- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- UHD filmek lejátszása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
-
xatos3
senior tag
válasz snecy20 #151607 üzenetére
fú mire rájöttem hogy nemtom hol a tag kereső, de a google előszedi nekem...
[ Szerkesztve ]
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
nagyúr
válasz snecy20 #151553 üzenetére
De-de, 4GB-osok mentek 30-35k között a 8 GB-osok meg 40-45k között, márkától/állapottól függően.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
xatos3
senior tag
válasz snecy20 #151553 üzenetére
de a bitcoin őrület előtt
a 6800XT meg bruttó 200 ezer kéne legyen
most meg ott tartok hogy ismivel németből hozatom, mert magyarországon jól látható kartellezés megy, és 20%al drágábbak majdnem itthon[ Szerkesztve ]
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
hokuszpk
nagyúr
-
Shokkolo
addikt
válasz snecy20 #151387 üzenetére
Vannak, de alapvetően nem szeretem.
Elkerülhetetlen, a céltalanul lézengő tömeg, amikor keresztül kell mennem, megállok egy pirosnál és mintha a walking dead statisztáival teli forgatáson lennék.
Olyankor degradálom butaPestnek...
Egyszerűen nem szeretem...Tudom, van aki pedig el se tudja képzelni máshol az életét. Ez ilyen, egyéni preferencia
El tudnám "viselni" de nem havi 50e -ért[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
DraXoN
addikt
válasz snecy20 #151238 üzenetére
De anglia szinte mindig nedves, borús és a nap se süt (sokat) ... hülye helyen élnek ... na
De az is érdekes, hogy ki-mit szeret mint "kikapcsolódási helyszín" ... a vízpart "népszerű", másoknak a városban "császkálás" a "jó buli", de nekem pl. a hegyi települések az amit kedvelek (főleg ha erő is körbeveszi)... utóbbi miatt néznek rám "abban mi a jó?" ... de én utóbbit szeretem, szívesen költöznék ilyen környezetbe.
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
xatos3
senior tag
válasz snecy20 #151207 üzenetére
majd amikor magyarországon is 160 nettó alatt lesz egy 3070 akkor leszünk egyenesben kb
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #151121 üzenetére
Ma pont a PCX-en votl egy no comment Config. Gyerek megveszi a GAME montiort... 5950x-et mindenből HERO alaplap STRIX minden a táp a ház a lófasz hütő... és vesz bele egy Gigabyte 3070.t ÉS ezt egy FullHD monitorhoz. Ne bazdmeg lehet Énv agyoka hülye eskü Én bennem van a hiba ,de Én az iylet tartom akkro egy hülyének ,mert k.va jó az a HERO lap meg a STRIXes táp ,de az k.va élet,hogy Én 180 ezres lap és a 98 ezres táp helyett vettem volna egy 70-100 bármilyen asus tuf strix, MSI x570 és veszek egy seasonc tápot áés csak ebbőla kettőből megvan a 3080-as. és akkro rögtön nem röhögtettem ki magamat egy FullHD-val egy 2 milliós géppel. Mi faszért veszel FullHD-s monitor egy ilyen gép alá. Nem is értem. Az ilyen nyomorultak miatt tudja eladni a ASUS meg a tököm PCX ennyikért a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #151121 üzenetére
Van egy haver. Nem adja ki honan veszegeti . Valami Kinai boltból. de számlásan és pár hónapja abból él meg ,hogy mindig tud valahogy szerezni pl egy 3090-t 600.000 Ft-ért vette. ltátam a számláját. és eladta birka áron persze. Úgy ,hogy nincs csak gyártói garancia rá ,de megveszik.. 1-1- kártyát küldenek neki havonta. szóval ebből él meg konkrétan ,hogy Kinai boltból vásárol Canadaba a nagybátyjához és Ő meg mindig valahogy haza küldi. nem osztotta meg a nagy titkot. De müködik
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #151099 üzenetére
izgaiból csak nem akarom desktopot hordani és nem tudom ,hog ymit ajánlanak ,de ha az idei Angol és Német fizukat látva amiket kaptam 1-2 fizu sé csak 6 hónapig van rá szükségem. De arra,hogy egy Londoni gépet irányítgassak nem si szándékoznék többet rászánni.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #151097 üzenetére
Ez miért annyival roszabb [link] Nem ezen fogok doglozni ezen csak WOW me gdota mondom miközben iráynítom a benti gépet. Csak ugye a legolcsobb kellene WOW és Dota 2-re ami 17-es. 6 hónarpa kell csak. Ezen is agyaltam ,de a WOW meg dota2 siman elemgy ezen is sz.tem [link]
dota 2 még 160 fps
CSGO: ~260 fps
Dota2: ~160fps
Pubg: ~110fpsi3 5010u + gt 940-nel is elvagyok ,de azon low/mediumonn fut szóval jó volna egy FHD medium mondjuzk fix 60 fpssel.
Mondjuk a WOWban a 3700x az kb 10%on fut a dota 2-ben meg 5%.[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #151082 üzenetére
Nevezd meg légyszi. Európán és max USA-n kívül ahol még mindig v10 picpupok az isntenek. melyik ország az. csak inida meg kinai 1,3 millarid fejenként. azsiaban a 3. ország 200 milliós. 1-2 meg 1,3 -1,3. Kinai talán szabályoz,de india. Még a természetes szelekció sem fogja le. Lhet te már vagy SAS elektormos autóval fogsz menni amikro Indiaban lesz 800-900 mliió autó használó és a 20 éves diesel TATA-t fogja haztani amég el nem fogy az üzemanyag. Mintha minden egyes Európai ember születésétőla haláláig autót használna. 8)
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #151080 üzenetére
Nem tudom ,de tisztára úgy ltáom ezt az emebriséget,hogy állunk egy üvegszilánkos fa elött meg egy tuskebokor elött meg 3 langszóró elött és futunk bele ezerre észnélkül.
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #151067 üzenetére
Snecy én most 0ebben a témában a külfödi szaksajtónak adok igazat. Elhiszem azon véleményeket amit mondjuk 30-40 éves szakmában lévő coachok mondanak nulla itthoni befolyásoltság nélkül. Nekem Mondjuk egy Chelseas edző véleménye foci témában akáremnynire is tisztelem itteni szeméyleteket szakmátokban az Ö szava többet mond. Ha az Én bevételem csökkent voln a stadion építés következményében akkor is igazat adok nektek,de Én nem élek rosszabbul mint elötte vagy utánna. Söt pl nekema foci nem csak sport,hanem votl ,hogy segíthettem 3ds scanekben. Szóval nekem csak jót hoz ez is meg az is. De persze elfogadom akti zavar szive joga.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #151062 üzenetére
Képzeld el ,hogy amikro Kylian Mbappé paici értéke annyi mint az egész magyar csapaté és nem tud egy gólt löni. Akkor ez mekkora. vagy ,hog ymagyar csapat taktikában játszik ahogy több sjatóban si elhangzik sé fegyvelmezetten addig mondjuk egy Francia úgy lö gólt,hogy vissza pattan a védöröl potn a lábára. Képzeld el akkor,hogy mennyi állami támgoatás jár egy angol külföldi kézbe lévő caspatnak. Én értem a problémát ,hogy hjaja stadionok emnnyibe kerülnek mikro szr a magyar egészségügy. Értem ezt a részét,de a válogatott fele küföldön játszik nem Fradi meg MTk csapatok. szóval annyi közük van a magyar stadionokhoz mint neked vagy nekem. Mégis,ha mást nem akkro legaláb bazt értékelhetné mindenki itthon ,hogy képzeld el egy Focista eljár edzsrekre. mindenét felteszi afocira igaz? eljut mondjuk egy Liverpoolba. Mint a kapusunk. Aztán eljön képviselni nem amgát ,hanem Mo. jön egy horvát mondjuk becsúszik aztán keresztbe töri a térdét. vagy bokáját. Ugrik a kapus egész élete. Nem mehet új mérközésre védeni. Szóval Egy ember aki majdnem nulla pénzt kap itthno sé sokat egy küldölfi csapattól ide jön és megkozkáztatja,hogy lesérül sé ugrik az egész életet. Lásd a Dán játékos. Olyan melegben játszott,hogy rosszul lett és innentől kezdve nem játszhat soha többé mert peacemaker lesz a szívében. Szóval Ezeket azért mérlegelhetnénk és nem apolitikát meg ezeket kellene belekeverni.
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #151056 üzenetére
Amúgy erre reagálva. most komolyan csak Én láttam közüleltek a csoportokat? máshol 5:0 kapott kia szerben stb. nulla potnos orosok. nem ,hog y Ultimate csoprotos EB meg VB gyöztesek közé beraknak minket. ahol elg jól helyt álltunk azért.. kikapjuk a szerb, hovát oroszokat és kb tovább megyünk szóval ennyi erővel erre is kitéheténk szerintem. Ez a vilgá iylena Foci képes 20-100 live nézőt megmozgatni és vagy 1 milliard tv nezöt. a vizilabda meg kevesebbet. de ez világ szinten. szóval egy Spanyol viziliabda csapat is kevesebb nézettséget kap mitn egy foci vagy Svéd. szóval nem tudom értékelni ezeket a gondolataitokat. Mert ha az elödötök szar volt 10 évig a munkaheylen akkro Te is szar vagy vagy úgy kezdesz a új poziciódban ,hogy áh úgyse tud szart se a Pisit is rossz volt hiáb aköltött a cég a részlegre 100 milliót mondjuk?
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #151059 üzenetére
Mert hülyén állnak hozzá az emebrek. vidám voltamn végig és pl amikro emglepnek egy 90 másodperces fejes gollal. imdátam. Boszankodik aki nem reálisan kezeli doglokat és pont ,hogy beleveszi a ahsoníltgatásokat. aki nem az jól szórkozik. Képzeld el mikro egy angol bajnokságban ahol midnenki mindenki ellen van akkro egy Brithon csapat összekerül egy Chelseavel és kikapnak ,de jól játszanak a britgoniak. akkro nem höbörögnek az ottani szurkolók ,hogy de baszki mennyi pénz a britghoni csapat fentartása amikroa brithoni ping pong csapat meg 1 lett a tibeti bajnokságban.
Igen is akir nem tudja elismerni azt ,hog y 2 VB csapat alig tudta összekapani vesztes állásból a döntetlent a magyar csapat ellen. 3x is. Az vagy vak vagy nem tudja levetközni a zsigereiben lévő gyülöletett. De annak nem igazán való a sport szeretete elgyen az foci vagy NFL vagy bármi. Nem tudom másképpen kezelni mint egy politikust vagy legalábbi smitn egy elkeseredett megfásult Magyart.
De gondolom anapi szitne footbalall foglakozó szakvéleményekert író edzők focisták újságírók külfödön is balfaszok és hozzánemértő elfogultak[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #151002 üzenetére
De vicc az,hogy a STIRX az 400.000 a Gainward meg 307. Baszki alapból ha nem tudom az árát. akkro is a gainwardot vettem volan így meg ,hogy 100 ezer a differencia ... Na mindegy. Lehet elkapott a SASososdás. Most inkább nyugizom.
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #150980 üzenetére
Iponon tudsz regisztrálni ,hog yne banyaszok vásárolják fel és felhívnak ,ha vannnak krátyák. és felsorolják telefonon a aktuális krátyákat. és STIRX van 400 ért és ez meg 307 votl ha jól rétettem csak vezetés közben nem figyeltem nagyon
-
stratova
veterán
válasz snecy20 #150953 üzenetére
Milyen diétát követsz Don? Nem értem miért nehéz lemondani a frissen sült cipóról és a saját zsírjában sült kolbászról. Viccet félretéve, egy idő után szerintem egészen jól elvagy teljes kiőrlésű kenyérrel is, abban is van CH rendesen csak egy picit lassabban szívódik fel. Aldi/Lidl magvas kenyereit mi legalábbis szeretjük, ha nem a fitneszt veszed nem is horror az ára (bár nem is olcsó 700-800 Ft/kg). Meg én teljesen rá tudok kattanni a zöldség, gyümölcsre meg tonhalra, csak utóbbi nem olcsó (bár a saját márkás levében még so-so és szerintem jobb mint az olajos, a kölök mindig kéri a levét leszűrve kupicás pohárban (jó sós)).
-
válasz snecy20 #150752 üzenetére
hát igen gondolom, de az az érdekes hogy ott nekem azt mondták ne foglalkozzak a játék alatti hővel...
képzelem hogy mekkora gond lehet bányászkodás közben, ha a játék alatt is forrósodik a vram
én nem bányászom, én csak élvezni akartam a játékot, most már gondtalanul merem[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
HSM
félisten
válasz snecy20 #150716 üzenetére
Izgalmas volt látni, hogy közel a duplájára növelte a pánik a bányászat profitábilitását az azt megelőző napokhoz képest... [link]
#150721 biker: Ahogy gamertől is lehet venni szénné hajtott/feszelt/sütött/moddolt VGA-t megkímélt/pormentes/gyári/újszerű állapotúnak hirdetve. Ez a használt piac.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #150706 üzenetére
Azért pl. Anglia is egy kis gy..kér. Érted az emebrek kocsmáznak ,meg msot beszéltem csomó Lead meg HR isemrössel aztán megrakták Öket rendesen. Egyik céges isemrösöm mesélte,hogy elvesztették a FILM projecktetk a hülye angol kormány miatt. ,hogy lehet remote-ból doglozni ,de cska ,ha angliába van a artist. Igen ám csak viccesen hangzik ,de angliában 50 millióból nincs elég olyan artist akit felvennének. külföldröl meg nem dolgozhatnak be. Egyfolytába hivják az artistokat ,hogy menjenek ki ,de azok meg inkább elmennek EU-s országban lévő stűdiókhoz. Szóval itt azért vannak országok is érdekesen cselekednek. De hát az Ö dolguk. Pl.:
"it depends on the project - if there is a project that is getting tax benefits from hiring UK based artists, then they can only work with artists from UK. but if the project has no such restrictions then its open to the world :)"[ Szerkesztve ]
-
-
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #150669 üzenetére
Ne is mond a volt kollégám állandóan ezzel szivat,hogy kellett neked 6800xt mi? Én 320-ért vette Ő is a 3080-t. viszont az is elfogyott ,de ugye a haveroma nagybácsitól vett egy 3070 250-ért Candaból... szóval jó lett volan onnan is egy 3080,de nincs.
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #150666 üzenetére
Nem Én azt bánom ,hogy ott álltam nyomkodtam a telib.....ert gombot a buyingon és egyik rohadás odallno sem fogadta el a 6800 XT-t. Azt bánom.
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #150654 üzenetére
Snecy most direct felhívtam .. 5 db 20-on éve barátom van. Ő az egyik. direct megkrédeztem ,hogy mondja műr meg ,hogy itt azt mondjátok nem éri meg meg elromlik stb.. Most mi az amit ő tapasztal. azt modnta nyugodtan adjam át.- februárban 3-n vettek egy 1,5 misis riget. most első alkalom mikor osztottak , vettek ki pénzt belőel 3x 600.000 Ft vettek ki kézbe fogható megfogható pénzben. Gondolotam borászatba áramoznak nem tudom. mellette épített otthnonra is és Ő azt mondja havi 340-t szed ki a RX 580-as rigjéből a bányászat + tözsde és azt átválva fix dollár alapú ... na ezt részét már nem tudtam végig halglatni ,mert dolgoni kellett a fönökkel és hívtak Németből. Szóval azt mondja neki nagyon jól jön ki a dolog. Vagyis pontosan nem mondta,hanem azt mondta adjam át ezt üzeni.
-
HSM
félisten
válasz snecy20 #150651 üzenetére
Hát, pont nem erre gondoltam...
Hanem arra, hogy aki ma/most számol, az könnyen meglepődhet pár nap múlva, ha esetleg ismét fele lesz a napi bevétel azonos befektetéssel/bányászfarmmal....
Lásd:
Szépen látszik a hirtelen kiugrás.#150654 snecy20 : A gamereknek elvileg már készülnek az ETH-fékezett új kiadású 3000-es RTX-ek.
Nincs mese, helyet kell csinálni a dedikáltan erre célzott kártyáknak.[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #150646 üzenetére
Ne is mond még a rendes áron vette a jó abrátom pár RTX kártyát azóta is ezt hallgatom milyen jó neki. Borászatban dolgozott területi képviselő... 300 körül keresett most már alig foglalkozika boros témával. Múltkro játék közben egy órán át halgalttam ,hogy adja el hogy veszi aztán átváltja fiox dollár alapűra majd kiveszi kp-ba.... bla bla bla....
-
nagyúr
válasz snecy20 #150640 üzenetére
Nos, van. Házat sosem veszünk blikkre, a többi komponens ismerete nélkül, mert jönnek a csúfok csalódások.
Szóval, az ökölszabály itt is érvényes, miszerint legyen az embernem halvány gőze hogy mit is akar végeredményként látni + az esetleges jövőbeni fejlesztések figyelembe vétele.
Előzetesnek fórumok, gyártói oldalak és szerelési videók a barátaink.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
-
-Gabesz-
senior tag
válasz snecy20 #150561 üzenetére
Most élesedik egy újfajta bányászati módszer, ami némi proci erőt és nagyon sok tárhelyet igényel. Gyakorlatilag a napokban indul meg a kereskedése, de elég sokan rástartoltak még élesedés előtt és a fél éves nagy kapacitású tárhely készletet kifosztották a nagy-kerekből.
Ha jól tudom ez a CHIA
Napokban beszéltem egy taggal, aki rástartolt erre és panaszkodott hogy 4 terra felett, eléggé ki vannak fosztva a hdd készletek.
link és link"Többen úgy vélik, hogy mivel még új a rendszer sokan nem tapasztalták ki a mikéntjét, emiatt pusztították le az SSD-ket a polcokról. HDD-kkel azonban jobban, de minimum ugyanúgy működik a rendszer és a farmolás, így hamar áttérhetnek majd azokra, ahogyan ha kiszélesedik a kliens elérhetősége és több eszközön válik bányászhatóvá, úgy azokat sem kerüli el a tömeges felvásárlás.
A bányászok pedig nagyon is veszik, hiszen a kisebb energiaigénnyel ők is jól járnak, nem beszélve arról, hogy ez a megoldás olcsóbb, mint a jelenleg használt bányászati módszerek. A most zajló felvásárlási hullám már felverte a Chia árát, melynek hosszú távon hasonló jövőt jósolnak, mint előtte a Bitcoinnak – amely árfolyama ugyan pont most zuhant be, de még így is jelentős, 50 931 dolláron áll." -
HSM
félisten
válasz snecy20 #150561 üzenetére
Nem a PC piac ellen van ez, hanem a célhardverek ellen próbálnak védekezni a mindenféle PC alapú algoritmussal. De ez a tároló alapú elég problémás lehet. A VGA hiány/drágulás leginkább a gamereknek fájt, ez viszont mindenkinek fog az okostelefonoktól kezdve a konzolokig.
-
-
Beretvás
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz snecy20 #150505 üzenetére
Na ez az. 220K is sok egy 3070-ért. De kipengetni egy milliót egy kártyára?! Egy quadro-ért is sok, pedig az munka kártya.
De lehet hogy @Lilike bányászik vele, 2-3 év év visszahozza az árát. Igaz addigra a kártya is simán szétesik...Mind1, lezárom a témát. Nem az én pénzem/dolgom.. csak fura volt mert hatalmas meglepetés volt számomra. Csak a "miértre" akartam volna válszt...
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
DraXoN
addikt
válasz snecy20 #150460 üzenetére
csak nincs ekkora különbség a jelenlegi RT hardverek képessége és a csúcs CPU-k képessége között.. jó ha 2-3x-os ez a szám nem 10x. így egy TR még gyorsabb is mint egy GTX 3080 RT képessége... persze ez nem "reális" mert őőő... kicsit más árban levő cuccok lennének. (tegyünk el attól, hogy jelenleg abnormális áron mennek a 3080-ak).
De anno DX6-nál a szoftveres mód egy "kötelező elem" volt, ami 3D kártya nélkül is ment ... DX7nél szüntmeg ez a mód (ha jól emlékszem.. ami nem biztos, lehet DX8volt a "határ").
De a jelenlegi motorban nincsenek ilyen "korlátok". Mindenki olyan módon oldja meg egy-egy funkció futását, bekötését ahogy akarja, lehetne akár full szoftveres is AMD-nél az RT (sokáig pletykálták is, hogy lehet az lesz AMDnél, mert van CPU-ja is így tud nVidia ellen felmutatni addig is valamit amíg nincs kész a hardveres gyorsításra is képes kártyája).. Nvidiánál ez kicsit nehezebb x86 cpu hiányában (bár ez a hiány nem rajtuk múlott).. de nvidiánál még midig megy a huza-vona, hogy megveheti-e az ARM-et.
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
-
Gyuri27
félisten
válasz snecy20 #150315 üzenetére
Azon már lassan a net meg dzsutebe se megy lassan.
A procit húzni kell és 8 giga ram. Csak ugye ddr2 esetében az se egyszerű. Persze egy ddr3-s lap esetén más a baba fekvése. Nysilván nincs rá pénz mert sürün kell kocsit cserélnie meg nyaralni. De legalább egy quadot rakna mindegyikbe 8 giga rammal.
De azt se hiszem, hogy modernebb leselejtezett brand gépek valami i 4 magos 4-6 genes nem lenne. Itt az aprón is van bőven.
Amúgy meg az alkalmazott legyen ügyes oszt csináljon zárlatot had dögöljön meg a masina (én már biztos megcsináltam volna). Oszt akkor vagy vesz gépet vagy nézem a döglöttet.Sas: hát ha már mondhatjuk azt, hogy retró nem?
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz snecy20 #150305 üzenetére
Retrózni. Semmi világmegváltó. Meg bevallom férfiasan nekem nem volt fx-em.
A dolog rákfenéje a vga. Mert lapot, ramot ki lehet fogni olcsóé. Hat magosat is lehet lőni 5k körül.DraXoN: a 8 magos árak az konkrétan vicc. Annyiért 1200-1400 ryzen van. Ami alá tizen pár kért van lap. Hűtő rá 3k Stb-stb.
Nagyon nem éri meg a 8 magos fx semmilyen formában.Amd - Radeon - Ryzen
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #150293 üzenetére
Csak valahgyo küldték neki ,mert Ő nem ment ki ,de azt mondja tiszta hülye votl ,mert ahonnan kapta a lsitát votl 1 dbd 3090 570.000 Ft-ért ,de mire vissz aküldte a rokonát már elvitték szóval így maradt a 3070 csak , de nézi a 6800xt-t nekem. 6900xt az
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #150289 üzenetére
Persze csak mondom nem vágom ,hogy hozták be VÁm nélkül. Szóval nem hiszem ,hogy ez ezer alkalomról szól ,hanem csak magán személyes valami nem vágom. De azért vicces.
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #150287 üzenetére
Lasan mondhatom ,hogy eladom a 1080-t 400-értz
és tudo dmia vicces,hogy
a egyik legjbob barátom nagybátja Canadaban állatorvos és .. múlt héten öt thaza aztán hozott magának egy RTX 3070-t ,nem krédeztem ,hogy ,de 250.000 fizetett réte kint Ft-ban és nem votl vám. nem értem. paródiaASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
DraXoN
addikt
válasz snecy20 #150277 üzenetére
akkor se veszek semmit ennyiért ha a fene-fenét eszik is... inkább újrafényeztetem az autómat ha már egy kicsit "hozzácsapok" egy komplett gép (mostani) árához. (amit így is, úgy is megfogok tenni valamikor idén.. ha a lakatolás elkészül). előbb lenne integrált VGA-s gépem mint hogy emelt áras VGA-t vegyek.. és játszok majd akkor 10+éves játékokkal inkább (azon kevés időmben amikor játszok is... jó ha van az heti 1-2 óra, nem sok mostanság)
A bányászokat meg ha már annyira szeretnek bányászni... kínai szénbányákba zavarnám csákánnyal és 1-1 havi élelmiszer-ellátmánnyal /fő.. 1 hónap múlva majd átgondolják mikor kijönnek a tárnákból, hogy szeretnének-e még "bányászni"
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #150275 üzenetére
De ugye anynit ér valami amennyit megadnak érte. Akkro kérdés,hog ymost akkro valaki medaja ezért biztos ,mert ott vannak a csoda hírdetések .. ,hogy akár cégre is írom meg midnen. Elfogy érted szóval Valaki úg ygondolja,hogy megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- iPhone-t használók OFF topikja
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest