654 üzenetére
A hangsúly a prePolarison van, a Navi nem igazán ilyen.
Unwindernek a Guru3D fórumán mehet érte a Köszi.., mert kizárólag miatta megy pár Radeonnal jobban vagy kevésbé az MSI AB-s OC/alulfesz, egymaga fejti vissza az API-t.
Jahm, azóta javítottam.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #143648 üzenetére
Akkor jó eséllyel leginkább csak pár hónappal hamarabb jött érte a kaszás, és nem a végtelen életét vágtam el. Legalábbis szeretném ezt hinni.
De még nincs minden remény veszve. Majd este fog.
1809-es build van a srácnál, kíváncsieszek nagyon
Szerviz érdemes lehet?
Mert kifejezetten nem akarok megválni tőle, szarul érzem magam, Habi miatt, hogy kinyirtam a szívesen adott cuccát.[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #143625 üzenetére
Engem nem érdekel, hogy most Nvidia, vagy AMD, az előző pár videókártyám AMD volt, most épp Nvidia érte meg jobban, mert nem találtam normális, nem referencia hűtős Vega 56-ot, szóval jött a 1070. Az RX460-al nem volt hatalmas driver problémám, egyszer volt egy nagyobb probléma, azt egy Windows reinstall megoldotta.
No Sana No Life
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #143564 üzenetére
Mikor karácsonykor kerestem vga-t 3 fele indultam. Vagy 1080Ti, vagy 2070, vagy 5700xt, de az 1080ti -t par nap után el is engedtem. Egyrèszt 140-150e ft èrt adták minimális, vagy semmilyen garival. Holott pl az alzánál napokig 168e volt a giga 2070s 4 èv garival. Nem nèzegettem mostanában, de akkor szinte csak kètes eredetű nepper fèle fajta volt, 3 nap garival horror áron. Aztán addig vártam h az alza már nem adta akciósan, aztan találtam egy evga gyári oc nak is az oc ját 200 helyett 179 èrt, de azt is túlgondoltam....elvittèk. így maradt a giga 2070super 179 èrt postával. Amugy nem rossz, csak olyan semmilyen... Fekete oszt kèsz.
Ez után olyan kicsinek is nèz ki:
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
snecy20
nagyúr
válasz hackeeeee #143564 üzenetére
Na jah, mostmár ezek miatt a tényezők miatt jobb hagyni az 1080Ti-t ''békében nyugodni''.
Akinek viszont még az van, az használhatja kifulladásig, mert VRAM-ban és nyers erőben még mindig ott van, és majd talán az RTX 3060 hozni fogja ugyanazt sebességben - persze garantáltan jó drágán.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
válasz hackeeeee #143562 üzenetére
A driveres optimalizálás, illetve a Pascal kártyák kezének fokozatos elengedése okán persze záródik az olló egyre inkább teljesítményben, viszont aki mondjuk 3 éve 1080Ti tulaj, annak egyrészt AMD oldalról semmire nem volt érdemes még váltania, és nVidiából is csak 2080S vagy 2080Ti ami szignifikáns előrelépés.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #143529 üzenetére
Hétvégén én is megvettem ennyiért, pedig már gondolkodtam a VPN-en, csak féltem, hogy kitiltják az Ubi accom.
Snecy20: Még a Siege az, amit elég jól életben tudnak tartani, tegnap jelentették be az idei, és a jövő évi roadmapot. (Novemberben lesz 5 éves a játék )
No Sana No Life
-
snecy20
nagyúr
válasz hackeeeee #143408 üzenetére
Néha kell ilyen is az instant lövöldék után.... az Alien: Isolation-re is pl. igaz, hogy bár a nézet az FPS, de valahol a skála szélsőértékén helyezkedik el egy COD-hoz, Crysis-hoz képest játékmenetben - ebből persze kiderülhet, hogy nem biztos hogy MiklosSaS úr zsánere lesz a játék.
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #143125 üzenetére
Nekem ezzel a felállással egy bajom van, hogy a por állandóan a fölső üvegen ül meg, és nagyon sokat kell takarítani. Ami viszont előnye, hogy kitol minden meleget a házból, és nem alulra ül meg a por.
Kézzel érezhető, hogy alul teljesen hideg a házban a levegő, fönt meg szó szerinte meleg távozik. Én max még annyit tudnék tenni, hogy bevizezem a vga-t is, és a két venti helyére rakok egy másik 240 es radi, viszont nem sok értelmét látom, meg rohadt sok pénz is.
Amúgy ilyen tápforgatással próbálkoztam a régi bitfenixes házamba, de én abba annyit értemel, hogy rotyogott a táp, mert nem friss levegőt szívott.
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #143089 üzenetére
Régi harcos irta. Így elhiszem.
De 1 vagy 2 buildal előbb itthoni és külföldi cikk is volt róla.
Mondom nyilván ez otthoniba ez annyira nem kellemetlen. De én nem szeretek g.c.zni.
Meg mint irtam az amd driverek 90%-t is az ms okozza nem az amd.
Így én még egy kicsit kihagyom.
Vagy addig amig normális nem lesz a 10. Vagy addig amig nem lesz testre szabhatóbb.
Azt se értem ha müködik egy build (driver pack kombó) akkor minek kell buildot, drivert váltani.
Tudom már rendesen el lehet halogatni, de előbb utóbb csak bekövetkezik.
+ ez a tablettes, mozaikos, csempés szar nem az én világom és jelen pillanatban nem tudom milyen +-t tudna nekem adni. Mer az, hogy gyászba tenne az nem kell.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Popes
őstag
válasz hackeeeee #143055 üzenetére
Hát igen, gondolom az oázistól, merlintől, meg a többi nagyobb webáruháztól többen berendelhették mivel még 6ezerrel olcsóbban is adták, ezért inkább törölték.
De ez tényleg nem volt annyira nyilvánvaló elárazás mint a Norbi féle.(az olyanra csak kalandból csap le az ember mert tisztán látszik hogy ha egy ilyen bekerült a bestbuy topikba, akkor a lottó ötösre is nagyobb az esély mint hogy meg is kapja az ember)Deus ex machina
-
-
Popes
őstag
válasz hackeeeee #143052 üzenetére
Az Evga 2070 black gaminget mikor berendeltem 116k-ért addig nem hittem el hogy megkapom amíg ki nem bontottam hogy tényleg az van benne.
Árukeresőn akkor belistázta sok bolt 110ért is de senkiről nem tudok hogy megkapta volna.
Tuti elírás volt ez is, viszont a Mysoft simán elküldte úgy is hogy két nap múlva utáltam csak.Deus ex machina
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #143003 üzenetére
Hja csak nem tudom mai jobb a cl 13 vs cl 16 vagy 2666 vs 3200 mhz? mármint ugye ez egy áron van az Aegissel
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #142959 üzenetére
Pon tjó ,hog y mondtad ezt a 3400g + 1650-es configot. Most a Te hszeidet olvasva vesz 3400g + 1650 helyett 2600 + RX570-t a haverom. 8)
Amúgy ez azért érdekes. [link] it will be way higher – when Anandtech reviewed the 9990XE, for example, it pulled 600W, versus a rated TDP of 255W.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz hackeeeee #142940 üzenetére
Így igaz. Jelenleg ezzel gazdálkodom. 3Ghz körül már egész korrekt teljesítményt nyújt, és alig kér enni.
(#142941) Malibutomi: Egyik gyártó sem szponzorál, és nem is hajtok ilyen babérokra. Nekem ez a kazánozás meg 600W alap típusú írogatások nagyon izzadtságszagúak már.
(#142942) MiklosSaS: "Õ is majd megnyitná az IntelMastert...csak olyan nincs."
Az óriási pofára esés pedig az, hogy az Intelnek legalább 6 éve van hasonló gyári monitorozó és tuning eszköze. Nem tudom, pontosan mikortól, de ez a videó róla már a 7. évében van [link]."de fél tõle mert a csúnnyya gonosz tesztelõk azt mondták"
Ugyan dehogy, kérlek ne magadból indulj ki. Nekem nincs szükségem mások véleményére, hogy egy technológiáról meg tudjam ítélni, jó-e nekem avagy sem. Meg tudom ítélni magam is, és nincs hozzá szükségem, hogy mint egy majomnak, a kezemben legyen a cucc hozzá.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #142922 üzenetére
Nyitsd meg már kérlek a Ryzen Mastert had tanuljon @HSM kolléga is egy kicsit a Ryzenekrõl. Had lássa mennyi az annyi üresjáratban, és ugye ez nem is 7nm.
Õ is majd megnyitná az IntelMastert...csak olyan nincs. De akkor jobb ha nincs, mert ami az Intelnek nincs az nem lehet jó. Meg abba bele van épitve a CCX, @HSM kolléga mumusa. Igaz soha nem találkozott vele, csak hírbõl ismeri..de fél tõle mert a csúnnyya gonosz tesztelõk azt mondták.a jajjjTube-on hogy benne lakozik a gonosz.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #142924 üzenetére
Értelek. Nekem még idle-be sincs ennyi 8) de kb. SAS-nak igaza volt az Én esetemben. "dolj hatra es elvezd a gepedet"
Jó az a 3400g. nem cserélted akkro a 2600ra?ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #142908 üzenetére
Hát.. kicsit tovább tartott, mint gondoltam, de kész. A HD csatornák szebbek, a simák is. Ezt már most látom. Netet isnéztem:
800/800 az nem rossz. És végre a gyereknél sem wifi-n megy a net, hanem kábelen visszahúzta a csókám. Tök rendes volt. Amúgy a wifi-t is lefikázta, hogy ők nem erre vannak szakosodva... ahhoz képest 250/250 et tud az 5ghz. Upc jó ha 100/100 at tudott, a gyerekszobáig el sem jutott a jel, most meg 4 es térerő. Eddig király minden.Azt nem tudom, még nem néztem meg, hogy a csatornákat vajon át tudom e variálni, mert bosszantó, hogy a HD-k külön vannak, ahelyett, hogy egymást követné az sd/hd. De majd megszokjuk. Meglepetés volt, hogy van history2, már rég szerettem volna.
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #142906 üzenetére
Amúgy kiváncsi leszek ,mert idére igérte a DIGI ,ho gykiraknak mobil antennat aztán most adtak anyum DIGIS bent a városban és 4 db sim kártyát ingyen adtak 0 Ft havonta és korlátlan internet. valami teszt időszaknak hívják. Július végégig ingyen korlátlan 20-30 mb/seces itnernet DIGI sim kártyával. SAjnos nekünk kitn nem működik ,d eútközben erről mennek a sorozatok meg a zenék kocsiban. mert a többiek sharelem a netet tabletra meg laptopra 8)
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #142903 üzenetére
Na épp most emlegettem... 30 perc és itt van.... most lecsatlakozok úgy 1 órára a világhálóról
Nálunk a vezetékes csak annyit dobott volna rajta, hogy havi +500ft, meg 36 helyett 46e készülékkedvezmény. Ugyanott vagyok 2 év hűséggel... meg amúgy sem használjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #142856 üzenetére
Kaptuk is éveken át AMD kazán dumát. Intelnél 300 watt az nem baj az csak azt jelenti,hogy jön a jégkorszak aztán legyen mivel leovlasztani a jeget. Mondjuk SAS ajánlhatná Kazán mellé 2. fűtésnek az 1200-as fogalaltos intelt OC-val. és a ház vízvezetékét hővezető csövekkel hűteni,majd avval besegítenia ház melegítésébe.
-
HSM
félisten
válasz hackeeeee #142796 üzenetére
Az a 60-70% mellett főleg SMT/HT procival már simán lehet masszív CPU-limit is.
(#142798) MiklosSaS: A 3400G-ben sincs.
BTW, a mai átlag négymagosoknál simán még mindig jobb ez a CPU, ez a nagyon kemény... Kíváncsi leszek, a mai, új korukban hasonló árú CPU-k hol lesznek 10 éves korukban. Merthogy ha az asztali verzióját nézem, ahogy én használom, úgy ez egy 600 dolláros CPU lett volna, tehát picit több csak, mint ma egy 9900K(S) vagy 3900X. [link]
Ehhez képest BFV multi úgy ment rajta nagy térképeken is full 64 fős szerveren, hogy csak lesek ultra grafikán....(#142803) Jakuskacsa: Minimumokban van óriási szerepe. Te sem véletlen számoltál be róla, hogy azért mennyivel jobb a 8700K, mint előtte a 7700K volt, szóval szerintem csak most tűnik úgy, hogy "unatkozik", pedig valójában annyira nem.
(#142812) -Gabesz-: "fire strike alatt a 10 magosom összeszed majd 29ezer pöttyöt physicsben, a vga meg kap 26ezer alatt."
Csak azt nem kalkuláltad bele, hogy a CPU feladatiban a GPU, a GPU feladataiban a CPU töredék tempóra képes. Tehát ha fordítva osztanád ki a feladatokat, akkor már nem kapnának ilyen szép pontokat.(#142819) bandi0000: Szvsz az a baj ezzel a generációval, hogy csak kétmagos. Abból pedig olcsóbbakat kapni (6. generáció bő 100K-tól), persze, kevesebb garival. Kicsivel 200 felett meg már négymagosak is vannak (8. generáció). 115-öt kevésnek, de 180-at soknak látom, szerintem kb. reálisan lőtted be az árát. Persze, minden annyit ér, amennyit adnak érte sajnos.
Nálam is ezért landolt 6. generációs lapos fél éve, ár/értékben sokkal jobbak voltak, a 8. generáció viszont nagyon drága volt még.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #142802 üzenetére
1440 ben kb unatkozik a jatèkok 90% ban a 8700k-m is .. láttam ilyan jatèkban, h lejapcsolt 5ghz-ről 3700mhz-re, a vga meg tovabbra is 99%-on tekert. Szóval èn ezèrt sem èrtem ezt az állandó cpu vitákat.
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #142799 üzenetére
De ott van az a TEszt hackeee ahol 4k-ba meg 1440p-be néznik a 2080 Ti-t egy i3-mal meg egy 9900k-val 1:1-ben ugyan az a fps. 1440p-ben sz.tem fullra a vga-d dolgoznik jobban. kb leszarja a játék sz.tem ,hogy melyik van. bár Én ha 0 ft lenen a csere akkro elcserélnéma 2600-t lehet. vagy eladnám a 3400g ha többért eltudod és vennék egy 2600 ha az oclsóbb.
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #142789 üzenetére
nem akarok hüyleséget modnani ,de nem ugyan az kb a 3400g vs 2600x szitu mint nekem a 3600 vs 2700x? egyszalon gyoirsabb a 3000-es . 6/12 4,8 csak a 3000-es gyorsabb szalankent?
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz hackeeeee #142701 üzenetére
Nekem fontos a végösszeg, mégis a s1200-ra várok.
(#142705) Whysperer: Melyik rész nem volt igaz? Az, hogy jobban fut (megmérték, kevés kivétellel ezt hozták ki) vagy az, hogy nyolcadannyi maggal (64/8=8, ezen talán nem érdemes vitatkoznunk) vagy azon, hogy tizedannyiba kerül az 500 dolláros CPU, mint a 4000 dolláros (TRX40-es méregdrága lapot is figyelembe véve)?
-
Jakuskacsa
senior tag
-
HSM
félisten
válasz hackeeeee #142663 üzenetére
El fog menni a 1650, efelől nincs kétségem.
Én amúgy a 2080Ti magasságába nem fejlesztenék, nem vagyok meggyőződve róla, hogy hosszú távon ez marad a használt RT technológia, anélkül meg hát, főleg elég húzós árai vannak ezeknek. Egy 2060/2070 esetleg 2080 szerintem jobb most kicsit bohóckodni, kipróbálni.
Engem amúgy a legolcsóbb 2060-asok csábítanak nagyon 90K környékén, egyszer tuti szerzek majd egyet futni egy kört RT-vel. -
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #142634 üzenetére
Nekem valamiért nem működik a fallen order felett az osd. Azt sem tudom, az most dx12, vulkan, openWindow vagy nVidia doesntworks alapú e
Ebből kifolyólag alapon megy a vga, mert nincs motiváció megnyitni az AB-t. Nem akadgat, szép, maxon is.
Csak nem figyeltem és véletlen a 10+ éves hdd-re telepítettem (arra akart automatikusan)
Na ez már okoz gondot sajnos. Leginkább csak megnyitáskor. Asztalról a játékba jutni kb5 perc -
CJ4567
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest